شماره خبر : 17276
منتشر شده در مورخ : ۱۶ بهمن ۱۴۰۱
ساعت : 18:18
راوی گفت:مردم تا حالا نمی دانستند گوشت کالای لوکس است و باز هم دلال ها  همه کاره اند!

راوی گفت:مردم تا حالا نمی دانستند گوشت کالای لوکس است و باز هم دلال ها  همه کاره اند!


افزایش قیمت ها که هر چند وقت یک بار چند قلم کالا را شامل می شود وضعیتی پیدا کرده که مردم به این نتیجه می رسند که علاوه بر اثبات سوء مدیریت ها در کنترل قیمت ها، این وضع وسیله ای شده برای مشغول کردن اذهان، ضمن این که موجب خالی شدن سفرهها ازمواد حیاتی می شود (البته برای آنها که درآمد محدودی دارند و سهمی از رانت ها ندارند) به اعتقاد مردم، خیلی وقت است چیزی به نام ستاد تنظیم بازار رنگ باخته و نقشی در تعیین قیمت ها ندارد، حالا از کالاهائی مثل خودرو گرفته تا مواد غذائی حتی پیاز و سیب زمینی. 
توجیه و استدلال همیشگی هم وجود دلال ها و واسطه هاست که اعترافی برای ناتوانی مسئولان دربرابر آنهاست که معلوم نیست حامی آنها کیست که هیچ کس و هیچ نیرویی نمی تواند در برابر آنها مقاومت کرده و دستشان را کوتاه کند. 
حرف ها هم ضد و نقیض است و آدم نمی داند کدام یک راست می گوید!
همین مورد اخیر یعنی گوشت گوسفندی را در نظر بگیرید. مقامات وزارت جهاد کشاورزی نوید داده اند قیمت گوشت در هفته های آینده پائین می آید، اما رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اعتقاد دارد از این خبرها نیست و با واردات گوشت، قیمت ها کاهش نمی یابد اما حداقل می توان قیمت آن را کنترل کرد، این در حالی است که قصاب ها می گویند به حدی قیمت گوشت بالا رفته که تقاضا برای خرید از طرف مردم، به شدت کاهش دارد.  ‌
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی هم درباره دلایل گرانی گوشت را تکرار حرف همیشگی یعنی دلالی و واسطه گری می داند و اصلاً مدعی شده که با واردات گوشت گرم، بازار به ثبات رسیده و این ثبات ادامه خواهد داشت و قیمت ها پائین می آید.
آیا آقا (حسین دماوندی) که خیلی جهانی فکر می کند و تصورش این است که برمسائل دنیا احاطه دارد، افاضه کرده <گوشت گوسفندی در دنیا کالای لوکس است ولی در فرهنگ ما علاقه بسیاری به گوشت گوسفند وجود دارد.> دلیل دیگرش را هم زاد و ولد فصلی دام ها می داند و گفته <دام سبک در شهریور و مهر آماده جفت گیری می شود و دام آبستن به کشتار نمی رود تا اسفند زایش را انجام دهد و بره ها وارد بازار می شوند.>
معاون وزیر جهاد کشاورزی هم می گوید : وقتی بارندگی خوب است دامداران رغبتی برای فرستادن دام به کشتارگاه ندارند و زمان خشکسالی دام هایشان را به کشتارگاه می فرستند.
و اما رئیس سازمان دامپزشکی خبر داده : طی هفته آتی (همین هفته) به مقدار کافی گوشت و دام زنده از مرزها به کشور وارد خواهد شد. ( چرا این همه گذاشتید دام زنده از مرزها خارج شود که حالا مجبور شوید دام زنده به مراتب با کیفیت پائین تر وارد کنید) این همه بی برنامگی را چه کسی یا کسانی جوابگو هستند¿ شما دو مقام یا مسئول را پیدا کنید که حرفشان یکی باشد و یکی از نادرترین زمان را از حیث سوء مدیریت در حال گذران هستیم.
تاخیر در تخلیه محموله ها در بندر عامل خیلی از گرانی هاست
در حالی همواره کمبود نهاده های دامی مشکل بزرگ و اصلی کشور برای دامداران و از علل گرانی گوشت مطرح است که به طور مرتب شاهد پهلو گرفتن کشتیهای حامل نهاده های دامی در لنگرگاه بندرامام هستیم، کما این که به گفته مدیر کل پشتیبانی امور دام خوزستان درهفته گذشته سه کشتی حامل این نهاده ها در بندر پهلو گرفت که پس از رفع مشکلات اسنادی و ارزی آنها، کار تخلیه آنها شروع خواهد شد. حدود 80 درصد نهاده های دامی و غلات از طریق بندرامام وارد کشور می شود.  ‌
گفته می شود یکی از علل مهم کمبود نهاده های دامی، طولانی شدن مدت تخلیه محموله ها از کشتی ها در اسکله بندرامام است و اگر مسئولان خواهان اثر بخش بودن واردات نهاده های دامی هستند باید در امر تخلیه بار تسریع شود.
400 هزار میلیارد تومان اوراق قرضه قطارشهری اهواز، پر کشید
یک عضو شورای شهر اهواز گفته : دولت مبلغ 400 هزار میلیارد تومان اوراق قرضه به قطار شهری اهواز اختصاص داد اما از آنجا که هنوز مسᅢله قضائی مترو حل نشده، ممکن است نتوانیم این اعتبارات را جذب کنیم. یعنی هیچ! این اولین بار نیست که چنین امکانی برای فعال شدن یک پروژه عمرانی در استان از طرف دولت فعلی و قبلی فراهم می شود اما به راحتی از دست می رود. آخر این قضیه حقوقی بودن قطار شهری تا کی باید ادامه داشته باشد¿ این در حالی است که آقایان می دانند استمرار چنین وضعی فقط به نفع پیمانکار تمام می شود چون با وجودی که کار نمی کند ولی تاوان این تᅢخیرها را خواهد گرفت که از کیسه شهرداری و جیب مردم خواهد رفت. چرا کسی دنبال فیصله دادن موضوع نیست؟
کجای دنیا خرید خودرو شانسی است؟
یک نماینده مردم اهواز در مجلس سوال کرده در کجای دنیا مردم برای خرید خودرو باید ثبت نام کنند تا براساس شانس (قرعه کشی) بین چند میلیون نفر اسم آنها در بیاید¿ 
به گفته یوسفی، بورس هم محل مناسبی برای عرضه خودروهایی که در سبد مصرفی مردم قرار دارند نیست و بورس برای عرضه خودروهای بالای 5/1 میلیارد مناسب است.ظاهراً حرف درستی است. خب جواب بدهند، کجای دنیا مردم برای خرید خودرو این همه بدبختی می کشند، هم این همه هزینه شود، هم معلوم نیست شانس بیاورندو اسمشان در قرعه کشی بیرون بیاید یا نیاید.
تغییر فرمانداران و مدیران در صورت جایگزین توانمند موثر خواهد بود
شنیدنی ها حاکی است که چند فرماندار و برخی مدیران استانداری قرار است تغییر کنند چون استاندار زیر بار لابی گری های حامیان آنها نرفته و آقایان از ابقای خود ناامید شده اند.البته جایگزین کردن نیروهای توانمند و با تجربه به جای این مدیران و فرمانداران مهمتر از کنار گذاشتن آنهاست و گرنه تغییرات به حال استان فایده ای ندارد.

برچسب ها : گوشت كالای لوكس شورای شهر اهواز