شماره خبر : 16558
منتشر شده در مورخ : ۱۹ دی ۱۴۰۱
ساعت : 9:5
راوی گفت: وعده مدیر کل راه  و شهرسازی  خوزستان برای واگذاری واحدهای بازآفرینی شهری تا نوروز

راوی گفت: وعده مدیر کل راه  و شهرسازی  خوزستان برای واگذاری واحدهای بازآفرینی شهری تا نوروز


مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان در جریان بازدید از پروژه‌های بازآفرینی شهری و مسکن مهر اهواز به اتفاق معاون امور عمرانی استانداری خوزستان وعده داد پیش از پایان سال جاری ساخت بخشی از واحدهای پروژه 1680 واحدی سپیدار اهواز به اتمام رسد.
وی همچنین از واگذاری بخشی از واحدهای مسکونی این پروژه تا نوروز امسال به ساکنان منبع آب خبر داد. عملیات اجرائی پروژه باز آفرینی شهری از سال 1399 آغاز شده است.
این اولین قولی است که محمد حسین پناهی فر که اخیراً به عنوان مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان منصوب شده، می دهد که باید کاری کند تا رو سفید شود. با توجه به این که پناهی فر قبل از انتصاب به مدیر کلی، معاونت مسکن اداره کل راه و شهرسازی را تجربه کرده و تخصص این کار را دارد، این امیدواری هست که به وعده هایش عمل کند.
هدف از ایجاد بازآفرینی شهری، حل مشکلات فرسودگی محله ها از طریق بازسازی مناطق فرسوده و آسیب دیده است. در این بین پروژه های محرک و توسعه بازآفرینی شهری، مولدهایی هستند در جهت بازگرداندن رونق و توسعه به مناطق مورد نظر تا چرخه فعالیت زنده و پویا را در این مناطق به راه اندازد.
تصور نشود که فعالیت بازآفرینی شهری و ساخت مسکن در قالب این طرح کار تازه ای است که در اهواز آغاز شده، بلکه بد نیست بدانید که تاکنون از 51 درصد پروژه های بازآفرینی شهری در کردستان بهره برداری شده، پیشرفت فیزیکی پروژه های بازآفرینی شهری در آذربایجان غربی بالای 85 درصد است. چند پروژه بازآفرینی هم در اردبیل افتتاح شده و 12 هزار واحد مسکونی نوسازی شده است، در شهرها و استان های دیگر هم باز آفرینی شهری فعال است.  ‌
رویکرد اصلی در برنامه های بازآفرینی شهری، ارتقای اقتصادی و اجتماعی است که وزارت راه و شهرسازی و به تبع آن اداره های کل راه و شهرسازی در این راستا برنامه های مدون و کارشناسی شده ای انجام یا در حال اجرا دارند که امیدواریم به موقع و با کیفیت و استانداردهای لازم همراه باشد.
گوسفندها را کجا می برند که این بار گوشت قرمز در قصابی ها پیدا نمی شود¿ 
گویا قرار نیست متولیان امور، حتی در بحث غذا و مواد غذایی، بگذارند آب خوش از گلوی مردم پائین برود و همواره باید یک جای قضیه بلنگد و با سوء مدیریت سهوی یا تعمداً  کمبود ایجاد شود تا فقط همه چیز به کام دلال ها باشد و مسئولان از تنظیم بازار و جلوگیری از گرانی ناتوانی نشان دهند. 
بعد از مدتی که مردم درگیر گرانی و کمبود مرغ بودند، حالا که مقداری وضع بهتر شده و مرغ روی دستشان مانده و مردم را تشویق به خرید بیش از نیاز مرغ و ذخیره کردن خانگی می کنند، این بار گوشت در قصابیها نیست یا اگر باشد خیلی بالاتر از قیمتهای قبلی است که مردم توان خرید آن را ندارند. 
تا مدتی پیش می گفتند دلیل کمبود و گرانی گوشت قرمز ( به خصوص گوسفند) قاچاق آن است اما حالا که مدعی هستند جلوی قاچاق را گرفته اند، ظاهراً صادرات بی رویه دام، عامل کمبود و گرانی گوشت قرمز شده است یا قیمت در کشتارگاه آنقدر بالاست که قصاب خریداری نمی کند و چند روز است اکثر قصاب های اهواز گوشت گوسفند ندارند.  ‌
شرکت پشتیبانی امور دام کشور باید توضیح بدهد اگر کشتاری صورت می گیرد، گوشت کجا می رود و نکند انبار می شود¿ وضع نابسامان گوشت قرمز، طوری شده که بعضی از قصاب ها به فکر تغییر شغل برآمده اند، چون درآمدی ندارند.
راوی خبر دارد که به علت گرانی گوسفند، مردم نمی توانند مثل سابق گوشت نذری به موسسه های خیریه (خصوصاً کوچکترها) هدیه بدهند، در نتیجه این ماه همان توزیع مختصر گوشت قرمز به مددجویان و زیر پوششی های آنها که اکثراً زنان بی سرپرست یا بد سرپرست و افراد از کار افتاده هستند، انجام نشده و همین جا از خیرین درخواست می شود اگر مقدورشان باشد، در این باره همیاری کنند اما بهر حال وظیفه مسئولین است که برای رفع مشکل گوشت گوسفند اقدام کنند، به خصوص که هر چه آخر سال نزدیکتر می شود این کمبودها و سوء مدیریت ها باعث گرانتر شدن این ماده غذایی می شود و خیلی خانواده ها قادر به تهیه همان مقدار ناچیزی که خریداری می کنند، نباشند.
بزرگترین فاصله ما با دنیا در بهره مندی از بخش های ویژه بیمارستانی
نایب رئیس انجمن مراقبت های ویژه با مطرح کردن کمبود دارو در ICU‌ بیمارستان ها گفته نیاز دارویی در بخش های ویژه بیمارستانی ما، منطبق با استانداردهای جهان نیست. 
این استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این نکته که متᅢسفانه ما هنوز سیستم نظام مند دقیقی در کشور برای بخش های ویژه بیمارستانی نداریم این را هم گفته که قطعاً معیار پیشرفت یک کشور در افزایش طول عمر و کاهش مرگ و میر است و قاعدتاً جائی که می توان مرگ و میر را کاهش داد، بخش‌های مراقبت های ویژه خواهد بود. 
به گفته وی وزارت بهداشت هنوز برنامه منظمی برای استفاده از فارغ التحصیلان رشته مراقبت های ویژه نهادینه نکرده و این، بزرگترین فاصله ما با دنیا در خصوص استفاده و بهره مندی بخش های ویژه از فوق تخصص های این رشته است.در اینجا ناگزیر از عنوان کردن این نکته تلخ هستیم که عفونت های بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه بعضی بیمارستان ها وجود دارد که چه بسا برای بیماران خطر آفرین است.
دیدار چهره به چهره استاندار با مردم می تواند با حضور مدیران باشد
استاندار خوزستان با حضور در نماز جمعه سوسنگرد، به صورت مستقیم با نمازگزاران گفت و گو کرده است. 
اگر قرار است این برنامه ادامه یابد که خیلی هم خوب است، شاید بهتر باشد در این دیدارها تعدادی از مدیران استان هم حضور داشته باشند تا هر موردی که به آنها مربوطه می شود فی المجلس با دستور استاندار بررسی و به نتیجه برسد.
ضمناً دیدارهای مردمی استاندار نباید به حضور در نماز جمعه‌ها محدود شود و علاوه بر آن مردم انتظار دارند ایشان بصورت ناشناس و بدون تشریفات از مناطق مختلف شهر بازدید و دیدار مردمی در محل داشته باشند.

برچسب ها : راه  و شهرسازی  خوزستان نوروز نمازگزاران شركت پشتیبانی امور دام كشور