
راوی گفت: مسئولان موارد راکد ماندن پروژه های غیرفعال استان را صادقانه با هیئت اعزامی از مجلس در میان گذارند
قرار است هیئت رئیسه فراکسیون اقتصاد انرژی مجلس 19 و 20 بهمن به منظور پی گیری و رفع موانع پروژه ها به استان خوزستان سفر کنند و علاوه بر افتتاح و بهره برداری از برخی طرح ها به مناسبت دهه فجر، وضعیت و پی گیری رفع موانع پروژه های راکد بخش اقتصادی و انرژی خوزستان تا حصول نتیجه بررسی شوند. در این بررسی ها اگر ثابت شود ترک فعلی در اجرای پروژه ها وجود داشته، موضوع به کمیسیون اصل 90 مجلس اطلاع و تا مرحله ارجاع به قوه قضائیه پی گیری خواهد شد. مقصد های این سفر دو روزه، بندر ماهشهر، بندرامام، آبادان، خرمشهر و اهواز، تعیین شده است.
ریاست دبیرخانه فراکسیون اقتصاد انرژی مجلس، با توجه به مسئولیت هایی که در خوزستان داشته با این استان آشنا و می تواند در رفع موانع و فعال کردن پروژه های راکد مثمر ثمر واقع شود.
وی ( محمد خطیب) نظریه پرداز، رسانه نگار، حقوق دان و پژوهشگر است و در گذشته ریاست دانشگاه قرآن و حدیث مرکز خوزستان، استاد گروه فرهنگ و معارف دانشکده باستان شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز و دبیر کمیته هماهنگی امور راهبردی مجلس و رسانه و قائم مقام مدیر کل صدا و سیمای مرکز خوزستان در امور پارلمانی را داشته است.
انتظار این است مسئولان استان از این سفر نهایت بهره برداری را برای پیشبرد طرح های مختلف استان، ببرند و اگر در عمل با موانعی چه از نظر اعتباری و چه سایر موارد مواجه اند، برای رفع آنها توسط این هیئت استفاده کنند که به برخی از این موارد اشاره می شود.
استاندار سابق خوزستان در اسفندماه سال گذشته گفته بود : < با توجه به اختصاص مبلغ 12 هزار و 500 میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور به خوزستان، در خصوص بخشی از این منابع مالی تصمیم گیری خواهد شد.> قرار بوده با بهره گیری از این اعتبارات به پروژه های عمرانی نیمه تمام سر و سامان داده شود که انتظار می رود هیئت اعزامی از مجلس، ضمن بررسی میزان جذب اعتبارات، روند اجرای پروژه ها را ارزیابی کند. مثلاً در راس پروژه ها، اجرای طرح جامع فاضلاب استان بوده که باید دید به کجا رسیده است. اما در میان پروژه های ناتمام مهمترین آنها پروژه قطار شهری اهواز است که بعد از گذشت بیش از 15 سال، همچنان اندر خم کوچه اول است و هیچ امیدی به ساماندهی آن نیست که ای کاش در کنار سایر موارد این موضوع هم به عنوان یک پروژه راکد اقتصادی در دستور کار هیئت رئیسه فراکسیون اقتصاد انرژی مجلس باشد تا اگر ترک فعل هایی موجب راکد ماندن پروژه بوده به آن رسیدگی و اطلاع رسانی شود و برای شکستن طلسم این پروژه اقدام کنند. سایر پروژه های نیازمند رسیدگی هم با سفرهای هیئت به شهرستان ها و بازدید از طرح های راکد اهواز، مشخص خواهد شد به شرط صداقت در گفتار مسئولان استانی.
مردم گرفتار کشمکش شرکت های هواپیمائی و ستاد تنظیم بازار بر سر قیمت بلیط شده اند
زمانی نه چندان دور، شرکت های هواپیمائی برای جلب مسافر بیشتر تبلیغ می کردند و سعی در بهتر سرویس دادن داشتند. اما حالا مدتی است کار به جائی رسیده که بعضی از آنها نه تنها به منظور فروش بلیط بیشتر تلاش نمی کنند، بلکه تعمداً پرواز انجام نمی دهند تا بلیط نفروشند یا بلیط ها را بطور رسمی در اختیار مسافران نگذارند و به شیوه های مختلف هر طور که بخواهند با مردم معامله کنند.
بهانه شرکت ها، مخالفت ستاد تنظیم بازار با افزایش قیمت بلیط است، هر چند عدم فروش بلیط را تکذیب می کنند، اما عملاً چنین است.
این وسط مردم هستند که طبق معمول چوب سوء مدیریت ها را می خورند و کارهای روزانه آنها مختل می شود، از مسافری که به علت لغو پرواز نمی تواند با وجود وقت قبلی پزشک در تهران، به موقع در مطب حاضر شود تا آنها که به خاطر فعالیت اقتصادی بین استان و تهران تردد دارند و هر لغو یک پرواز کلی ضرر و زیان به آنها وارد می کند.
آیا سامان دادن این اوضاع و احوال هیچ راهی ندارد؟ چرا هیچ کس و هیچ دستگاهی در خصوص رفع مشکلات مردم، احساس مسئولیت نمیکند؟ بنشینند حساب و کتاب کنند و اگر واقعاً قیمت بلیط باید تغییر کند و حقیقتاً شرکتها ضرر می دهند، چهاره اندیشی کنند و راهی برای رفع این بی برنامه ای پیدا کنند. چرا برای هر کاری حتی یک سفر هوایی ضروری مردم باید این همه در مشقت باشند؟
فرق یک اَبر ایرلاین با یک فروشنده کالای خانه چیست که هر دو فکر می کنند اگر در این موقعیت کالای خود را عرضه نکنند بیشتر سود می برند؟
بانک ها در خودپردازها پول نمی گذارند، مردم چه کنند؟
این روزها خودپردازهای برخی بانکها، در بی توجهی مسئولان شعب، یا غیر فعال اند، یا در ساعات غیر اداری، توسط بانک مسدود یا خالی از اسکناس اند تا مشکلی به دیگر مشکلات مردم اضافه کنند.
وقتی بانک ها چنین معامله ای با مشتریان خود می کنند، مردم هر جا نیاز به پول نقد دارند (مثل پرداخت کرایه تاکسی) یا دادن پول تو جیبی به فرزندان دانش آموز، چه باید بکنند¿ بالای خیلی از خودپردازها نوشته شده است <پول ندارد> یا روی صفحه خود پرداز نوشته شده <فعلاً انجام خدمات مقدور نیست.>
مسئولان شعب چنین خود پردازهائی علت نبودن پول در آن ها را نداشتن اسکناس توجیه می کنند در حالی که مردم شاهد آوردن و تحویل دادن اسکناس به آنها در گونیها هستند.
برخی مسئولان بانکها هم می گویند اسکناس ها 100 هزار تومانی هستند و خودپرداز ما این اسکناس ها را نمی پذیرد و امکان شارژ نداریم! البته معاون فناوری های نوین بانک مرکزی گفته که مشکل کمبود اسکناس در خودپردازها موقتی است و به زودی رفع می شود که باید دید آیا به این حرف عمل می کنند یا سر کاری است!
برچسب ها : مجلس خودپردازها شركت های هواپیمائی
- روای گفت: سران قوا نگذارند کار از کار بگذرد بعد دست به کار شوند/کمبودها در بیمارستان های گلستان و ابوذر فاجعه بار است
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- خوزستان با ۸ نماینده در جمع ۳ استان برتر تیم ملی پرورش اندام
- خوزستان؛ تعطیلی موقت ۴۴۶ واحد صنفی و مکان عمومی در طرح سلامت نوروزی
- عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی اهواز: رودخانه کارون مستعد سرمایهگذاری بخش خصوصی برای کاهش بیکاری است
- مدیرکل منابع طبیعی خوزستان: طرح کاشت یک میلیارد درخت شامل درختان باغی هم میشود
- روای گفت: سران قوا نگذارند کار از کار بگذرد بعد دست به کار شوند/کمبودها در بیمارستان های گلستان و ابوذر فاجعه بار است
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان