راوی گفت: مدیر عامل آب و برق خوزستان به کشاورزان اطمینان داد نگران تامین آب نباشند
در سال های اخیر، مسئولانی که مدیریت آب های استان را عهده دارند، همواره از خشکسالی ، کمبود آب و ممنوعیت کشت خبر می دادند و در 2 سال اخیر، حجم تولیدات بخش کشاورزی خوزستان 25 تا 30 درصد کاهش یافت. اما خدا را شکر در اواخر پاییز، استان بارندگی های خوبی داشت بطوریکه بالاخره مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان به زبان آورد که: بارندگیهای اخیر سطح آب دریاچه سد کرخه در شمال غرب خوزستان را 2 متر بالا برد و وضعیت بحرانی آب سد کرخه را کاهش داد. صدریان فرد این را هم گفته: اکنون نگرانی از ذخائر آب سدهای دز، کارون و حوضه کارون بزرگ وجود ندارد و این سازمان به تعهدات خود در قبال تامین آب کشاورزان طرف قرارداد در ماه های پیش رو، عمل خواهد کرد. وی به کشاورزان اطمینان داد که نگران تامین آب نباشند و سازمان آب و برق خوزستان همه تلاش و برنامه ریزی خود را برای تامین آب در سال زراعی جاری به کار خواهد برد. می دانیم که استان خوزستان در شرایط نرمال (طبیعی) بارش ها، با تولید سالانه 5/17 میلیون تن محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات، معادل 14 درصد تولیدات بخش کشاورزی کشور را تامین میکند.
عذرخواهی مسئولان از مردم باب
می شود
از وقتی که یکی از دو وزیر و مسئول بالای کشور بخاطر کاستیها و کوتاهیهایی که در قضیه آبگرفتگیها در شهرها و مشکلات جاده ای ناشی از بارندگی ها، از مردم عذرخواهی کردند، مدیران سطوح پایین تر هم از این شیوه پیروی می کنند که خدا کند این رویه در تمام سطوح کشوری ادامه یابد، از جمله دیدیم در همین استان خودمان شهردار اهواز بخاطر تاخیر در اجرای پروژه ها و فرمانداران خرمشهر و آبادان بدنبال آبگرفتگی هایی که در این دو شهر مردم را آزار داد، از شهروندان عذرخواهی کردند. البته آقایان باید به عذرخواهی بسنده نکنند و برای جبران مافات ، نهایت تلاش خود را بمنظور جلوگیری از مسائل و مشکلات بعد از بارندگی های آینده بکنند.
حالا که دل از بهشتآباد نمی کَنید قطعات جدید را ساماندهی کنید
چند سالی است که ظرفیت تدفین در بهشت آباد اهواز تکمیل شده و حتی باغچه ها و پیاده روها را هم بعنوان قبر فروختند و کلی هزینه کردند تا آرامستان جدید واقع در جاده اهواز-ماهشهر رو به راه شود.
اما همچنان مردم رغبتی به دفن اموات خود در آنجا نشان نمی دهند، مسئولان مربوطه هم با ضمیمه کردن قطعه هائی در کنار بهشت آباد، قبور جدیدی را به مردم می فروشند که این قطعات خارج از زمین اصلی گورستان است که سالها پیش توسط یکی از خیرین به این امر اختصاص داده شده بود و آن بنده خدا قصدش این بود که درگذشتگان بدون پرداخت پول، از قبور استفاده کنند که بعد وضع تغییر کرد و شهرداری وقت صاحب آن شد و بصورت درآمدی برای این اداره درآمد. حالا مدتی است قطعه جدیدی در قبرستان قدیم کنار بلوار کوت عبدا... اهواز را اختصاص به دفن فوت شدگان داده اند و مزارها را به قیمت روز می فروشند و شنیده شده هر قبر تا مبلغ 9 میلیون تومان به فروش می رسد، اما برخی از بستگان متوفیان در این قطعه در تماس با راوی گله کرده اند که چرا شهرداری در قبال پولی که از مردم می گیرد، این محل را بهسازی نمی کند و وضع طوری است که بدلیل خاکی بودن فضای آنجا روزهای بارانی، شهروندان برای رفتن بر سر مزارها باید از میان گل و لای عبور کنند، آب باران هم درحفره ها تا مدتی باقی می ماند.
می دانیم که رئیس شورای شهر اهواز سوابق مدیریتی در آرامستان اهواز را دارد و بخوبی با وضعیت آنجا آشناست و می داند چه کمبودهایی وجود دارد و از چه طریقی می شود به آنجا خصوصا قطعه جدید سرو سامان داد و بهتر است ضمن بازدید از این محل بمنظور بهسازی قبرستان قدیم که حالا محل قبرهای جدید شده، حرکتی نشان دهد.
برای پاک کردن لکه سیاه بیسوادی مطلق و بازماندگان از تحصیل در خوزستان تلاش کنید
نتایج بررسی ها نشان می دهد که پنج استان سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، تهران، خوزستان و آذربایجان غربی، دارای بیشترین فراوانی مطلق بازماندگان از تحصیل هستند. همچنین استان های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خوزستان ، آذربایجان غربی و کرمان دارای بیشترین آمار ترک تحصیل در سال 140001401 هستند.
اعلام این آمار نه برای بزرگنمایی ضعف ها و سیاه نمایی استان است بلکه منظور جلب توجه مسئولان به ویژه در زمینه آموزش و پرورش برای خروج خوزستان از استان های درگیر با مشکلات تحصیلی بی سوادان و آنها که بدلایل فقر، ترک تحصیل می کنند، است به این امید که روزی این لکه سیاه از استان پاک شود.
تبدیل وضعیت کارکنان غیر از ایثارگران را هم فراموش نکنید
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سفر به خوزستان از مدیر عامل سازمان آب و برق و مدیر عامل شرکت توزیع برق خوزستان بخاطر همکاری با این بنیاد، بخصوص در زمینه تبدیل وضعیت کارکنان، با سابقه ایثارگری قدردانی کرد که امید است سایر موارد هم مورد توجه رئیس بنیاد قرار گرفته باشد و اگر در جائی ضعفی وجود دارد، به مسئولان مربوطه تذکر و هشدار جدی داده باشد. ضمنا با توجه به اینکه بارها صحبت از این شده که قرار است تمام کارکنان دستگاه ها که وضعیت استخدامی تا پایداری دارند تبدیل وضعیت شوند، به آنها هم توجهی بشود و فقط موضوع ایثارگری مطرح نباشد.
فعلا پر کردن چاله های خیابان های شهر، مهمتر از دغدغه فرهنگی است
نائب رئیس شورای شهر اهواز گفته:< مدیران شهرداری باید دغدغه فرهنگی داشته باشند.>
قربان سرتان، همین که مدیرانتان هنر کنند دست اندازها و چاله های خیابانها را پر کنند و یک آسفالت نصفه و نیمه روی آنها بریزند برای هفت پشتمان کافی است، دغدغه فرهنگی پیش کششان!
اهواز سهمی از انتخابات هیات رئیسه کمیسیون های مجمع مشورتی شوراهای کلانشهر نداشت
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی کلانشهر اهواز، اعضای هیات رئیسه کمیسیون های چهارگانه مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهر ها و مراکز استان های کشور مشخص شدند که این اعضا از کلان شهرهای کرمانشاه، بیرجند، بوشهر، بجنورد، گرگان، قم، یزد، زاهدان و اراک بودند و طبق معمول در این انتخابات، از شورای شهر کلانشهر اهواز، نامی دیده نمی شود. جالب این که اهواز میزبان شصت و ششمین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی شهر کلانشهرها و مراکز استان ها بوده است.
برچسب ها : مدیر عامل آب و برق خوزستان خوزستان نائب رئیس شورای شهر اهواز
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند