راوی گفت: دیوار مرگ پل هشتم را خراب کنید
بسیج شرکای راهبردی آموزش و پرورش، بنیادها، سازمان های مردم نهاد و شهرداری برای ساماندهی بازماندگان از تحصیل
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان از تشکیل قرارگاه جهادی با هدف شناسائی و بازگرداندن کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل خبر داده است.
حمیدی نژاد با اعلام این که این طرح ویژه بازماندگان تحصیل در مقاطع ابتدائی و متوسطه است تا به امکانات آموزشی دست یابند توضیح داد که در اجرای این طرح، تفاهم نامه هائی با شرکای راهبردی آموزش و پرورش، کمیته امداد، ثبت احوال کشور، اداره گذرنامه، سازمان بهزیستی و وزارت کشور منعقد خواهد شد و مقرر است بنیاد برکت و بنیاد علوی، سازمان اوقاف، سازمان های مردم نهاد و شهرداری ( ماشاءا...) نیز در این طرح مشارکت کنند.
کودکان بازمانده از تحصیل کودکانی هستند که به دلیل تبعیض طبقاتی، تبعیض جنسیتی، فقر فرهنگی و سایر محدودیت ها و محرومیت ها از تحصیل بازمانده اند. آنها با گروه سنی 6 تا 18 سال به رغم لازم التعلیم بودن در هیچ یک از مقاطع تحصیلی مشغول به تحصیل نیستند. این کودکان به دو گروه تقسیم می شوند. اول کودکان مناطق عشایری، حاشیه ای و روستائی دور افتاده که از همان ابتدا، از ورود به چرخه آموزشی محروم شده و از سواد بی بهره اند که بیسوادان مطلق محسوب می شوند.
گروه دوم کودکانی هستند که در زمان مناسب، یعنی شش سالگی وارد مدرسه و سیستم آموزشی شده اند اما پس از گذشت چند سال به دلایل متعدد ناگزیر به ترک تحصیل شده اند. اغلب این کودکان سنین پائین دارند و تحت اجبار والدین با فشارهای معیشتی و اقتصادی وارد بازار کار شده و سخت ترین شرایط را تحمل می کنند، ضمن این که از ادامه تحصیل بازمانده اند.
در ایران، علاوه بر کودکان افغانستانی بازمانده از تحصیل که فاقد کارت اقامت قانونی هستند، بیش از 700 هزار کودک در سنین 6 الی 16 سال از تحصیل بازمانده اند ( طبق محاسبه سال 1395 - 1394 ) که البته مانع قانونی برای دسترسی کودکان پناهنده به آموزش رسمی در سال 1394 برداشته شد. منظور این که کودکان افغانستانی هم به جمعیت کودکان بازمانده از تحصیل خودمان اضافه شده اند. حال باید دید قرارگاه جهادی که با هدف شناسایی و بازگردان کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل قرار است با مشارکت شرکای راهبردی آموزش و پرورش و چند بنیاد از جمله بنیادهای برکت و علوی به انجام این مهم همت کنند تا چه حد موفق خواهند بود و برای آنها آرزوی توفیق داریم.
کارت خوان های هوشمند هم مشکلات نان اهواز را رفع نکرد
طرح هوشمند سازی یارانه نان با توزیع دستگاه های کارت خوان هوشمند در نانوائی های اهواز و دیگر شهرستان های خوزستان با هدف ساماندهی و کاهش مشکلات عرضه آرد و نان انجام شد و با اجرای این طرح به صورت روزانه، یارانه 15 درصد نرخ نان به ازای میزان فروش از طریق دستگاه های کارتخوان به حساب نانوایان واریز می شود.
معاون اقتصادی استاندار جلوگیری از افزایش قیمت نان و فروش به قیمت مصوب و رفع مشکلات مربوط به نان را از ویژگی های این طرح اعلام کرده بود با این تᅢکید که با هوشمند سازی انجام شده، قرار بود محدودیتی در خرید نان مردم وجود نداشته باشد. حالا با گذشت مدت کوتاهی از اجرای این طرح، صف های خرید نان همچنان برقرار است چون نانوایان مدعی هستند، آرد به میزان کافی توزیع نمی شود، آنها هم پخت را کمتر کرده اند، حتی بعضی نانوایی ها، یک روز در میان پخت می کنند. البته طبق معمول آرد به صورت آزاد خرید و فروش می شود و نظارت ها طوری نیست که مانع این کار شود. تولید کنندگان نان های صنعتی و حجیم هم مشکلات خود را دارند و از جمله مدعی هستند که خمیر مایه کافی به آنها نمی دهند اما در بازار آزاد با قیمت بالا فراوان است.
واقعاً تکلیف مردم این استان و به خصوص کلانشهرشان با این همه نابسامانی چیست¿ این از وضع نان، آن از نحوه عرضه گوشت گوسفند که به دلیل سوء مدیریت قیمتش اوج گرفت، ترافیک سرسام آور که مردم را کلافه کرده، پروژه ها، نیمه تمام مانده و خلاصه همه چیز استان لنگی دارد از نان مردم تا قیمت ها و گرانی و خرابی خیابان ها و سایر امور. حالا که ثابت شده اینها کارهای استان را در دست دارند کار بلد نیستند و نمی توانند حق مردم را ادا کنند، بیایند چند نیروی قدیمی که امتحانشان را داده اند شناسایی و یا کارها را به آنها بسپارند یا بغل دست مدیران ناوارد بنشانند تا مردم از این وضع رها شوند. باور کنید به امتحانش می ارزد.
دیوار مرگ پل هشتم را خراب کنید
پیش از این گفتیم تنها موردی که مرتب در شهر دیده می شود این است که هر روز با نصب قالب های سیمانی یا بالا بردن دیوار بتنی، چند خیابان و مسیرهایی را می بندند و مردم را به زحمت می اندازند. حالا در وضعیت مه آلود بودن هوا، بعضی از این بستن ها، مرگبار شده است. از جمله ادامه مسیر پل هشتم که به دلیل مرتبط بودن با اهواز قدیم به پل تمدن ها معروف شده بود، آمده اند انتهای راه را که به پل سیاه و خیابان های 30 متری و 24 متری راه دارد با بالا بردن دیوار بتنی بسته اند و راننده بدون این که بدانند باید به سمت راست ( سمت علی بن مهزیار) بپیچد، مستقیم می رود و اگر نتواند سرعت خود را مهار کند، به دیوار برخورد می کند که در این چند روز حداقل دو خودرو به این سرنوشت دچار شدند که معلوم نیست چه به روز سرنشینان آنها آمده است. معاون عمرانی استانداری، رئیس یا معاون راهنمایی و رانندگی یا لااقل یک کارشناس برود وضع را از نزدیک ببیند و اگر این موضوع را تᅢیید کرد امر به تخریب این دیوار بدهند و به جای آن یک اقدام هندسی ( با توجه به عریض بودن خیابان) انجام دهند تا جان مردم بیش از این در مخاطره نباشد.
قول تغییر نحوه جمع آوری زباله در اهواز عملی نشد
چند روز پیش یکی از مسئولان خدمات شهری شهرداری اهواز در پاسخ به سوال گزارشگر خبر 23 شبکه استانی خوزستان که وضعیت انباشت زباله و نحوه جمع آوری آن را در اهواز سوال کرد، قول داد 2 روز بعد با پیمانکار جدیدی که قرارداد بسته اند مشکلات زباله در اهواز حل شود اما تا امروز همچنان وضع سابق برقرار است.
گویا هنوز دو روز نشده چون هیچ تغییری در این مورد در شهر دیده نمی شود و زباله در هر نقطه شهر انباشته است، مافوق این مسئول هم بی خیال است!
همه را برق می گیرد، ما را چراغ نفتی!
همزمان با ورود موج کم سابقه سرما به سراسر کشور و قطعی یا افت فشار گاز در برخی از شهرها قیمت وسایل گرمایشی، حتی وسایل دست دوم قدیمی بالا گرفت بطوری که قیمت چراغ نفتی به مرز شش میلیون تومان رسید و دست دوم آن در سایت ها سه میلیون و 900 تومان معامله می شود. بی خود نگفته اند : هر چیز که خار آید، روزی به کار آید و انبار کردن هر چیز بی ارزشی در شرایط کنونی، غنیمت است.
برچسب ها : پل هشتم اهواز اهواز خوزستان
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند