شماره خبر : 16526
منتشر شده در مورخ : ۱۸ دی ۱۴۰۱
ساعت : 8:55
راوی گفت: تکمیل حرم علی بن مهزیار در زمان وعده داده شده انجام نشد، چرا؟

راوی گفت: تکمیل حرم علی بن مهزیار در زمان وعده داده شده انجام نشد، چرا؟


مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان در مردادماه 1399 طی مصاحبه با رسانه ها گفته بود اقدامات عمرانی در حرم علی بن مهزیار اهوازی در حال انجام است و امیدواریم با حمایت سازمان برنامه و بودجه استان تا سال 1400 بطور کامل به بهره برداری برسد. 
این در حالی است که اکنون که اواخر سال 1401 است این عملیات تمام نشده و بسیاری از کارهای آن باقی مانده، ضمن آن که برخی از عملیات انجام شده مثل گنبد باید توسط مشاور و ناظر عمرانی بررسی شود تا معلوم گردد، همه چیز طبق استاندارد بوده یا اشکالاتی در میان است و مبادا نواقصی مانند آنچه در ساختمان متروپل فاجعه آفرید، تکرار شود که امیدواریم چنین نباشد.
آقای پاکباز در آن تاریخ این را هم گفته بود که اوقاف برای اولین بار، چند طرح سرمایه گذاری را آغاز کرده و موفق بوده است. 
آیا برخی از این سرمایه گذاریها موفق بوده است¿ مانند راه اندازی پروژه دام سبک در رامهرمز و گتوند و دزفول که بهتر است برای اثبات موفق بودن این پروژه ها، مستندات لازم اطلاع رسانی شود تا مردم به ادامه این سرمایه گذاری ها امیدوار شوند.  ‌
به گفته مدیر کل اوقاف خوزستان حدود 150 مدرسه وجود دارد که یا وقف هستند یا در اراضی وقفی قرار دارند که باید تعیین تکلیف شوند. برخی بیمارستان ها هم که وقفی هستند تکلیفشان مشخص نیست و باید خدمات رایگان به بیماران ارائه دهند.
موقوفه نظام السلطنه مافی هم که هدفش کمک به دانش آموزان نیازمند، مبارزه با جهل و کمک به بیماران بی بضاعت است، مغفول مانده که باید برای احیای آن تلاش کرد.
اداره کل اوقاف خوزستان در مواردی هم توفیق هایی داشته که لازم است مردم در ریز اقدامات و موفقیت ها قرار بگیرند چون مردم مطالبه گر اموری هستند که مدیر کل اوقاف وعده انجام آن ها را در دو سال پیش داده است. ضمناً باید ترتیبی داده شود که تمام درآمد اوقاف در فروش قبور خلاصه نشود و نیل به این مهم با سپردن کارها به افرادی که نگاه معنوی توام به بعد اقتصادی دارند، ممکن خواهد شد و هرگونه سوء مدیریت به ضرر مردم و امور اوقاف خواهد بود. درآمد اوقاف هم عمدتاً باید به بهبود بقاع برسد و از هرگونه اتلاف منابع یا جا به جائی اعتبارات جلوگیری شود.
سوء مدیریت ها در گذشته زائران سن بالا را آرزو به دل کرده است  ‌
رئیس سازمان حج و زیارت گفته اگر سهمیه اعزام زائران حج تمتع همین سهمیه فعلی باشد، زائران تا 13 سال آینده در نوبت حج تمتع خواهند بود. حسینی این را هم گفته: مشکل این است که تعداد زیادی برای حج تمتع ثبت نام کرده اند و بعضاً افرادی که سن بالائی دارند نگران هستند که نتوانند این فریضه را انجام دهند، در حالی که سال های 85 و 86 امکان ثبت نام وجود داشت و افراد در آن سال ها به هر تعدادی می توانستند ثبت نام کنند.  ‌
سید صادق حسینی معتقد است: بهتر بود افرادی که در آن سال‌ها متولی حج و زیارت بودند، به تعداد زائران همان سال ثبت نام می کردند و کار اعزام را انجام می دادند، همان طور که کشورهای دیگر به همین شکل کار را انجام می دهند.
به این ترتیب باز هم مشکل مردم برمی گردد به سوء مدیریت ها و مسلماً اگر نوبت به سن بالاها نرسد یعنی عمرشان کفاف انجام سفر حج را ندهد، گناهشان به گردن آنهاست که کار اعزام را در گذشته به درستی انجام نداده اند.
به جای پز دادن به عرضه سیب 
و پرتقال بی کیفیت، به فکر آجیل مردم باشید
هنوز مدتی تا عید نوروز مانده، مسئولان جهاد کشاورزی پز می دهند که امسال میوه ارزان خواهد بود. میوه که همین حالا فراوان است، قیمت ها هم به نسبت بقیه اجناس تا حدی مناسب است. 
ضمناً پیش بینی شده با توجه به همزمانی عید نوروز با ماه مبارک رمضان،  مصرف میوه نسبت به هر سال کمتر باشد در نتیجه حتی اگر ذخیره سازی هم نشده باشد ( که البته شده ) باز هم کمبودی پیش نمی آید. ضمناً اگر مثل هر سال باشد، پرتقال خیلی بزرگ، به اندازه یک توپ و سیب هم همین طور چندان خریدار ندارند چون مقرون به صرفه نیست که سه عدد پرتغال یا سیب یک کیلو باشد و بچه های میهمانان هر کدام یک میوه بزرگ بردارند پس از گاز زدن آن در بشقاب بگذارند و از بین برود. اگر آقایان هنر دارند فکری برای آجیل، از جمله پسته کیلوئی 700 هزار تومان بکنند که هر چه جلوتر برویم، گرانتر هم می شود و وسع خانواده های کم درآمد  به خرید آن نمی رسد.
مشکلات مطبوعات خوزستان را رفع کنید تا همچنان صدای مردم باشند
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در آئین اختتامیه پنجمین جشنواره مطبوعات خوزستان با انتقاد از عمل نکردن شرکت ها و سازمان های مختلف به تصمیمات قانونی خود در باره آگهیها گفته: بسیاری از شرکت ها و سازمان ها موظف هستند آگهی‌ها را برای چاپ در مطبوعات به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تحویل دهند که تاکنون به این وظیفه عمل نکرده اند.  
‌کلاهکج همچنین با گلایه از تاخیر 18 ماهه در برگزاری آئین اختتامیه پنجمین جشنواره مطبوعات استان گفته: برای فرهنگ و ادب خوزستان شایسته نیست که جشنواره ای برگزار ولی اختتامیه آن با ماه ها تاخیر برگزار شود که این روند باید تغییر کند.  ‌
به اعتقاد وی انعکاس مطالبه ها، نباید منجر به مشکل حقوقی برای اهالی رسانه شود و رسیدگی به این موارد باید توسط هیات منصفه بررسی شود.
از آقای کلاه کج که پس از منصوب شدن به مدیر کلی فرهنگ و ارشاد اسلامی، همچنان صراحت لهجه و انتقاد از برخی موارد نقض قانون را عنوان کرده و می کند. 
همین انتظار می رفت، منتهی نباید تنها به عنوان کردن موضوع اکتفا کرد و امیدواریم در راستای رفع مشکلات، همت کنند تا رسانه‌های استان، به ویژه مطبوعات بیش از این متضرر نشوند و بتوانند به خدمات فرهنگی ادامه دهند و به قول معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان ( که ایشان هم بهتر است مدافع حقوق رسانه های استان باشند.) صدای مردم بودن را حفظ کنند.
قطعی برق را از قبل اطلاع رسانی کنید
در اهواز که به خاطر افت فشار آب، مردم ناچارند از پمپ استفاده کنند، با قطع برق، آب و برق قطع می شود حالا اگر این اتفاق روز جمعه هم بیفتد که خیلی بدتر است و این اتفاقی است که جمعه گذشته اهالی نقاطی از شهر را به زحمت انداخت. لااقل از شب قبل اعلام کنند تا مردم مقداری آب برای انجام کارهای ضروری ذخیره کنند.

برچسب ها : حرم علی بن مهزیار آجیل مطبوعات خوزستان