راوی گفت:
تدوین <سند ترمیم> مهمتر از سند هفتم چشم انداز است
یک اقتصاد دان در پاسخ به درخواست مرکز پژوهش های مجلس در مورد پیشنهاد همکاری برای تدوین سند هفتم چشم انداز، مطالب قابل تᅢملی عنوان کرده است.
به اعتقاد این اقتصاددان برنامه توسعه، سندی است برای ارتقاء جامعه از یک وضعیت تعادلی سطح پائین به یک وضعیت تعادلی سطح بالاتر، بنابراین برنامه فقط در شرایطی معنی می دهد که وضعیت عمومی اقتصادی، اجتماعی و سیاسی پایدار و افق آینده، اطمینان بخش و امید بخش است.
او این را هم یادآور شده که : وقتی تقریباً می توان پیش بینی کرد که ما، در ماه های آینده هم با درهم ریزی های شدید اقتصادی روبه رو هستیم، در چنین شرایطی برنامه توسعه نوشتن چه مفهومی دارد¿
وی معتقد است اگر الان نهادی مثل مرکز پژوهش ها می خواهد کاری برای کشور بکند، باید سند تثبیت شرایط عمومی کشور، سند افق گشایی و سند تحول یا چیزی نظیر این ها را بنویسید.
محسن رنانی نوشته، مگر می شود وقتی به احتمال خیلی زیاد تا عید نوروز، دلار از سقف 50 هزار تومان عبور می کند (اگر بیشتر نشود) و درآمدهای کشور تکلیفش روشن نیست و پرونده برجام تقریباً بسته شده و ... برای کشور برنامه توسعه تدوین شود که مثلاً در آینده چند درصد تولیدات کشاورزی بالا برود یا چند درصد تولید خودرو افزایش یابد.
این اقتصاد دان به اعضای مرکز پژوهش های مجلس توصیه کرده : اگر شما می توانید اثری بگذارید، سندی بنویسید و توصیه کنید که دولت یک تنفس دوساله به برنامه بدهد و برای این دو سال، حل و فصل چند بحران اصلی کشور را در اولویت اول خود قرار دهد و بقیه را بگذارد به روال کنونی پیش برود. ما اکنون به برنامه هایی برای اعتماد بخشی، امید آفرینی، با ثبات سازی، عادی سازی، افق گشایی، عقلانی سازی حکمرانی، هم شنوی و انسجام بخشی و .... نیاز داریم و بدون اینها، برنامه توسعه معنی نمی دهد، ضمن این که برنامه باید باورپذیر باشد، پس تدوین پیش نویس یا حتی اصلاح سند برنامه را رها کنید و بروید سراغ تدوین<سند ترمیم.>
مه آلود بودن، دلیل کند شدن اجرای پروژه میدان دانشگاه اعلام شد
معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز در توجیه روند کند اجرای پروژه میدان دانشگاه شهید چمران گفته : در حال حاضر این پروژه 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و یک مسیر آن تنها نیاز به اسفالت و ایزوگام دارد، اما نصب قطعات در شرایط جوی مه آلود و با رطوبت بالا امکان پذیر نیست و بتن ریزی در این شرایط بی کیفیت خواهد بود و به این دلیل است که تکمیل پروژه با اعلام قبلی یعنی 30 دی ماه محقق نمی شود چون شرایط جوی اجازه کار بیشتر نمی دهد.
به گفته حسینی حداقل سه روز هوا خشک باید باشد تا بتوان آسفالت انجام داد. ( وقتی اصرار داشتیم تا فصل کاری در اهواز است، روند تکمیل پروژه شتاب گیرد، به خاطر چنین روزهایی بود) معاون فنی شهرداری این را هم گفته که انتظار نداشتیم سه هفته با این شرایط جوی رو به رو شویم و تلاش می کنیم تا این پروژه در دهه فجر به بهره برداری کامل برسد. ما هم امیدواریم چنین شود ضمن این که انتظار اینست که پروژه با نهایت دقت، کیفیت و با نظارت سخت گیرانه به اجرا درآید و تمام شود.
انتقاد از شهردار اهواز به خاطر غیبت در جلسات شورای آموزش و پرورش
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری اهواز، از غیبت شهردار اهواز در جلسات شورای آموزش و پرورش این شهرستان انتقاد کرده و گفته : غیبت شهردار اهواز و معاونین وی در جلسات شورای آموزش و پرورش پذیرفتنی نیست. وی همچنین از همکاری نکردن شهرداری اهواز با آموزش و پرورش مناطق اهواز به منظور رفع مشکلات مدارس انتقاد کرده است.
صالحی، عملکرد اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در خصوص نیمه تمام ماندن مدارس و تجهیز آن ها را ضعیف دانست.
حق این است که استاندار، مدیران و مسئولان استان و شهرستان، به خصوص شهردار اهواز را مکلف به شرکت در جلسات مرتبط با موارد و موضوع دستور جلسات کند. به یاد داریم استانداران اسبق حتی به حضور معاونان در جلسات راضی نبودند و اصرار داشتند که مدیران شخصا در جلسات حضور یابند تا تصمیم گیرنده باشند.
زمان رفع فیلترینگ (مسدودیت ) از فضای مجازی رسیده است
یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور در شوراها در مجلس گفته : بنده معتقدم که راهگشاترین مسیر پیش روی ما تبین مسائل است و بهترین بستر برای انجام این کار، فضای مجازی است. جلال رشیدی کوچی با اشاره به وضعیت اینترنت در سطح کشور، این را هم گفته که در شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفته شد تا آرام شدن فضای مجازی جامعه مسدود شود که از نظر من، اکنون زمان آن رسیده که رفع مسدویت شود، چرا که فضای جامعه آرام است.
رشیدی کوچی معتقد است تجربه نشان داده که فیلترینگ به این شیوه جز نارضایتی نتیجه ای ندارد.
به اعتقاد وی، توییتر و یوتیوب هم باید رفع فیلتر شوند چون وقتی این پلتفرم ها رفع فیلتر شوند جمعیتی که در اینستاگرام تجمیع شده، سرشکن می شود و از نظر بنده، ما باید به این سمت برویم و این باور باید در بین خیلی از مسئولان شکل بگیرد.
این هم نظری است و چه بهتر که نظرات شخصیت های مختلف بررسی و جمع بندی شود و یک راه حل منطقی برای موضوع فیلترینگ و زمان رفع آن پیدا شود.
گلایه بیماران از معطلی تعمدی در مطب ها و زمان کوتاه معاینه
معطلی در مطب ها، همواره باعث گلایه بیماران و همراهان آنها بوده و هست و حتی عقیده بر اینست که برخی از پزشکان تعمداً مطب را شلوغ نگه می دارند و دیر اقدام به ویزیت می کنند تا دلیل این شلوغی را تبحر پزشکان قلمداد کنند. نکته دیگر کوتاه بودن زمان ویزیت و معاینه بیمار از طرف پزشک است که قاعدتاً باید بین 10 تا 15 دقیقه باشد.
براساس آن چه در نظام سلامت کشور تعریف شده میانگین زمان معاینه یک بیمار در مطب حدود 15 دقیقه است و به عبارتی یک پزشک باید در هر ساعت، چهار تا شش بیمار را ویزیت کند، البته در اهواز چه بسیار پزشکان که چند بیمار با هم وارد اتاق معاینه می شوند در حالی که شاید بیمار مایل باشد بطور خصوصی با پزشک حرف بزند.
برچسب ها : آموزش و پرورش اداره كل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان خوزستان
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند