شماره خبر : 14216
منتشر شده در مورخ : ۱۵ مهر ۱۴۰۱
ساعت : 18:56
راوی گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی به وظیفه اش که مدیر پروری است، عمل نمی کند

راوی گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی به وظیفه اش که مدیر پروری است، عمل نمی کند


پیش از این به این نکته اشاره کردیم که انتصابات در استان، مدتی است از همیشه اسفبارتر شده و با این ترکیب مدیریتی، نباید انتظار بهتر شدن وضع ادارات را داشت. 
مهمترین عاملی که موجب می شود تغییر مدیران و انتصاب های جدید در قالب شایسته سالاری که شعار آن را می دهند، نباشد اینست که موضوعی به نام مدیر پروری مطرح نیست که در نتیجه وقتی بحث انتصاب یک مدیر به میان می آید، تنها چیزی که به آن پرداخته نمی شود، شرایط احراز، تخصص و تجربه گزینه های جدید است و ملاک انتخاب پر زور بودن سُنبه لابی هاست و بس و فهرستی از افراد توانمند در هر زمینه در دست نیست تا از میان آنها بهترین فرد برگزیده شود. اما اشکال کار کجاست؟
حتماً نام سازمان برنامه و بودجه را شنیده اید. این سازمان خلاف اسمش فقط در خصوص بودجه وظیفه ندارد بلکه وظایفش گسترده تر از این موضوع است، بر همین اساس تغییر نام یافت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی نام گرفت. یکی از مهمترین کارهایی که این سازمان باید انجام دهد، مدیر پروری است اما قسمت منابع انسانی آن فراموش شده و فقط به مسائل بودجه می پردازد و در کنار آن پیمانکاران را هم رتبه بندی می کند.
جالب است که بدانید در سال 95 و در دولت یازدهم، سازمان مدیریت و برنامه ریزی دو باره به دو سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی تجزیه شد اما تابلوی آن عنوان سازمان مدیریت و برنامه ریزی را دارد!
از جمله وظایف 19 گانه این سازمان ارزیابی کارایی و عملکرد دستگاه های اجرایی کشور و گزارش آن به رئیس جمهور است که به این ترتیب می شود مدیران توانمند شناخته شوند و در انتصابات روی آنها حساب کنند، ضمن این که فراهم آوردن امکانات و تأمین آمارهای مورد نیاز و ایجاد هماهنگی در زمینه فعالیت های اطلاعاتی و آماری کشور از دیگر وظایف سازمان مدیریت و برنامه ریزی یا برنامه و بودجه است.
با توجه به این که طراحی و استقرار نظام مدیریت عملکرد شامل تهیه الگوهای نظارت و ارزشیابی از اهم وظایف سازمان مدیریت است، باید دید چرا از این معیارها و دستورالعمل ها برای گزینش مدیران توانمند و توسعه مدیریت و سرمایه انسانی بهره برداری نمی شود. اگر این مهم به درستی انجام شود، سازمان می تواند مدیران را طبقه بندی و کارنامه آنها را بررسی و ثبت کند و حتی از لحاظ روحی، روانی
مشخصات آنها را در رزومه کاری به منظور انتخاب مدیر جدید در فهرست مناسب و ماندگار جای دهد. در یک کلام اگر سازمان مدیریت و برنامه ریزی به وظایف خود عمل کند و راهکارهای مناسبی در انتصاب ها ارائه و اصرار به اجرای آنها داشته باشد، در زمان انتصاب یک مدیر، شاخص ها مطرح خواهد بود و از میان لیست های تهیه شده افراد شایسته در جائی که استحقاق آن را دارند قرار می گیرند و این طور نخواهد بود که عوامل استانی از نمایندگان گرفته تا امام جمعه و دیگران در انجام این کار نقش اصلی را داشته باشند که دیده ایم وجود چنین شیوه های غیر تخصصی، انتصاب های غیر اصولی را در پی دارد.
400 هزار تومان اضافه حقوق، 500 هزار تومان قطع بدی آب و هوا و مناطق مرزی
تعدادی از کارکنان برخی ادارات کل استان گلایه کرده اند : براساس احکام جدید در حقوق اخیرشان قرار است مبلغ 400 هزار تومان افزایش داشته باشند اما در عوض فوق العاده بدی آب و هوا و مناطق مرزی آنها که حدود پانصد هزار تومان می شود، از حقوق آنها کسر خواهد شد و خواستار رسیدگی به موضوع از سوی مسئولان مربوطه اند. این کارمندان می پرسند مگر ما در کشور بدتر از آب و هوای خوزستان داریم که به گواه سازمان هواشناسی بسیاری از روزها، آلوده ترین شهرهای جهان در این 
استان هستند. همین طور مگر می شود منکر مرزی بودن استان خوزستان شد که طولانی ترین مرزها را با کشورهای همسایه دارد. بهر حال قطع این مزایا قابل بررسی است و دلیل آن باید برای کسانی که از این بابت متضرر شده اند اطلاع رسانی شود.
درخواست خانواده های کارگران دو کارخانه تعطیل شده آجر در اهواز
در حالی که مسئولان استان مدعی راه اندازی کارخانه ها و واحدهای تولیدی نیمه تعطیل یا راکد هستند، دو کارخانه تولید آجر در جنگیه اهواز ماههاست تعطیل شده اند و 150 کارگر شاغل در آنها بیکارند. اعلام شده که تعطیلی این کارخانه ها بخاطر اختلاف بین شرکای کارخانه ها بوده و خانواده های این کارگران انتظار دارند مسئولان برای فعال شدن مجدد کارخانه ها اقدامات سریع و قاطع انجام دهند.
مأمورین راهنمائی و رانندگی در مسیرهای پر ترافیک اهواز دیده نمی شوند
همانطور که انتظار می رفت، بازگشایی مدارس، ترافیک شدید در اهواز را به همراه داشته است که این وضع ایجاب می کند راهنمایی و رانندگی این شهر اقداماتی به منظور تسهیل در ترافیک داشته باشد. 
شهروندان می گویند با وجود ترافیک سنگین شهر به خصوص زمان رفتن و برگشتن دانش آموزان و سایر عوامل، هیچ مأموری در مسیرهای شلوغ دیده نمی شود که در نتیجه هرج و مرج ترافیکی زیاد است.
ضمناً امسال با توجه به گرانتر شدن هزینه سرویس های مدارس، اکثر خانواده ها ترجیح می دهند با خودروهای شخصی فرزندانشان را به مدرسه ببرند و بازگردانند که در نتیجه ترافیک شدیدتری مشهود است.

برچسب ها : سازمان مدیریت و برنامه ریزی مدیر پروری اهواز