راوی گفت: سوابق و دیدگاه های استاندار جدید خوزستان
همانطور که پیش بینی شده بود، استاندار خوزستان تغییر کرد و آقای خلیلیان، جای خود را به آقای علی اکبر حسینی محراب داد.
استاندار جدید متولد سال 1340 در مشهد است و سوابق وی عبارت است از:
مدیرکل اطلاعات خوزستان (دهه 70)
معاون اقتصادی و مبارزه با فساد وزارت اطلاعات (دهه 80)
دبیر ستاد تدابیر ویژه اقتصادی ورئیس کمیته اقتصادی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در دولت دهم
معاونت مبارزه با مفاسد اقتصادی سازمان اطلاعات سپاه
مشاور اقتصادی معاون اول ریاست جمهوری در دولت فعلی.
ضمنا ایشان برادر شهید علی اصغر حسینی محراب است که در سال 65 در عملیات کربلای 5 به شهادت رسید.
حسینی محراب بیست و سومین استاندار خوزستان بعد از انقلاب است. آقای محراب در مراسم معارفه، تاکید بر نظارت ادارات و متحول شدن شورای اداری داشت.
وی همچنین معتقد است که منطقه آزاد اکنون در اختیار دیگران است که این سیاسیت بخصوص در بخش صادرات باید تغییر کند.
به اعتقاد استاندار، در اقتصاد باید قابل رقابت با چینی ها باشیم.
وی با اشاره به اینکه اهواز تغییر محصوص نداشت گفت که در این باره با شهردار حرفهایی دارد.
با توجه به این دیدگاه ها، امیدواریم استاندار جدید منشاء خدمات شایسته ای در استان باشد.
علت رفتار تحقیر آمیز سازمان ها با شورای شهر مشخص است
رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای شهر اهواز گفته است: <یکی از مشکلات اساسی اهواز اینست که سازمانها و ارگان های این شهر جزیره ای عمل کرده و براساس منافع سازمانشان و بنا به خواسته قلبی شان کار می کنند در حالی که طبق قانون باید همه ارگانهای شهر، برنامه سال آینده خود را به شورا اعلام کنند تا شورا براساس این برنامه ها، برنامه ریزی و مشکلات را حل کند اما چنین چیزی در اهواز انجام نمی شود یا سازمان ها احساس تحقیر می کنند که برنامه خود را به شورای شهر اعلام کنند.>
خدمت آقای دغاغله عزیز عرض می شود که اگر قصد انتقاد از سازمان ها و ارگان های شهر را دارید، بهتر نیست یک سوزن به خود و یک جوالدوز به دیگران بزنید تا شاید حرفتان خریدار داشته باشد. میگوئید چطور¿ این طور که طبق قانون یکی از وظایف شوراهای شهر، همکاری با مسئولان اجرائی و نهادها و سازمان های مملکتی در زمینه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و عمرانی به درخواست آنان است. بفرمائید شورای شهر چه مراوده و حتی معاشرتی با مدیران و مسئولان استان دارد و آیا به آنها اعلام همکاری کرده که اگر در انجام امورشان نیازی به تعامل با شورا دارند، می توانند روی اعضای شورا حساب کنند¿ حتی نشنیده ایم که با استاندار سابق هم نشست داشته باشید که اگر داشتید می توانستید از ایشان درخواست کنید که به مدیران تکلیف کند مقداری روی شورا حساب باز کنند. موضوع اینست که مردم هم روی شورا حساب نمی کنند و مدت هاست خبری از حضور شهروندان در شورا ( و نه ذینفعان ) خبری نداریم و شورای شهر پای گفت و گو با مردم ننشسته، هر چند وظیفه اعضای شوراست که به میان مردم مناطق مختلف شهر بروند و ببینند در شهر چه خبر است و آیا اطلاع دارند که چقدر از شهر هر روز توسط افرادی که موفق می شوند به هر شکل حکمی بگیرند یا کسانی که راه غیر قانونی را تجربه کرده اند تصرف می شود و چرا نباید شورا از این بابت نگران باشد ¿ آیا تا حالا با مقامات قضائی و انتظامی نشستی داشته اید و برای جلوگیری از این وضع خواستار رسیدگی شده اید¿ اگر اینطور که رئیس کمیسیون عمران شورا گفته معتقدید سازمانها از این که برنامههایشان را با شما در میان گذارند، احساس تحقیر می کنند، باید علت را در خودتان و رفتارتان جستجو کنید. شورا اول ببیند شهردار منتخب آنها چقدر به آقایان بها می دهد و چقدر از وعده های خود و خواست های شورا را انجام داده، بعد از مدیران سازمان ها انتظار داشته باشید با شورا تحقیر آمیز رفتار نکنند.
مشکلات مردم نتیجه تصمیم های خلق الساعه پشت درهای بسته، بدون مشورت با نخبگان است
یک نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کوت عبدا... که معمولاً تنها نماینده ای است که بیشتر از بقیه برای استان دل می سوزاند و البته حق دارد انتظار داشته باشد در آینده به جایگاه بالاتری برسد گفته: یکی از دلایل ایجاد مشکل برای مردم، تصمیم های خلق الساعه پشت درهای بسته و بدون مشورت با نخبگان است، از جمله حدود 10 سال قبل و پس از جدائی کوت عبدا... از اهواز، مناطقی مانند مهدیس، مشعلی و اسلام آباد با حدود 1200 هکتار، درکش و قوس های این شهر ماندند و این سه منطقه با جمعیتی بیش از 50 هزار نفر بدون مشورت با کارشناسان و نمایندگان مردم اهواز یک شبه با ابلاغ استاندار خوزستان به کوت عبدا... ملحق شدند و استانداری خوزستان و فرمانداری کارون باید پاسخگوی مردم برای تصمیم گیری یک شبه این انتقال باشند. یوسفی وعده داد برای رسیدن مردم به حق و حقوق خود، از ابزارهای قانونی مثل طرح سئوال از وزرا استفاده کند و تمام مشکلات حوزه انتخابیه را در مجلس مطرح و تا حصول نتیجه پی گیری کند.
یادمان می ماند که مسئولان گفتند باران خیلی از کمبودها را رفع کرده
این طور که مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان خبر داده، بارندگی های اخیر در استان به 750 هزار هکتار عرصه های جنگلی خوزستان، رمق تازه ای داده و مراتع دام عشایر وضع خوبی پیدا کرده، همچنین آسمان غبار گرفته شهرها خصوصاً اهواز را که دچار وارونگی هوا بود شست، تالاب ها را آبیاری کرد و آب مورد نیاز دیمزارها را تᅢمین و حجم آب روخانه ها افزایش یافت که جای شکرش باقی است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هم مژده داده که بارش های اخیر، نیاز آبی اراضی کشاورزی خوزستان را به حداقل رساند. این مطالب آقایان را به خاطر می سپاریم تا مدتی بعد باز هم نشنویم که از خشکسالی و کمبود آب و کاهش آب های پشت سدها حرف به میان آید و مشکلات کشاورزی را ناشی از مسائل جوی و کاهش بارندگی عنوان کنند. همین طور امیدواریم تا مدتی هوا سالم بماند و زور مسئولان به مدیران شرکت های آلاینده بچربد. به یاد داریم زمانی در این سرزمین، وقتی باران می بارید همه چیز ارزان می شد، اما حالا بعد از باران حتی سبزی خوردن را به بهانه بارانی شدن مزارع گران می کنند، بقیه محصولات که جای خود دارد.
اگر زباله گردها غیر قانونی هستند، چطور می خواهید فکری برای آنها بکنید؟
مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری اهواز، از آغاز طرح تفکیک زباله از مبداء با فعالیت <اپلیکشن> جمع آوری زباله خشک خبر داده است. وی این را هم گفته که این اپلیکشن در اهواز شروع شده و مردم می توانند با <دانلود> آن سفارش خود را برای تحویل پسماند خشک ثبت کنند تا خودروی شرکت مربوطه برای تحویل پسماند به آدرس مد نظر مراجعه کند. ( مقداری عامیانه تر بگویند، بهتر است.) حالا باید دید قبل از این که شهروندان برای انجام این کار تشویق یا فرهنگ سازی شود، آیا این امر تحقق پیدا خواهد کرد¿ راستی چرا سازمان های شهرداری اهواز برنامه های تبلیغی و آموزشی برخی طرح ها را از طریق شبکه استانی یا بوسیله سینماهای سیار در پارک ها انجام نمی دهند¿
مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری در باره فعالیت زباله گردها هم گفته این فعالیت ها که با سه چرخه انجام می شود تخلف است و اگر آنها پلاک گذاری شوند به یک کار غیر قانونی، وجهه قانونی داده ایم. وی نگفته با این توجیه و تفسیر، پس چه باید کرد و چطور می شود زباله گردها ساماندهی شوند. به نظر می رسد تنها راه، ایجاد اشتغال برای این افراد باشد که انجام آن ابتکار، برنامه ریزی و مدیریت بالا می خواهد که بعید است عزمی برای تحقق چنین برنامه ای وجود داشته باشد.
برچسب ها : استاندار جدید خوزستان استاندار خوزستان خوزستان
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند