راوی گفت: ریشه التهابات بازار به دلیل سوء مدیریت هاست؟ اگر نیست علت را بگوئید
هشدار ابتلا به آنفلوانزای پرندگان بدون جمع آوری این همه لاشه در بازارها چه سودی دارد؟
از مردم خواسته شده که هر گونه مرگ و میر دسته جمعی پرندگان را به مراکز بهداشت گزارش کنند و به لاشه پرندگان مرده نزدیک نشوند.
گفته شده آنفلوآنزای پرندگان، کشندگی حدود 60 تا 70 درصدی دارد، در حالی که آنفلوانزای معمولی حدود دو تا صد درصد است. ضمناً این نوع آنفلوانزا از طریق تماس با پرندگان و ترشحات آنها منتقل می شود.
این هشدار ما را به یاد دیدن انبوه لاشه پرندگان مرده در بازارچه ها، به خصوص بازار کیان و چهار راه نادری اهواز می اندازد که فروشندگان آنها در آنجا نشسته و مشغول پَر کندن این پرندگان که معلوم نیست چطور شکار شده اند، می اندازد.
قبلاً از طرف سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری نیروی انتظامی، چنین لاشه هایی ضبط می شدند که مدتی است این فعالیت هم کم رنگ شده در حالی که امکان مریض بودن این پرندگان به شدت وجود دارد. بسیاری از این پرندگان هم با خوراندن سم کشته شده اند که آن هم احتمال مسموم بودن لاشه پرندگان می رود. به هر حال از مسئولان بهداشتی و اجرائیه شهرداری، انتظار داریم این موضوع را جدی بگیرند.
آنفلوانزای پرندگان یک بیماری ویروسی است که دستگاه های تنفسی، گوارش یا عصبی بسیاری از انواع طیور و سایر پرندگان را مبتلا می سازد و در صورت جهش ژنتیکی ویروس به یکی از خطرناک ترین بیماری های مشترک میان انسان و حیوان تبدیل می شود و کسانی که با پرندگان در ارتباط هستند، بیشتر از بقیه در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند. کشتن و کندن پر طیور و ماکیان آلوده به این ویروس و شکار پرندگان یا خریداری پرندگان شکار شده و بازارهای سنتی فروش پرندگان زنده هم می توانند سبب انتشار ویروس بیماری شوند. نشانه های بیماری آنفلوانزای پرندگان در انسان شبیه بیماری آنفلوانزای فصلی اما شدیدتر و خطرناک تر است و بهتر است مردم در چنین مواقعی پرندگان را در خانه نگهداری نکنند و کودکان و افراد سالمند از تماس مستقیم با آنها و تمیز کردن لانه آنها و جمع آوری تخم پرندگان بیمار خودداری کنند. البته این روزها شیوع بیماری از انتقال شتر به انسان هم شنیده می شود.
استفاده از ظرفیت ها در ایجاد «بام اهواز» محدود به شعار و سخنرانی نباشد
رئیس شورای شهر اهواز با تأکید بر لزوم جذب سرمایه گذار، گفته تپه های مناطق منبع آب و حصیرآباد ظرفیتی برای ایجاد بام اهواز هستند که برای انجام کار باید سرمایه گذار جذب شود.
سیاوش محمودی این را هم گفته که از شهردار و سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری اهواز درخواست کرده ایم فرصت های سرمایه گذاری را آماده کنند. به اعتقاد وی شهرداری در این حوزه بسیار عقب است و در این کار موفق نبوده است.
این که رئیس شورای اهواز گفته شهرداری در حوزه سرمایه گذاری بسیار عقب است تعجبی ندارد چون به نظر نمی رسد در هیچ حوزه ای توفیقی حاصل شده که اگر غیر از این باشد بهتر است برای اطلاع شهروندان مواردی را که فکر می کنند شهرداری در اجرای آن موفق بوده رسانه ای کنند.
حقیقت این است که تا برای اجرای پروژه ای منافعی برای سرمایه گذار تعریف نشود، در این مورد کسی جلو نخواهد آمد و همچنان در این حوزه عقب خواهیم بود، مگر این که آدمِ این کار با در اختیار گذاشتن امکاناتی وسوسه انگیز مسئولیت سرمایه گذاری با مشارکت های مردمی شهرداری اهواز را بپذیرد و سازمان مربوطه باید مورد حمایت قرار گیرد و اختیاراتی به او تفویض شود تا بتواند در جذب سرمایه گذار گامی بردارد و گر نه با دادن شعار و دست خالی، بهره گیری از منابع غنی استانی، کار محالی است. ضمناً ببینند استان های دیگر چگونه در جذب سرمایه گذار و اجرای طرح های مختلف از جمله ایجاد «بام» موفق بوده اند، مثل بام خاطره های خرم آباد که با مساحت 1000 هکتار فضای کوهستانی و گردشگری در حال اجراست و تا پایان امسال قرار است فاز اول آن به بهره برداری برسد، همین طور بام رامسر و بام پارک اراک و ...
بهر حال اگر باز هم همه چیز در حد حرف و سخنرانی باشد، عقب ماندگی شهرداری و شهر ادامه خواهد داشت و از قافله پیشرفت سایر استان ها، باز می مانیم چون وقتی در پیشرفت کف شهر مانده ایم چطور انتظار هست در ساختن «بام» ها موفق باشیم؟
چهار روز درمان رایگان برای بیماران زیر خط فقر کافی نیست
به قرار اطلاع خدمات دندانپزشکی به صورت رایگان در مرکز علمی فرهنگی امام حسین (ع) اهواز به مدت چهار روز انجام شد و افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و برخی خیریه های معتبر اهواز قرار دارند از این خدمات استفاده کردند.
چرا فقط چهار روز و تنها شامل برخی از زیر پوششی های خیریه های معتبر که خیران معتبری حامی آنها هستند در حالی که خیریه های محله ای بسیاری وجود دارند که محروم ترین افراد جامعه زیر پوشش آنها هستند و قادر به تأمین هزینه های درمانی افراد تحت پوشش نیستند. این افراد عمدتاً زنان سرپرست خانوار و خانواده های زیر خط فقر مطلق بوده که از کمترین امکانات زندگی محرومند و به جاست نه تنها مرکز علمی فرهنگی امام حسین، بلکه از طرف ارگان ها و سازمان هایی که دارای امکانات درمانی هستند مورد حمایت قرار بگیرند.
ریشه التهابات بازار به دلیل سوء مدیریت هاست؟ اگر نیست علت را بگوئید
این روزها التهابات بازار ( به قول مسئولان مربوطه) بیش از هر زمان دیگر است و منحصر به قیمت مرغ و گوشت قرمز نیست و این وضعیت به خاطر ثابت نبودن قیمت هاست. راهکارهایی هم که ارائه می شود، در هیچ مقطع و زمانی مطرح نبوده است مثلاً به مردم التماس می کنند که بروید بیش از نیازتان مرغ بخرید و انبار کنید و گرنه همان سرنوشت کشتار و انهدام جوجه ها تکرار خواهد شد. قیمت برنج هر بار که مردم خرید می کنند از دفعه قبل بیشتر است، پیاز و سیب زمینی همچنان گران است و پیاز به کیلوئی 25 هزار تومان رسیده، همین طور حبوبات و بقیه اقلام خوراکی و ... بی سیاستی در کنترل و هدایت کشاورزان به رعایت الگوی کشت هم بیداد می کند و مثلاً گوجه کشاورز روی زمین مانده و فقط به نفع واسطه ها و دلال هاست بطوری که قیمت آن تا هر کیلو 2 هزار تومان رسیده و باز هم خریدار ندارد. واقعاً چرا برقراری یک نظم و ساماندهی و تنظیم بازار، با وجود این همه سازمان ها و ستادها و اتحادیه ها و وزیر و مدیر و غیره امری ناممکن شده؟ آیا باز هم علتی جز سوء مدیریت ها را باید دخیل در کارها بدانیم؟
برچسب ها : آنفلوانزای هشدار رئیس شورای شهر اهواز
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند