راوی گفت: استاندار کجاست؟ چرا در اهواز دیده نمی شود و به شهرهای استان سفر نمی کند؟
یکی از نمایندگان مردم اهواز گفته: از مسئولان گله مند هستیم، چرا در کنار مردم نیستند و تنها در زمان افتتاح پروژهها حضور دارند تا پروژه به اسم آنان تمام شود¿
وی با اشاره به تکمیل نبودن پروژه آب غدیر که هم اکنون دچار مشکل شده و نیز ترمیم نشدن حفاری ها که تردد در شهر اهواز را مشکل ساخته این را هم گفته که تخصیص اعتبارات از سوی نمایندگان پی گیری شد و انتظار این است که استانداری برای دریافت اعتبارات اقدام کند و اگر استانداری اعتبارات را دریافت کرده، چرا برای تکمیل پروژه های آب و فاضلاب پی گیر کارها نیستند و چنانچه دریافت نکرده اند چرا دنبال نمی کنند¿ به گفته وی استاندار باید بخاطر گل آلود بودن آب شرب، از مردم عذر خواهی کند.
واقعاً استاندار کجاست؟ چرا در میان مردم ظاهر نمی شود و به شهرهای استان سفر نمیکند؟آیا معنی ویژه بودن این است؟
بندگان خدا استانداران سابق و اسبق خیلی بهتر در صحنه حضور داشتند.
چرا ایشان ملاقات عمومی ندارد و گزارش کارها را به مردم نمی دهد، حتی شنیده نمی شود با نمایندگان استان دیدار داشته باشد.
وی با وجود اینکه معاون وزیر کشاورزی بوده، حتی در برنامههای کشاورزی استان هم حضور فعال ندارد و همانطور که پیش از این گفتیم در جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی و طب سنتی با آنکه متولی کار وزارت کشور بوده، زمینه حضور سرمایه گذاران خوزستانی در این نمایشگاه را فراهم نکرد.
چرا استاندار از پروژه های نیمه تمام استان دیدن نمی کند، و فکری برای فعال کردن آنها ندارد¿
چرا ایشان یا لااقل معاون اقتصادی او حضوری در مراکز اقتصادی این کلانشهر ندارند¿ بهرحال بنظر می رسد استان خوزستان در هیچ مقطعی اینهمه ناتوانی از مدیران استانی، از راس تا قعر بخود ندیده و عجیب اینکه چرا رئیس جمهور و وزیر کشور فقط ناظر این وضع هستند و به فکر نجات این استان از ضعف مدیریتی نیستند.
فکری برای جایگزینی دوربین های مداربسته بکنید
قطع اینترنت گرفتارهای زیادی برای مردم ایجاد کرده و حق این است که یک پیام رسان با کیفیت جایگزین آن بشود، بطوری که خدمات مورد نیاز خانواده ها و کسبه و اقشار جامعه را عرضه و در دسترس مردم قرار دهد.
از جمله اینکه دوربینهای مداربسته که از کار افتاده، خیلی مشکل ایجاد کرده است. تا پیش از این خانوادهها به اتکای دوربین نصب شده در خانه که با وجود آن می شد خانه خود را کنترل کنند. بچه خود را به پرستار می سپردند و راهی اداره می شدند. همینطور مغازه ها یا صاحب خانهها با اطمینان از اینکه مواقع حضور نداشتن در محل، دوربینها اتفاقهای احتمالی را ضبط خواهند کرد، احساس آرامش داشتند.
سایر محلها هم به همین شکل از وجود دوربینهای مداربسته بهره می بردند. اما حالا با وجود آن همه هزینه هایی که برای خرید و نصب دوربین ها شده به سبب قطع اینترنت بلااستفاده ماندهاند و مردم به شدت از این فقدان رنج می برند و آرامش ندارند. درخواست مردم از مسئولان این است که در این باره چاره اندیشی کنند.
بخصوص اینکه در غیاب دوربین ها چه بسا سرقت هایی هم بشود که شناسایی سارقان بدون دوربین مداربسته، مشکل است.
قطعی های آب را از طریق پیام رسانها(نه فقط شبکه استانی)به اطلاع مردم برسانید
بر اثر گل آلود شدن آب رودخانه و ایجاد اختلال در آب رسانی، نقاطی از شهر اهواز با قطعی آب مواجه شده که به گفته مسئولان آبفا در حال رفع مشکل هستند.
آنچه که بیش از قطع آب باعث گله مندی مردم است، این است که چرا بدون اطلاع قبلی آب شرب مناطق شهر قطع می شود. آقایان فکر می کنند اگر خبری یا اطلاعیه ای از صدا و سیمای مرکز خوزستان پخش کنند، همه مردم از آن آگاه می شوند در حالیکه اینطور نیست و لازم است در چنین مواقع از طریق پیام رسان های داخلی اطلاع رسانی شود تا شهروندان فکری برای خود بکنند و اینهمه برای خرید آب معدنی، هزینه نکنند.
دستگاه های متولی فرهنگ، کار فرهنگی نمی کنند!
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در میز گرد فرهنگ عمومی و بایدها و نباید های آن گفته است.
دستگاههایی که متولی فرهنگ هستند، دیگر کار فرهنگی انجام نمیدهند و به نظر می رسد فرهنگ دیگر در اولویت نیست¿
جای فرهنگ هم بین اعتبارات استان خالی و در رتبه آخر است و هیچ هزینه ای برای فرهنگ نمی شود.
کلاه کج این را هم گفت که : وقتی در کشور به فرهنگ توجه نکنیم و اولویت های فرهنگی تبدیل به شعار شود، دستگاه های فرهنگی از همه دستگاه ها ضعیف تر می شوند.
به گفته وی: همه ما با مشکلات آشنا هستیم اما هیچ راهکاری برای آنها ارائه نمی شود. از سوی دیگر فرهنگ هم سلیقه ای شده و هر شخص با سلیقه خود، فرهنگ را تعریف می کند و اجماعی در این زمینه نمی شود.
حمله به یک دانشجو در پارک ساحلی، شاهدی برای ضرورت ایمن شدن پارک ها
در شماره گذشته راوی نوشتیم که پارک های اهواز، به ویژه پارک ساحلی، از امنیت لازم برای شهروندان برخوردار نیست و لازم است نیروهایی برای استقرار نظم و جلوگیری از حضور افراد مزاحم و شرور در آنجا، مستقر شوند، حمله چند نفر به یک دانشجو در پارک ساحلی و سرقت تلفن همراه او پس از وارد کردن ضربات با چاقو صحت این مطلب را تایید کرد.
این حادثه هشدار و تلنگری است مبنی بر اینکه چنانچه امنیت پارک ها جدی گرفته نشود، چه بسا شاهد اتفاق هایی نظیر حمله به دانشجوی پزشکی واحد بین الملل و آسیب رسانی به خانواده ها باشیم.
برچسب ها : نمایندگان مردم اهواز اهواز دوربین های مداربسته قطعی های آب
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند