راوی گفت: برای جلوگیری از آلودگی و رسوب جیوه در آب خورها چاره اندیشی کنید
رئیس اداره حفاظت محیط زیست دریائی خوزستان گفته : میزان انتشار جیوه در خورها متفاوت است و منکر وجود آلودگی در خورهای ماهشهر نیستیم. جیوه فلز سنگینی است که به مدت طولانی در بستر می ماند و حتی در بافت جانوران رسوب می کند و ماندگاری زیادی دارد و با توجه به جریان جزر و مد در آب خورهای خوزستان به صورت شبانه روزی جریان دارد که این موضوع موجب خود پالائی و رقیق شدن آلودگی و انتشار آن به دیگر نقاط دریا می شود.
جیوه به طور تقریبی با تمامی فلزات معمولی به غیر از آهن که طلاو نقره از مهمترین آنهاست الیاز می سازد. این عنصر نقره ای و درخشنده از آب به میزان 13/6 درجه سانتی گراد ذوب شده و در دمای 73/356 درجه به جوش می آید.
بد نیست بدانید که جیوه در گورهای متعلق به 1500 سال قبل از میلاد یافت شده و این فلز را چینی ها و هندی های باستان شناخته بودند که یونانیان از آن در پمادها و رومیان در لوازم آرایش استفاده می کردند. در سده ی هجدهم و نوزدهم برای ساختن کلاه های نمدی، کلاهدوزان به منظور جدا کردن موی حیوانات، نیترات جیوه مصرف می کردند که این موضوع منجر به آسیب های مغزی در میان کلاه دوزان شد.
باید توجه داشت که کودکان به ویژه در دوران جنینی، جمعیتهایی که اغلب از ماهی و غذاهای دریائی مصرف می کنند. دندان پزشکان و کارگران کارخانه هایی که با جیوه کار می کنند، از جمله افرادی هستند که بیشتر در معرض خطراند. از جمله راهکارهای طبیعی برای مقابله با ورود جیوه به بدن، مصرف محصولات لبنی، کلم بروکلی، ماهی کیلکا، ساردین و سبزیجات است.
از جیوه گازی در لامپ های بخار و تابلوهای تبلیغاتی استفاده میشود و به این ترتیب بیشترین کاربرد جیوه، در ساختن مواد شیمیائی، صنعتی، وسایل برقی و الکترونیکی است، اما باید برای جلوگیری از آلودگی های ناشی از جیوه و رسوب آن در آب خورهای خوزستان چاره اندیشی شود.
اگر شرکت های تولید دارو، سه شیفت کار می کنند، واردات هم دارید، چرا باز هم کمبود داشته باشیم¿
به گفته مشاور رسانه ای سازمان غذا و دارو، با وجود قیمت گذاری جدید و افزایش قیمت برخی از داروها، تغییری در پرداخت از جیب مردم رخ نخواهد داد، این در حالی است که شرکت های تولید دارو، به صورت سه شیفت کاری در حال تولید داروهایی مانند سالموتامول هستند و واردات اسپری های تنفسی در دستور کار است.
مدیر کل داروی این سازمان هم احتمال تکرار کمبود دارو در بهمن ماه را داده است. اولاً اگر قرار باشد تسریع در تولید دارو باعث بیکیفیت شدن محصول شود، این تولیدات چه سودی دارد چرا که خانواده ها می گویند این داروها به خصوص شربت ها اثری در کاهش بیماری ندارند و در حالی که سابق قبل از تمام شدن محتویات یک شیشه شربت، بیماری کاهش یا درمان می شد، حالا مصرف چند شیشه دارو یا اسپری اثر گذار نیست و پزشکان توصیه می کنند مردم بگردند، نوعی خارجی دارو را پیدا کنند که البته قیمتها بسیار بالاست. ثانیاً شما که می گوئید شرکت های تولید دارو به صورت سه شیفت کار می کنند، پس آیه یاس خواندن که ممکن است در بهمن ماه باز هم دچار کمبود دارو شویم برای چیست؟
منتظر می مانیم ببینیم این برنامه رویائی تحقق می یابد؟
مدیر عامل شرکت توزیع برق خوزستان مژده داده که با انعقاد یک تفاهم نامه پنج جانبه میان وزارت نیرو، کمیته امداد، سازمان بهزیستی و بسیج سازندگی، برای افراد و خانواده های کم برخوردار نیروگاه های خورشیدی احداث و هزینه ها و سرمایه مورد نیاز، بدون دریافت ضمانت نامه بانکی با همکاری و هماهنگی بانک های عامل تامین خواهد شد که هدف از اجرای طرح، کارآفرینی و ایجاد تحول در نحوه خدمت رسانی بر مبنای عدالت اجتماعی است. یعنی می فرمائید باور کنیم بانک هایی که برای پرداخت وام ناقابل ازدواج سه ضامن می خواهند و زوجین را بیچاره می کنند تا به آنها وام بدهند (اگر بدهند) حالا قرار است بدون دریافت ضمانت بانکی نیروگاه خورشیدی برای افراد و خانواده های کم برخوردار احداث کنند و پس از راه اندازی از محل درآمد آن اقساط تسهیلات را بپردازند¿ یعنی باور کنیم که چنین برنامه رویائی حقیقت خواهد داشت. منتظر می مانیم تا ببینیم آقایان چند مرده حلاجند!
خوش خیالی است که سرپرست تاکسیرانی از دیگران انتظار حل مشکلاتش را داشته باشد
سرپرست سازمان تاکسیرانی اهواز گفته : رفع مشکل بحران ناوگان تاکسیرانی به تنهائی از شهرداری و سازمان تاکسیرانی اهواز امکان پذیر نیست و باید مسئولان، بانک ها و صنایع پای کار بیایند، زیرا وضعیت تاکسی ها در شان و منزلت مردم یک کلانشهر نیستند. وی همچنین همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات به تاکسی داران را الزامی می داند. صفی خانی این را هم گفته که درآمد ماهانه راننده تاکسی به میزانی نیست که بتواند 7 میلیون تومان اقساط ماهانه وام را پرداخت کند.
خب وقتی راننده تاکسی نمی تواند قسط وام خود را پرداخت کند، بانک چگونه به او تسهیلات بدهد و از صنایع در این باره چه کاری ساخته است¿ ضمناً هر کس می خواهد سمتی و مسئولیتی را بپذیرد، قبل از هر چیز امکانات جائی را که می خواهد برود، بررسی می کند تا ببیند آیا قادر است با وجود کمبودها و نبود اعتبار کافی، کاری برای مردم انجام دهد یا خیر و حتما سرپرست تاکسیرانی به این امر واقف بوده، بنابراین بهتر است مدیریت تاکسیرانی با مشورت افراد با تجربه، راهکارهایی مثل تاسیس شرکت تعاونی تاکسیرانان و اگر دارند، با تقویت آن، پیدا و اجرا کنند و گرنه چنانچه منتظر باشید دیگران برای شما کاری بکنند، انتظاری عبث است چون تجربه نشان داده که مثلاً بانک ها جز مقرراتشان به مسائل دیگر توجه ندارند، سایر دستگاه ها هم اگر بیل زن باشند، باغچه خود را بیل می زنند و کاری به کار بقیه ندارند.
بدون خط آبی هم، همه چیز از خوزستان صادر می شود، کمی به فکر مردم باشید
نماینده آبادان از موافقت گمرک ایران با راه اندازی خط آبی آبادان - بندر واصلیه سیبه عراق خبر داده است، این در حالی است که همین الان با وجود نبودن این خط آبی، هر روز صدها تن ماهی به عراق صادر می شود و در نتیجه مردم خوزستان به دلیل گرانی ماهی با توجه به صادرات بی رویه، قادر به خرید ماهی نیستند. البته صدور سایر اقلام غذایی به عراق هم موجب کمبودهایی در استان می شود که ایجاب می کند مسئولان فقط به خاطر ارز آوری، صادرات را افزایش ندهند چون اصل بر این است که مازاد مواد حیاتی مردم صادر شود، نه اینکه از شکم و دهان مردم کم درآمد ببرید و به حلق دیگران بریزید.
برچسب ها : تاكسیرانی اقساط وام
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند