شماره خبر : 17342
منتشر شده در مورخ : ۱۸ بهمن ۱۴۰۱
ساعت : 18:53
راوی گفت:شورای شهر برای ترمیم خرابی  خیابان های اهواز، به دستگاههای نظارتی متوسل شد

راوی گفت:شورای شهر برای ترمیم خرابی  خیابان های اهواز، به دستگاههای نظارتی متوسل شد


خرابی خیابان های شهر اهواز به جائی رسیده که سرانجام رئیس شورای شهر هم با اشاره به وضعیت چاله ها و کنده کاریها گفته: نمی توان وضع خیابانها را تا شب عید پیش بینی کرد، حتی اگر برنامه های ترمیم عملیاتی شود، بنابراین تغییر چشمگیری پیش نخواهد آمد.
سیاوش محمودی این را هم گفته که اعضای شورای شهر هم از وضعیت خیابان ها گله مندند. وی وضعیت خیابان ها را ناشی از کنده کاری و حفاری پروژه های آب و فاضلاب دانسته و مرمت آن ها را وظیفه شرکت آبفا می داند و عنوان کرده که < در این مورد از طریق استانداری، سازمان بازرسی و دستگاه های نظارتی به آنها (آبفا) فشار آورده ایم و کار را آغاز کرده‌اند.>
اما به هر حال این توجیه رئیس شورای شهر اهواز قابل قبول نیست چون نباید اجازه می دادند شهر را شخم بزنند و هم زمان 200 نقطه را حفاری و به حال خود رها کنند و این کند و کاری ها باید برنامه ریزی می شد و قبل از مرمت یک نقطه حفاری شده، مجوز تخریب نقطه یا نقاط دیگری از شهر داده نمی شد و چرا شورا و شهردار نقش تماشاچی را بازی کردند؟ ضمناً شهرداری با قوی ترین پیمانکار (قرارگاه خاتم) کار می کند، همین طور آبفا و باید دید چرا با وجود توان بالای پیمانکار، عملیات ترمیمی قطره چکانی پیش می رود، گاهی هم تعطیل می شود؟ شورای شهر حتماً به یاد دارد که شهردار منتخب آنها با توجه به وضعیت شهر وعده متفاوت شدن اهواز را داده بود و در حال حاضر خرابی خیابان‌ها ( هر چند از همه بیشتر مشهود است) اما تنها عیب و ایراد شهر نیست و اهواز در هیچ موردی تغییر یا پیشرفت نداشته است. مواردی مانند ساماندهی ورودی های شهر، اصلاح بازارچه ها، رفع معایب جمع آوری زباله و نخاله های شهر، انجام کارهای هندسی برای رفع مشکلات ترافیکی، رفع سد معبر که در خیابان های مرکزی شهر خصوصاً خیابان نادری بیداد می کند و .... که همچنان به حال خود باقی است، شما هم که از گل نازک تر به شهردارتان نمی گوئید.
می گویند ایستگاه های سنجش آلودگی هوا، شاخص نشان نمی دهند، که چی؟ 
کارشناس مسئول آزمایشگاه های اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدعی شده که ایستگاه های سنجش آلودگی هوا، شاخص آلودگی هوا را نشان نمی دهند.
وی که در هر چهار خط توضیحاتش پنج بار اصطلاح PM‌ - 10 یا 5 را بکار برده فقط به مشکل ایستگاه ها پرداخته و دلایل باقیماندن غبار در کشور و جا به جائی آن را تشریح کرده، دست آخر هم با اشاره به تاثیر مشکلات تجهیزات در نشان ندادن شاخص آلودگی هوا این را هم متذکر شده که <در برخی اوقات، کامپیوتری که دادهها را انتقال می دهد، مستهلک می شود و تعمیر آن چند روزی زمان می برد، برخی اوقات هم آنالیزورهای ایستگاه های سنجش آلودگی نیز خراب می شوند.>خب که چی؟ آقای کارشناس هر چه گفته از عیب و علت افزایش آلاینده ها بوده، پس با این وضعیت خرابی ایستگاه های سنجش هوا، چه باید کرد؟ آیا گزارش این وضعیت به مافوق داده شده که اگر داده شده چرا به فکر رفع نقص نیستند؟ تازه، آقای کارشناس هم هیچ راهکار و پیشنهادی برای رفع مشکل ارائه نداده و فقط نتیجه عیب یابی ها را داده، مردم از شما و اداره تان کار می خواهند نه دلایل فنی و برشمردن اصطلاحات هواشناسی و بعد از آن هیچ.
بانک ها زیر بار مصوبه بانک مرکزی در خصوص وام گیرندگان نمی روند
دریافت کنندگان تسهیلات بانکی گلایه دارند که بانک‌ها بخشی از حساب آن ها را مسدود می کنند و عنوان سپرده و وثیقه نقدی به آن می دهند، این در حالی است که براساس مصوبه اخیر بانک مرکزی، بانک ها حق مسدود کردن بخشی از حساب را برای پرداخت وام ندارند. البته بانک ها هرگز مصوبه ها و دستورها را اجرا نمی کنند و فی الواقع آتش به اختیار هستند و اعتنائی به گلایه ها یا اعتراض های مشتریان و دریافت کنندگان وام نمی کنند. حال باید دید نظارت بر کار بانک ها و رسیدگی به سرپیچی آنها از مصوبه ها و دستورها توسط آنها با کیست؟ 
جزئیات و نحوه اجرای مصوبه مولد سازی واگذاری اموال مازاد اطلاع رسانی می شود
تحلیل ها در باره مصوبه مولد سازی واگذاری اموال مازاد از سوی شخصیت های اقتصادی ادامه دارد. مهدی پازوکی اقتصاد دادن و استاد دانشگاه در این مورد گفته : < هدف از مصوبه مولد سازی، واگذاری اموال مازاد به نهادهای انقلابی و خصوصی است.>
وی معتقد است باید از تجربه موفق دنیا از جمله خصوصی سازی در آلمان استفاده کنیم. پازوکی این را هم گفته که وقتی دیوار برلین سقوط کرد و اقتصاد آلمان شرقی در اقتصاد آلمان غربی ادغام شد، خانم مرکل صدراعظم وقت آلمان، به بهترین نحو خصوصی سازی را انجام داد.
اما احمد توکلی نظر متفاوتی در این مورد دارد و معتقد به شفاف سازی مصوبه دارد و در نامه ای خطاب به سران سه قوه نوشته : مگر ضمن این مصوبه قرار است چه اتفاقی رقم بخورد که لازم دیده شده از چشم مردم پنهان بماند؟ 
البته اعلام شده که قرار است در خصوص این مصوبه، موضوع محرمانه ای در کار نباشد و واقعیت و چگونگی اجرای مصوبه برای مردم اطلاع رسانی شود.
هر گردی برای واریز وجه کمک خیرخواهانه، گردو نیست
برخی از موسسه های خیریه یا گروه های متفرقه غیر رسمی، با اعلام شماره کارت بانکی که به نام شخص است، از مردم خواستار واریز کمک های مالی به منظور در اختیار گذاردن به نیازمندان می شوند که تاکنون مواردی از کلاهبرداری از این طریق بوده است و بهتر است مردم تا اطمینان کامل از امر خیری نداشته باشند، پولی واریز نکنند.
ضمناً با توجه به این که موسسه های خیریه تحت نظارت اماکن نیروی انتظامی هستند، در این مورد بررسی و صحت و سقم چنین اطلاعیه هایی ضرورت دارد.

برچسب ها : ایستگاه های سنجش آلودگی هوا اموال مازاد آب و فاضلاب