راوی گفت: نظارتی بر قیمت میوه و تره بار ساماندهی بازارچه ها و عملکرد خدمات شهری در اهواز نیست
قیمت تره بار در اهواز هم اکنون که هنوز خبری از عید نیست هر روز گرانتر می شود، کجا برسد به حدود دو ماه دیگر. تا حالا پیاز بود که مرتب قیمتش بالا می رفت تا جائی که به هر کیلو 30 هزار تومان هم رسیده و همچنان بهانه را تغییر فصل اعلام می کنند، اکنون بادمجان و هویج و گوجه و بقیه هم گران شدند و هیچ نظارتی بر قیمت ها نیست. واقعاً چرا قیمت های تره بار و میوه در میدان و خرده فروشان را اعلام نمی کنند و فروشندگان ملزم به نصب نرخنامه نمی شوند، تا این همه به مردم اجحاف نشود؟
وقتی یک دستفروش تره بار را کیلویی 10 هزار تومان می دهد و بقیه همان را 20 هزار تومان می فروشند، معلوم است که نرخ ها دلبخواه است، کیفیت هم که مطرح نیست. حالا هم که مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اهواز خبر از راه اندازی بازارهای روز میوه و تره بار در شهر داده باید دید منظور همان غرفه های کوچک هر سالی است که فقط در آن ها پرتقال و سیب عرضه می شود یا تغییری خواهند داد. همین طور ساماندهی بازار آبزیان که گفته اند به دستور شهردار در دستور کار شهرداری است، اجرا خواهد شد یا نه چون در گذشته توسط شهرداران قبلی هم این وعده ها داده شده اما هرگز به آن ها وفا نکرده اند. ضمناً هیچ خبری از ساماندهی بازارچه های فعلی که غیر بهداشتی و بی در و پیکر هستند (خصوصاً بازارهای کیان، خشایار و صدف) نیست. حاشیه های شهر و داخل شهر هم که همچنان در اختیار وانت بارهاست و تغییری نکرده و عملکرد معاونت خدمات شهری و نیروهای اجرائیات مناطق شهرداری رضایت بخش نیست و هر روز سد معبرها بیشتر می شود. راستی چرا شهردار و معاونین ایشان بازدیدی از بازارچه های اهواز و دستفروش ها ندارند و بر کار اجرائیات و عملکرد خدمات شهری نظارت ندارند¿ اگر دارند، روابط عمومی شهرداری خبر و عکس از آنها را رسانه ای کند.
مسئولان به هوش ! استاندار حامی مدیران است اما صبر ایوب نخواهد داشت
یکی از مواردی که زمان استانداران گذشته در خوزستان چشمگیر بود و از عوامل رکود کارها و ایستائی در استان به شمار می رفت، نبود تفاهم، تعامل و همکاری بین استانداران و نمایندگان خوزستان بود و حتی به یاد نداریم که آقایان دسته جمعی و همه با هم با استاندار نشست داشته باشند و حرف های امیدوار کننده بین آن ها رد و بدل شود که پس از آمدن آقای محراب به استان و گرفتن سکان خوزستان، این اتفاق افتاد و دیدیم که در دیدار و گفت و گوی نمایندگان با استاندار، همه حضور داشتند و باید منتظر نتیجه این هم فکری و تعامل باشیم چرا که این نشست با شرکت 18 نماینده مردم خوزستان می تواند خبر از عزم و اراده استاندار برای شروع یک کار دسته جمعی باشد که آقای محراب گفته باید همه پای کار بیایند و با شجاعت و بدون ترس وارد میدان شوند و هر جا هم مشکلی داشتند از طریق ارتباطات قوی با وزارتخانه ها و مقامات بالای کشور حل و فصل خواهد شد.
اکنون دیگر با هموار شدن راه برای خدمت از طرف استاندار، مدیران و مسئولان هیچ بهانه ای برای کار نکردن ندارند و ملزم به خدمت بی منت به منظور پیشرفت امور و جلب نظر و رضایت مردم هستند. این هم ناگفته پیداست که قرار نیست استاندار حامی مدیران باشد اما صبر ایوب را داشته باشد و مسلماً از این به بعد مدیران ضعیف جائی در استان ندارند زیرا تمام بهانه ها از آنها گرفته شده و استان می رود که تبدیل به یک کارگاه بزرگ پروژه های عمرانی، فرهنگی، اقتصادی شود.
تاکید استاندار به مدیران دستگاه ها اینست که کارها سطحی و سلیقه ای برگزار نشوند و از هم اندیشی اساتید دانشگاه و خبرگان و اهل فن در امور بهره ببرند و این حرکتی است که تا حالا استان آن را نداشته و قرار است منبعد جامه عمل بپوشد.
تا تنور گرم است، نان را بچسبانید
رئیس شورای شهر اهواز گفته : از 300 هزار میلیارد ریال عوارض آلایندگی که از سوی 4 شرکت نفتی باید به خوزستان پرداخت شود تاکنون 53 هزار میلیارد ریال پرداخت شده و باید برای بقیه مبلغ عوارض آلایندگی به استان مطالبگری شود.
رئیس شورا چرا دو سه روز پیش که به اتفاق بقیه اعضاء و شهردار با استاندار دیدار داشتند موضوع را مطرح نکرد¿ ایشان که گفته هر کاری داشتید بگوئید تا پیگیری کند.
یعنی که تا تنور گرم است زرنگی کنید و نان را بچسبانید.
خانواده های کم درآمد را که شامل ضوابط کمیته امداد و بهزیستی نمی شوند، دریابید
مدیر کل بهداشت و درمان و بیمه های اجتماعی کمیته امداد از اجرای برنامه رفع سوء تغذیه برای 60 هزار مادر باردار و شیرده و 60 هزار کودک زیر 5 سال با سرانه سبد غذایی ماهانه 250 هزار تومان و با بودجه 180 میلیارد تومان خبر داده است.
80 درصد این مادران و کودکان تحت پوشش کمیته امداد نیستند زیرا کمیته امداد معمولاً خانواده های فقیر زن سرپرست و سالمند را تحت پوشش قرار می دهد. این خانوادهها جزو 5 دهک اول قرار دارند که در این طرح از آنها حمایت می شود. برای این افراد پس از استحقاق سنجی، بن کارت غیر نقدی صادر خواهد شد. طرح خوبی است اما باید دید این خانواده ها چگونه و از چه طریقی به کمیته امداد معرفی شده اند و استحقاق سنجی آنها به چه صورتی بوده، زیرا در حال حاضر از نظر کمیته امداد خانواده ای که سرپرست مرد دارد یا فرزندش بزرگ شده، شامل تحت پوششی ها نمی شود، در حالی که چه بسیار مرد خانه که مثلاً کارگر ساختمان است و هر روز سر چهار راهها می رود که یک روز سرکار است و ممکن است چندین روز بیکار باشد یا توان انجام کار سنگین را ندارد.
یا سرپرست خانواده دچار نقص عضو است و اگر فرزند بزرگ دارد، بیکارند. خلاصه این که خانواده های زیر خط فقر زیادند که مقررات کمیته امداد و بهزیستی مانع از زیر پوشش قرار گرفتن آنهاست و باید نحوه کمک به آنها مشخص شود.
خانواده های کم درآمد هم زیاد داریم که فرزندان آنها از فقر غذائی رنج میبرند.
یک آموزگار دبستان واقع در منطقه پردیس اهواز می گفت دانش آموزانی داریم که سر کلاس درس از حال می روند یا توان نشستن و درس خواندن ندارند بعد متوجه می شویم بدون صبحانه به مدرسه آمده اند که به دفتر مدرسه می فرستیم تا مختصراً تغذیه شوند.
کمک به این قبیل خانواده ها که فرزندان آنها و حتماً مادرانشان دچار سوء تغذیه هستند با چه ارگانی است و راه کمک و مساعدت به آنها کدام است؟
برچسب ها : قیمت میوه و تره بار رئیس شورای شهر اهواز اهواز
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند