شماره خبر : 16102
منتشر شده در مورخ : ۳۰ آذر ۱۴۰۱
ساعت : 9:16
راوی گفت: دست دلال های ارز باید از بازار بریده شود

راوی گفت: دست دلال های ارز باید از بازار بریده شود


یکی از نمایندگان اهواز که معمولاً جور بقیه را می کشد و مسائل و مشکلات مبتلا به مردم را عنوان می کند، سکوت مسئولان در بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در باره نوسانات قیمت ارز را قابل قبول ندانسته و معتقد است که باید تدبیر عاجلی برای مدیریت این بازار اندیشیده شود. 
یوسفی گفته مسئولان ارزی باید در خصوص شرایط به وجود آمده به مردم توضیح دهند، چرا که سکوت در قضیه نوسانات ارزی سبب می شود تا افرادی که به هر دلیل قصد دارند از این آشفته بازار سوء استفاده کنند، با توجه به وضعیت موجود به خواست خود برسند، بنابراین باید دست افرادی که به دنبال دلالی و تأمین منافع خود از طریق افزایش نرخ ارز هستند، از بازار بریده شود.
حرف این نماینده درست است و در حال حاضر، حرف اول و آخر در باره ارز را دلال ها و واسطه ها می زنند، آن هم نه پنهانی، بلکه همه چیز آشکار و روشن است و در همین اهواز هم فروشندگان سیار مستقر در پیاده روها بیش از صرافی ها در خرید و فروش ارز، نقش دارند و در مراجعه به بعضی صرافی ها، علناً می گویند ارز نداریم و حواله به دستفروش ها می کنند که معلوم نیست چرا مسئولان به این بی سر و سامانانی ارز رسیدگی نمی کنند و به قول نماینده نباید اجازه داد بیش از این، نرخ ارز به جامعه فشار وارد کند. 
یک کارشناس ارشد مسائل مالی و معاون اسبق وزیر اقتصاد نسبت به افزایش لحظه ای قیمت های ارز در بازار واکنش نشان داده و گفته: کسی نیست افسار ارز را که چموش شده بکشد. به اعتقاد این کارشناس، ساعت 10 صبح هر روز در بازار منوچهری و سبزه میدان تهران، نرخ زندگی مردم تعیین می شود!
دبیر انجمن قطعه سازان ایران هم گفته : با افزایش نرخ دلار، قیمت قطعات خودرو بالا می رود و در نتیجه قیمت خودرو افزایش می یابد. به غیر از خودرو، افزایش قیمت دلار بر سایر کالاها هم اثر منفی می گذارد و باید دید مسئولان تا کی می خواهند نظاره گر این وضع باشند و تکلیف مردم در برابر این سوء مدیریت ها چیست؟
شرکت های آلاینده از زیر بار تعهدات، شانه خالی می کنند
معلوم نیست چرا در این استان هیچ کس گوشش به حرف حساب بدهکار نیست و راحت حق مردم از سوی برخی شرکت ها ضایع می شود، تا آنجا که صدای عضو شورای شهر اهواز و معاون عمرانی استانداری هم درآمد چون نه از بزرگترهای استان حساب می برند و نه حتی به نامه های معاونین جواب می دهند. در این مورد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز معترض شده که : با گذشت هشت ماه از مهلت قانونی تدوین آئین نامه عوارض واحدهای آلاینده، شرکت های آلاینده حاضر به پرداخت عوارض مربوطه نیستند. معاون عمرانی استانداری در شهریور امسال نامه ای به امور مالیاتی خوزستان ارسال کرده تا صنایع آلوده کننده به صورت علی الحساب یک درصد فروش را به عنوان عوارض آلاینده پرداخت کنند، اما اداره کل امور مالیاتی اقدامی نکرده است، این در حالی است که اداره کل امور مالیاتی مکلف است هر سه ماه یک بار اعلام کند چه میزان عوارض آلایندگی با ارزش افزوده وصول و توزیع شده است. همچنین این اداره کل مکلف است سه حساب جدا ایجاد کند تا 4 درصد سهم شهرداری ها، 4 درصد مالیات و یک درصد سهم بهداشت و درمان به این حساب ها واریز شود که این موضوع در خوزستان انجام نشده است. باید دانست که سهم خوزستان از عوارض آلاینده، 30 هزار میلیارد تومان بوده که در فاز اول پرداخت مطالبات، تنها 6 هزار میلیارد تومان پرداخت شده است. یعنی شرکت های نفتی باید 24 هزار میلیارد دیگر پرداخت کنند که در این زمینه تعلل شده است و نمایندگان و مسئولان استان باید برای دریافت این حق مردم بطور جد پی گیری کنند.
خوزستان تحمل آزمون و خطای استاندار بعدی را ندارد
جمعی از نخبگان استان در نامه ای، از رئیس جمهور خواستار انتخاب یک چهره ( به قول خودشان ) سر شناس استان به عنوان استاندار شده اند. این نخبگان گزینه خود را برای استانداری خوزستان پیشنهاد کرده اند. این شخصیت از نظر نویسندگان نامه در طول سنوات گذشته منشاء اقدامات اثر گذار در استان بوده است، اما باید دید آیا این گزینه چقدر تجربه در ارتباط با جایگاه استانداری دارد چون استان تحمل آزمون و خطای دیگری را ندارد.
چاپ کتاب های سفارشی، سرانه مطالعه را کاهش می دهد
یک شاعر و منتقد ادبی معتقد است : چاپ و نشر بی رویه برخی کتاب های سفارشی با تیراژ بالا و هزینه های چند میلیونی که ارزش خواندن ندارند، باعث شده سرانه مطالعه در جامعه، کاهش یابد و ادبیات، به ویژه شعر امروز فارسی، به جای آن که رو به پیشرفت و اعتلا باشد، پس رفت کند. 
به گفته وی گزینشی رفتار کردن برای نویسندگان جوان و نوقلم، چاپ کتاب را به کاری دشوار تبدیل کرده و باعث دل سردی نویسندگان خوب شده است.
احمد امیری پیشنهاد کرده : اگر نهادها و متولیان فرهنگی بتوانند به صورت خاص مراکز نشر وابسته به خود برای نویسندگان نو قلم مستعد در این حوزه داشته باشند و حمایت لازم را انجام دهند، می توانیم به سمت ترویج آثار خوب و خرید کتاب از سوی مخاطب برویم.
نه از آمدن سرپرست راه و شهرسازی خبری شد، نه از رفتن استاندار!
هفته از نیمه گذشت و خبری از قول بچه های بالا برای معرفی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی خوزستان نشد و کارها در این اداره کل همچنان خوابیده. همانطور که پیش از این عنوان شد مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان پس از احضار به تهران برنگشته و تا حالا حتی سرپرستی هم معرفی نشده، در حالی که افراد واجد شرایط در این مجموعه وجود دارد. قضیه رفتن استاندار هم به همان حال مانده است.
بقیه ببینند شهردار منطقه 8 چه کرده که رتبه اول شده؟!
شهرداری منطقه 8 اهواز توانست رتبه اول را بین دیگر مناطق اهواز کسب کند. قنواتی شهردار منطقه 8 گفته : در صدد هستیم با نگاه محله محور و با توزیع عادلانه خدمات شهری در 42 محله منطقه 8، خدمات یکسانی را به منظور رضایت مندی شهروندان انجام دهیم. 
ضمن خسته نباشید به آقای قنواتی، این وضعیت شهرداری منطقه 8 می تواند الگوئی برای سایر مناطق باشد و ببینند ایشان چه کرده که به جای نق زدن و عنوان کردن مشکلات و کمبودها و نبودن اعتبار توانسته بین مناطق رتبه اول را در عملکرد کسب کند.

برچسب ها : دلال های ارز استاندار رئیس جمهور