راوی گفت: سالمندان و معلولین از اجرای طرح همسان سازی معابر بی بهره اند
در برنامه طبیب شبکه سه سراسری، یک پزشک متخصص سالمندان می گفت: در کشورهای پیشرفته، شهرداری به خانه های سالمندان می رود و آنجا را همسانسازی می کند تا برای این افراد در خانه اتفاقی نیفتد. این در حالی است که از رئیس جمهور تا سایر مقامات مدعی هستند که ما هم در شمار کشورهای پیشرفته هستیم، اما دریغ از همسان سازی پیاده روهای شهر برای آن که سالمندان و افراد دارای معلولیت جسمی، حرکتی و جانبازان بتوانند تردد کنند، کجا برسد به این که انتظار داشته باشیم به خانههای آنها هم سر بزنند. تازه برای همین مناسب سازی محل های خارج از خانه هم منت روی شهروندان می گذارند و می گویند وظیفه شهرداری نیست.
مثلاً شهرداری منطقه 2 قرار بود دی ماه سال گذشته مناسب سازی معابر برای افرادی که مشکل دارند را انجام دهد که باید گزارش کنند، بعد از گذشت یک سال در این مورد چه کرده اند. البته شهردار این منطقه مدعی است مناسب سازی شهر ویژه معلولین و سالمندان یک وظیفه همگانی است و تمامی دستگاه های اجرایی در این زمینه وظایفی دارند.
آقای شهردار بهتر است مشخص کند که صاحب پیاده روها کیست و اگر متعلق به شهرداری نیستند چطور دست فروش هم برای پهن کردن بساط درآنها، باید شهرداری را ببیند¿ یا مثلاً پیاده روهای مناطق مسکونی چطور باید همسان سازی شوند¿ آیا شهرداری الگو و دستورالعملی به صاحبان خانه ها و مغازه ها داده و آنها را مکلف کرده که یکسان جلوی خانه یا مغازه را بسازند¿ نگاهی به مناطق شهری بکنید راه رفتن در پیاده روها برای افراد سالم هم سخت است چون مثل حرکت با مانع است و عابر مرتب باید بالا و پائین برود چون هر کس به میل خود کار کرده و حتی سازمان ها و دستگاه ها هم مناسب سازی را رعایت نمی کنند و بهتر است شهرداری در این باره چاره اندیشی کند.
بعضی جاده های اطراف و داخل اهواز قابل تردد نیستند
گرفتاری مردم اهواز یکی و دو تا و هزار تا نیست و حتی آنجا هم که کار می شود، بدرد مردم نمی خورد. مثلاً بعد از مدتها اگر خیابانی را که حفاری شده مرمت کردند، این کار آنقدر بی کیفیت و زشت است که استفاده ای برای مردم ندارد و باید دید اشکال کجاست و چرا نظارت ها این همه پائین است.
نکته دیگر جاده هائی است که بر اثر بی توجهی غیر قابل عبور شده اند و آسفالت آنها از بین رفته است و چند متر سالم دیده نمی شود. از جمله یکی از شهروندان با عنوان کردن دو جاده تقاضا کرده مسئولان فکری برای مرمت آنجا بکنند. این دو جاده یکی از انتهای جاده بقائی به سمت شهرک نورد و دیگری انتهای جاده ملاشیه به سمت ابتدای جاده خرمشهر است. کاش روابط عمومی شهرداری اهواز سری به این دو جاده می زد و به هر جا مربوط می شوند مکاتبه یا شفاهی خواستار بهسازی آنها می شد، آخر مردم تا کی و چقدر باید هزینه این همه بی توجهی و کم کاری در شهر را بدهند.
آیا روابط عمومی ها می توانند برای نحوه حفاری در اهواز تصمیم گیری کنند؟
در نشستی که با حضور چند تن از مدیران روابط عمومی ها برگزار شد، مقرر گردید حداقل یک هفته پیش از شروع عملیات حفاری در شهر اطلاع رسانی و زمان پایان عملیات حفاری و ترمیم یا بازسازی آنها نیز به صورت مشخص اعلام شود.
اولاً باید دید تصمیمات جلسه ای که در آن هیچ کدام از مدیران یا معاونان یک سازمان حضور ندارند، از کجا دارای ضمانت اجرایی شده و آیا مدیران روابط عمومی ها می توانند برای شرکتی مثل آبفا یا شهرداری تصمیم گیرنده باشند، در حالی که مصوبات بزرگتر از اینها هم روی زمین مانده، ثانیاً خدا خیرتان بدهد مشکل مردم اهواز فعلا حفاری های آینده نیست، بلکه آنجاست که مدتهاست شهر را شخم زده اند و یک خیابان سالم نداریم و سایر نقاط هم هر جا گودال کوچکی بوده آب در آن جمع شده و چون به حال خود رها شده، آسفالت اطراف آن خراب شده است.
بنابراین تا زمانی که حفاری های گسترده در شهر مرمت نشدهاند، نباید اجازه حفاری مجدد بدهند که حالا آقایان تصمیم گرفتهاند ادارات مربوطه را مکلف کنند که قبل از حفاری اطلاع رسانی شود.
اگر مسئولان با رسانه ها همکاری نکنند، چه اتفاقی می افتد؟
آقا رضا فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان قول پرداخت تسهیلات حمایتی به فعالان رسانه ای استان داده است. خیلی از مسئولان و حتی استانداران اسبق هم قولهایی به رسانه های خوزستان داده بودند، اما تا روزی که رفتند خبری نشد و امیدواریم این بار به این قول وفا شود، منتهی اگر قرار شد این کار را انجام دهند، شرطش این است که حق به حقدار برسد.
آقای فتوحی ضمناً گفته مدیران موظف به همکاری با رسانه ها هستند. فکر می کنید گوش مدیران به این حرف ها بدهکار است و اگر مدیری همکاری نکرد، قرار است آقا رضا چه برخوردی با او کند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید¿
ماهنامه <سیمای صبح> مجوز گرفت
ماهنامه <سیمای صبح> به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی حسین جوانمردزاده مجوز گرفت. اشاعه فرهنگ و اطلاع رسانی در حوزه اجتماعی و حقوقی از اهداف این نشریه است.
حسین آقا جوانمردزاده از همکاران باسابقه و یک رسانه ای حرفه ای است که سالها در این عرصه فعالیت داشته و برایش آرزوی موفقیت داریم.
مواظب باشید در دام کلاهبرداران گرفتار نشوید
رئیس پلیس فتا خوزستان در خصوص افزایش کلاهبرداری تلفنی در استان هشدار داده است. سرهنگ کارآگاه علی حسینی از شهروندان خواسته توصیه های پلیس فتا را جدی بگیرند و مراقب ترفندهای این کلاهبرداران با موضوع هائی مانند برنده شدن در مناسبات مختلف و یا خودرو باشند.شیوه دیگری که این روزها و شبها از طرف کلاهبرداران دیده شده این است که یک نفر در خودروئی که سوار است دستش را از پنجره بیرون نگه می دارد و هنگام عبور از خودروی دیگر تعمداً دستش را به آینه آن می زند، بعد از راننده می خواهند که نگه دارد و با جنجال تظاهر می کند که دستش مجروح شده و مطالبه خسارت می کند، در چنین مواردی راننده به هیچ وجه نباید از خودرو پیاده شود و فوری با 110 تماس بگیرد.
برچسب ها : پزشك متخصص سالمندان اهواز كلاهبرداری تلفنی
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند