شماره خبر : 16986
منتشر شده در مورخ : ۴ بهمن ۱۴۰۱
ساعت : 18:50
راوی گفت: تغییر مدیران ناکارآمد شهری به عهده شهردار و شوراست نه دستگاه های دیگر

راوی گفت: تغییر مدیران ناکارآمد شهری به عهده شهردار و شوراست نه دستگاه های دیگر


رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز در نطق پیش از دستور جلسه اخیر شورا گفته : برخی از مدیران ناکارآمد که در مناصب شهری وظیفه خدمت رسانی به مردم را دارند، فکر می کنند لابی ها و گعده های شبانه سیاسی می تواند موجب ابقای آنها شود. وی با عنوان کردن این موضوع که ناکارآمدی مدیران به زیر دست هایشان رسیده، از دادستان استان خواسته در بازداشت مدیران ناکارآمد کوتاهی نکند.  ‌
احمد سراج همچنین از استاندار خوزستان درخواست کرده در عزل مدیران ناکارآمد، وقت را هدر ندهد.  ‌
عرض شود تا آنجا که به مدیران ناکارآمد که به گفته آقای سراج در مناصب شهری وظیفه خدمت رسانی به مردم را دارند، مربوط می شود، وظیفه شهردار و شورای شهر است که نسبت به برکناری آنها اقدام کنند و ورود دادستان به این مسائل، پروسه خاص خود را دارد. ضمن این که اگر آقایان به وضعیت شهر آشنا باشند، باید بدانند که اشکال کار کجاست و ناکارآمدی ها در کدام حوزه است که کار دشواری نیست چون خیلی از انتصابات مدیران شهری که به شهرداری مربوط می شود، با نظر یا با چراغ سبز شوراست. کیست که نداند در حال حاضر اهواز از نظر پیشرفت امور شهری، با دیگر کلانشهرها قابل مقایسه نیست و این وضع به خاطر وجود مدیران ناکارآمد در مدیریت های شهری است و علیرغم ضعف مدیریت ها، همین لابی ها و گعده های شبانه مورد نظر آقای سراج باعث ماندن آنها در سمت هایشان شده و شورا هم از آنها اطلاع دارد و معلوم نیست چرا گرهی را که می شود شهردار یا شورا باز کند، اعضای شورا انتظار دارند به دست دادستان باز شود¿ شهردار که زیر نظر شماست و قاعدتاً می توانید از او بخواهید که با توجه به عملکرد مدیران تحت امرش با آن ها برخورد کند، مگر آن که حساب رودربایستی در کار است و مایلید اگر قرار است تغییری داده شود، از جانب شما نباشد.
تحقق نیافتن وعده <اهواز متفاوت> صدای عضو شورای شهر را هم درآورد!
و اما یک عضو دیگر شورای شهر اهواز که ضمناً رئیس کمیسیون تحقیق، نظارت و بازرسی شوراست با انتقاد از عملکرد مدیران زیر مجموعه شهری، شهردار و شورا گفته : با گذشت بیش از یکسال از عمر شورا، امروز موکلین ما می پرسند وعده های قبل و بعد از انتخابات و مطرح شدن <اهواز متفاوت> که در صحبت‌های شهردار اهواز بر آن تاکید شده بود، به کجا رسیده و تا کی باید برای تحقق درصدی از آن ها به انتظار بنشینند؟ به گفته محمدجواد رضوی : انتظار این بود برنامه مشخصی تدوین شود تا براساس آن، مسئولان، مدیران زیر مجموعه شهرداری و شهروندان بدانند بعد از گذشت یک یا دو سال قرار است چه اتفاقی در شهر بیفتد که نه تنها چنین نشد بلکه بودجه سال 1401 شهرداری که با صرف ساعت ها بررسی، تصویب شد نیز عملاً کنار گذاشته شد و مدیران با باری به هر جهت صبح را به شام می رسانند،  ضمناً انتظار بود تغییر مدیران موجب کار آمدی، پویائی و تحرک در شهرداری شود اما متاسفانه در برخی موارد، نتیجه عکس حاصل شده است و نیروهای با تجربه و دانش آموخته به حاشیه رانده شده اند، مدیریت مناطق و سازمان ها متزلزل، انگیزه ها سست و کار مفید به حداقل ممکن رسیده است و مدیران غیر بومی که بعضاً پیشینه قابل قبولی برای شغل مورد تصدی نداشته اند، در انجام کارها ناتوان و فاقد طرح و تجربه هستند و ساماندهی نیروی انسانی شهرداری نامعلوم و بیمار گونه است.  ‌
اگر این مطالب را فردی خارج از شورای شهر عنوان می کرد، حتماً وصله ای به او می چسباندند و وی را مغرض معرفی می کردند اما شرح ناتوانی نیروها و مدیران در سیستم مدیریت شهری را یک عضو شورا که خوشنام و متعهد است به زبان آورده که هیچ وصله ای به او نمی چسبد و انتظار این بود که پیش از این مسائل را مطرح و از حق شهروندان و موکلینش دفاع کند. و حالا که پس از یک سال متوجه وضعیت نابسامان شهر و مدیران شهری شده و به این نتیجه رسیده که وعده های داده شده فراموش و امید و انگیزه ای برای انجام کار نیست چون کنندگان کار به حاشیه رفته و غیر بومی های بی تجربه جای آنها نشسته اند، بهتر است ( حتی با وجود برخی از همکارانش که به هر دلیل با او موافق نباشند) برای  ایجاد تغییر در سیستم شهرداری همت کند، شاید قسمت باشد <اهواز متفاوت> به همت ایشان کلید بخورد.
افراد عادی در باره تعطیلی مدارس نظر غیرکارشناسی ندهند
چند روز پیش یکی از نمایندگان اهواز در باره وضعیت آلودگی هوا و ادامه فعالیت حضوری مدارس گفته بود: نگوئیم چون بقیه شهرها تعطیل شده اند، اهواز هم باید تعطیل شود و اگر دیگر شهرها تعطیل نشده اند، ما نیز نباید تعطیل شویم و نسبت نگیریم. وی این را هم گفته بود:<مسئولان امر که مسئول مستقیم این حوزه نیستند و افرادی که در فضای مجازی مطالبی می نویسند، حواسشان باشد تا مطالبی که نقل می شود باعث تشویش مردم و وارد کردن استرس و اضطراب نشود و کسی که کارشناس امر نیست، نظر ندهد.> حالا ایشان (سید کریم حسینی) توضیح داده که من گفته بودم اگر سایر شهرستان ها تعطیل باشند، دلیلی برای تعطیلی اهواز نیست که این صحبت به معنی این نیست که اگر اهواز آلوده هم باشد نباید تعطیل شود. در مقابل اگر سایر شهرستان ها تعطیل نباشند اما اهواز آلوده باشد، قطعاً باید تعطیل شود.  ‌وی تاکید کرده <تصمیم گیری در این خصوص باید براساس اعداد اعلام شده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و کمیته مربوطه انجام شود.>
این، حرف درستی است و ملاک تعطیلی باید بر مبنای تشخیص کارشناسان مربوطه باشد و درست نیست که مثلاً گزارشگر شبکه استانی در شهر راه بیفتد و در باره تعطیلی مدارس از مردم عادی نظر بخواهد.
دادن لوح تقدیر به یک مدیر را بزرگنمائی نکنید  ‌
اخیراً رئیس بنیاد شهید در سفر به خوزستان از دو مدیر کل استان تقدیر کرد و به آنها لوح داد. در خبر آمده بود که این قدردانی به خاطر اقدامات جهادی به فلان مدیر کل بوده که بنده خدا خود مدیر کل هم از نحوه تنظیم خبر ناراضی بود چون چند وقتی بیشتر نیست که منصوب شده، لطفاً همکاران در این جور خبرها غلو نکنند.
بعضی فروشندگان نانوائی ها احترام مشتری را ندارند
وضعیت نان اهواز و عملکرد برخی نانوایان شهر رضایت بخش نیست و متاسفانه نظارت ها هم خیلی ضعیف است. از جمله دیده می شود برخی فروشندگان نان به مشتری احترام لازم را نمی گذارند و به جای رد کردن منتظران در صف، با گوشی خود حرف می زنند و نان‌هایی که از تنور خارج می شود، تلمبار شده و اعصاب مشتری به هم می ریزد. این کار از نظر بهداشتی هم درست نیست، کیفیت نان هم همچنان پائین است و آزاد پزها هم آتش به اختیارند و معلوم نیست قیمت قرص نان به آن کوچکی را چه کسی دو هزار تومان تعیین کرده است.

برچسب ها : شورای شهر شورای شهر اهواز اهواز آلودگی