شماره خبر : 16748
منتشر شده در مورخ : ۲۵ دی ۱۴۰۱
ساعت : 18:17
راوی گفت: استاندار اقتدار نشان دهد تا مسئولان کار کنند و چهره شهر تغییر کند

راوی گفت: استاندار اقتدار نشان دهد تا مسئولان کار کنند و چهره شهر تغییر کند


استاندار خوزستان با قدردانی از اجرای پروژه های دفع آبه‌ای سطحی کلانشهر اهواز، اما گله کرده این اقدامات که قرار بود رضایت مردم را جلب کند با تاخیر در مرمت حفاری‌ها و ادامه کار همزمان در بسیاری از نقاط شهر که راه بندان های ناشی از بسته شدن مسیرهاست، باعث تلخی در کام شهروندان شده و باید با سرعت به این وضع پایان داده شود و گره های ترافیکی را باز کنند.
آقای محراب همچنین بار دیگر از این که چهره شهر نسبت به گذشته تغییری نکرده و اثری از کار برای جبران عقب ماندگی شهری مشاهده نمی شود انتقاد کرده و از جمله گفته ورودی های شهر در شان مرکز این استان نیست و تغییر و زیباسازی آنها ضرورت دارد.
به این ترتیب مشخص است که استاندار از شهر و حاشیه آن بازدیدهایی دارد اما این که فقط ایشان درباره نواقص و کمبودهای شهری نظر بدهند و اشکال را بگویند کافی نیست و اگر قرار است کاری از پیش برود قاعدتاً باید مسئولان شهری را مکلف به انجام کار در کوتاه مدت کنند و با تعیینضرب الاجل، مدیران را وادار به کار کرده و برایشان روز شمار تعیین کنند و با بهانه‌های تکراری برای انجام ندادن تعهدات خود، قانع نشوند، اگر هم مدیری دستور را رعایت نکرد واکنش و عکس العمل عبرت آموز از خود نشان دهند چرا که مدتهاست استان، مدیر ارشد مقتدر به خود ندیده و خیال خیلی از مسئولان راحت است که چه کار بکنند، چه نکنند اتفاقی نمی افتد و کسی از گل نازک تر به آنها نمی گوید.
چرا محل های استقرار نیروهای بین راهی خالی است؟  
شنیده شده استاندار گفته به سوسنگرد رفتم، در راه تعدادی مقر پلیس دیدم، خواستم پیاده شوم و به مامورین خسته نباشید بگویم، اما کسی در آنها نبود، اگر اینها لازم نیستند چرا ساختند و حالا که ساخته اند چرا استفاده ای از آنها نمی شود¿ واقعاً باید دید فلسفه احداث چنین محل هایی چیست و آیا نیاز به استقرار نیرو در آنها نیست که توضیح پلیس راه می تواند موضوع را روشن کند.
نام نیکوی مقتدائی به یادگار ماند، بهتر که باز هم از این الگوها داشته باشیم
حالا که صحبت از استاندار شد، بد نیست دو خاطره از زمان استانداری دکتر مقتدایی برایتان نقل کنم. ایشان در سفری که به یکی از شهرهای استان داشت، در ورودی شهر مشاهده کرد عکس بزرگی از وی نصب شده است، بلافاصله از خودرو پیاده شد و به یکی از بچه های روابط عمومی دستور داد عکس را درآورد و تاکید کرد اگر عکس ها و بنرهای دیگری هم برای خوش آمدگوئی نصب شده برچیده شوند. البته مقتدایی بابت این کار از شهرداری آن شهرستان تشکر کرد اما در عین حال گفت من به وظیفه ام عمل کرده ام و هیچ نیازی به این کارها نیست.
خاطره دیگر این که دکتر مقتدایی یک شب هنگام ورود به محوطه فرودگاه اهواز مشاهده کرد که یک اتاقک در آنجا احداث شده و از هر خودرو اگر قصد توقف و استفاده از پارکینگ فرودگاه را هم ندارد پول دریافت می کنند. استاندار از این کار بدش آمد و دستور داد در فاصله ای که به سالن فرودگاه می رود و برمی گردد، آن اتاقک برچیده شود و همین طور شد. 
این جور کارهای مقتدرانه و موارد مشابه باعث شده که هنوز بعد از گذشت سالها و آمدن چند استاندار، نام مقتدایی با احترام و قدردانی برده می شود و چقدر خوب می شد اگر امثال ایشان یا با تاسی از مرام و مدیریتشان باز هم از این جنس استاندار و مدیر در استان داشتیم یا داشته باشیم تا نامهای نیکو به یادگار بمانند.
بعضی انقلابی نماها، نان واژه ها را می خورند!
برخی مدیران انقلابی نما، بعد از کنار گذاشتن آنها، ماهیت خود را نشان می دهند. مثلاً مدیری را در نظر بگیرید که مدعی انقلابی و ولائی بودن دارد، بعد با توجه به عملکرد ضعیف یا به هر دلیلی بر کنار می شود و قاعدتاً از روز بعد باید همانند دیگر کارکنان در اداره اش حضور یابد و هر کاری که لازم باشد انجام دهد، اما او در خانه می ماند و می گوید زمانی به اداره می روم که پستی در شانم منصوب شوم!
آیا حقوق چنین فردی حلال است و چقدر بد است که افرادی پشت واژه‌ها پنهان شوند و در معنا اینها زمانی که در جایگاهی قرار دارند نان واژه انقلابی و ... را می خورند
وزارت کشاورزی مانع از ورود و استفاده گندم و بذر نابارور شود
یک کارشناس صنعت کشاورزی با اشاره به گندم های نابارور گفته : واردات بذر گندم تراریخته به کشور ممنوع است اما ممکن است به شکل قاچاق وارد کشور شود.کارشناسان حوزه تغذیه تاکید دارند عملکرد محصولات کشاورزی تاثیر مستقیم بر بدن انسان دارد و منجر به ناباروری انسان هم می شود.سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی <تات> متولی بذرهای اصلاح شده است. وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که این بذرها در حال استفاده در بخش های مختلف کشاورزی است گفته اگر مورد خاصی در باره ناباروری بذور اصلاح شده وجود داشته باشد اعلام شود تا مورد رسیدگی قرار گیرد.با توجه به این که وزارت کشاورزی مجهز به آزمایشگاههای مختلف و برخوردار از کارشناسان هر رشته است، خودشان باید مواردی مانند بذرهای نابارور را شناسائی و از استفاده آنها جلوگیری شود و گرنه مردم عادی چطور اگر مواردی هست متوجه آنها بشوند و اعلام کنند. واردات بذرها هم از طریق کشتی و اسکله های رسمی انجام می شود و باید دید چگونه باز هم قاچاقی این جور واردات را داریم.
دندانپزشکی نباید عملیات زیبائی به حساب آید
الحق انصاف نیست درمان بیماری های دندان را در شمار عملیات زیبائی قلمداد کنند چرا که هزینه های بالای دندانپزشکی موجب می شود خیلی از مردم، تحمل درد یا کشیدن دندان را به حفظ  و درمان آن ترجیح دهند. 
واقعاً هیچ راهی ندارد که موارد مربوط به دندانپزشکی جزو بیمه بشود یا لااقل بخشی از آن مثل دارویی را که دانپزشک مصرف می کند، به نوعی شامل بیمه کنند تا مقداری از هزینه های سرسام آور دندانپزشکی قابل جبران باشد¿  واقعاً غیر عادلانه است که ترمیم دندان یا انجام ایمپلنت را در ردیف عمل بینی حساب کنند در حالی که فقط چند دندان جلو شاید در زیبائی صورت نقش دارد.
پیشنهاد عجیب نماینده مجلس برای کمک به خانم ها در خانه!!
نماینده بروجرد در مجلس گفته: خانم درخانه،  مسئولیت خانه را انجام می دهد و باید از طرف خانواده مورد احترام قرار بگیرد و اگر خانمی نتواند کار خانه را انجام دهد،  مرد می تواند برای او کنیز بگیرد! هیچ تحلیلی در این باره نمی توان کرد،  مگر اینکه خانم فاطمه مقصودی خودش در باره پیشنهادش تفسیری داشته باشد. 
البته وی در دفاع از جایگاه خانم ها این را هم گفته: بانوان شاغل علاوه بر همسرداری و مادر بودن،  مسئولیت اجتماعی را به دوش می کشند،  اما ذره ای در انجام کار خود کوتاهی نمی کنند.  ‌

برچسب ها : استاندار خوزستان دندانپزشكی فرودگاه