راوی گفت: تعیین نشدن فرماندار در استان به دلیل تک روی و نبود اجماع نمایندگان است
یک نماینده اهواز با انتقاد از تعیین نشدن فرماندار اهواز گفته : از سه چهار ماه پیش نمایندگان اهواز در مجلس نسبت به تعیین نشدن فرماندار اهواز اعتراض کرده اند اما گوش شنوائی نیست.
به گفته وی، مردم از این نوع مدیریت آسیب می بینند چرا که اداره فرمانداری یک کلانشهر با سرپرست، حد و اندازه دارد.
دکتر حسینی این را هم گفته : تا زمانی که تکلیف مدیریت خوزستان و اهواز مشخص نشود و این گونه ضعف مدیریتی وجود داشته باشد، شاهد افزایش مهاجرت مردم و مسائل دیگر خواهیم بود.
عرض شود که داستان انتصاب ها و تعیین مدیران اجرائی ما به تماشا کشیده است و در استانی که حتی در این قضیه قانون رعایت نمی شود، معلوم است که هیچ کاری به سامان نخواهد بود. قانون می گوید زمان سرپرست بودن مدیر یک دستگاه یا سازمان، سه ماه است، این در حالی است که در حال حاضر کلی از فرمانداری های خوزستان چندین ماه و حتی یکی از آنها دو سال است به صورت سرپرستی اداره می شوند و از وزارت کشور تا استاندار، پاسخگوی این نقض قانون نیستند. چطور ممکن است وزارت کشور خبر نداشته باشد که شهرستان هائی مثل گتوند، بهبهان، شوش، مسجدسلیمان و رامهرمز ( تا آنجا که خبر داریم) سرپرستی فرمانداری دارند و هیچ توجیهی برای ادامه این وضع از سوی مسئولان عنوان نمی شود؟ و اما در این قضیه، بخشی از موضوع به خود نمایندگان برمی گردد. نمونه واضح و آشکار این ادعا همین فرمانداری اهواز است که آقایان عاجز از تعیین فرماندار برای شهرستان هستند. نه اینکه گزینه مناسب برای این سمت ندارند، بلکه، مشکل اینجاست که هر کدام از نمایندگان اصرار دارد گزینه مورد نظر خودش فرماندار شود و به اجماع اعتقاد ندارند. مثلاً همین دکتر حسینی و آقای یوسفی و آقای جویجری گزینه مناسبی برای فرمانداری اهواز سراغ دارند. او کسی است که وقتی حسینی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری بود، مدیر کل سیاسی وی را عهده داشت. یوسفی و جویجری هم او را به خوبی می شناسند. از لحاظ شرایط هم وی نیروی وزارت کشور است که سلسله مراتب را از بخشداری، معاون فرمانداری، فرماندار، معاون استانداری و ... را تجربه کرده، جانباز و ایثارگر هم هست و به عملکرد و طرز فکرش آگاهی دارند. فرم هم به او داده اند، مصاحبه هم رفته، منتظر چه هستید؟ اگر واقعاً دلسوز شهرستان هستید، چرا از چنین گزینه هایی دفاع نمی کنید؟
چرا طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش آموزان از تهران شروع شد؟
در خبرهای سراسری بود که طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان در مدارس مناطق محروم اجرا خواهد شد. در ادامه خبر آمده بود که اجرای این طرح از تهران آغاز می شود. چرا تهران؟ یعنی پایتخت از تمام استان ها بیشتر مناطق محروم و دانش آموز محروم دارد؟ آیا اینست معنی عدالت اجتماعی؟
در همین اهواز مناطق محرومی داریم که دانش آموزان آن صبح بدون صبحانه به مدرسه می روند و خانواده ها از تأمین هزینه های لوازم التحریر و کرایه رفت و آمد از خانه به مدرسه و بالعکس عاجزند کجا برسد به درمان هائی مثل دندان پزشکی.
مسئولان بهداشت و درمان استان موضوع را پی گیری و توجه مرکز نشینان را به مشکلات درمانی دانش آموزان مناطق محروم جلب کنند. حتی در مناطق غیر محروم هم قاعدتاً باید برای مراقبت های ویژه دانش آموزان اقدام شود و لااقل مشکل به خانواده ها منتقل شود.
البته در استان ها برخی خدمات درمانی توسط پزشکان جهادی انجام می شود که دندانپزشکی هم شامل آنهاست. راوی به یاد دارد زمانی که آقای کتانباف شهردار اهواز بود، ایشان اعلام کرد قرارگاه جهادی امام رضا(ع) با استقرار 20 دستگاه یونیت دندانپزشکی در مناطق محروم و اعزام پزشکان متخصص از شهرهای مختلف و اساتید دانشگاه برای خدمت عام، کار درمان را انجام می دهد و در آن سال در دو منطقه محروم آل صافی و علوی اهواز فعالیت های درمانی انجام شد و خدمات رایگان بود. حال باید دید این وضعیت ادامه دارد و شهردار اصفهانی ما، مثل شهردار اسبق اهوازی به فکر درمان رایگان ساکنان مناطق محروم است یا خیر.
اگر مدیر «غایب» برنگردد، به فکر گزینه مناسبی با تجربه کاری باشید
چند روزی است یکی از مدیران استان در محل کار خود حضور ندارد و از وقتی برای شرکت در مراسم یادبود مرحوم رستم قاسمی به تهران رفته برنگشته و این غیبت حرف و حدیث هایی را موجب شده که امیدواریم ختم به خیر شود چون ما از ریز سوابق ایشان خبر نداریم اما شنیده ایم در استان بد کار نکرده و پی گیر امور در حوزه کاری خود بوده است. اما جالب است بدانید از وقتی بعضی از کارکنان این اداره کل احتمال داده اند که ممکن است برگشتی در کار نباشد، به تقلا افتاده اند که هر طور شده حکم سرپرستی را بگیرند و از آب گل آلود، ماهی تُپلی صید کنند! برخی از آنها هم حامیانی دارند که دنبال کارشان هستند. با توجه به کلیدی بودن این اداره کل امیدواریم در صورتی که قرار است سرپرست و مدیر جدیدی برای آنجا منصوب شود، این موضوع تحت تأثیر لابی گریها قرار نگیرد و حق به حقدار برسد. اینجا هم نمایندگان و استاندار خوزستان ( هر که باشد) می تواند سنگ استان را ( و نه منافع شخصی را) به سینه زند و مراقبت کنند که مثل موارد مشابه، نیروی نفس بریده ای به استان تحمیل نشود.
به جای اصرار به تعطیلی، عوامل آلاینده کننده را کاهش دهید
یکی از نمایندگان استان خُرده گرفته چرا مواقعی که آلودگی کلانشهر اهواز و دیگر شهرها بالاست، مدارس تعطیل نمی شوند. در این مورد نظر مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست خوزستان می تواند دلیلی برای تعطیل نکردن ها باشد.
آقای اشرفی گفته : براساس استاندارد جهانی، شاخص ذرات با اندازه 5/2 میکرون، بر مبنای 35 میکروگرم بر مترمکعب است و اگر بخواهیم استاندارد جهانی را لحاظ کنیم، باید بسیاری از ایام، خوزستان تعطیل شود، بنابراین نمی توانیم خود را با استانداردهای جهانی تطبیق دهیم. با این توصیف، بهتر نیست به جای اصرار بر افزایش تعطیلی ها، صنایع آلاینده کننده ملزم به رعایت و نصب تجهیزات لازم برای کاهش آلایندگی شوند، اتوبوس های دودزا و خودروهای فرسوده هم از چرخه حمل و نقل عمومی حذف شوند. تأمین بنزین مناسب (مثل یورو 4) برای استان هم در دستور کار قرار گیرد؟
برچسب ها : نماینده اهواز دانش آموزان پوسیدگی دندان
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند