شماره خبر : 17641
منتشر شده در مورخ : ۱ اسفند ۱۴۰۱
ساعت : 21:10
راوی گفت: زمان آزمون تغییرات مدیریتی استاندار نزدیک شد

راوی گفت: زمان آزمون تغییرات مدیریتی استاندار نزدیک شد

مسئولیت واردات گوشت بی کیفیت با کیست؟
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفته : قیمت گوشت قرمز افزایش عجیبی داشته و این روند همچنان ادامه دارد، واردات گوشت گوسفندی هم چاره ساز نبوده، ضمن این که گوشت وارداتی کیفیت مناسبی ندارد و درصد چربی آن بالاست.
محمدجواد عسکری این را هم گفته که به جای واردات گوشت، باید دام مازاد دامداران داخلی در قالب خرید تضمینی خریداری می شد تا از خروج ارز جلوگیری کنیم، اما نه تنها چنین نشد، بلکه نظارت کافی بر روی گوشت های وارداتی صورت نگرفته است.  ‌
رئیس سازمان دامپزشکی هم کیفیت گوشت وارداتی را نامناسب اعلام کرده و او هم تایید نمود که نظارت مناسبی بر این واردات نبوده است.  ‌
باید دید چه کسانی مسئولیت واردات مواد غذایی را که مستقیما با سلامتی مردم مرتبط است به عهده می گیرند و وقتی در انجام این کار قصوری می شود، آیا حساب پس می دهند یا خیر؟ چگونه است که اگر سیب زمینی یا هر تره بار دیگر صادراتی کمترین ایرادی به زعم خریدار داشته باشند، از وسط راه برگشت داده می شود، آن وقت واردات ما حتی اگر گوشت باشد و بی کیفیت تشخیص داده شود از نظر آقایان مهم نیست در حالی که هم ارز مملکت هدر رفته هم با سلامتی مردم بازی شده است.
زمان آزمون تغییرات مدیریتی استاندار نزدیک شد
شمارش معکوس برای تغییرات مدیریتی در استانداری خوزستان و چند فرمانداری شروع شده و دغدغه ای که از هم اکنون وجود دارد این است که باز هم بعد از انتصابات جدید، همه بگویند صد رحمت به قبلی ها! اکنون زمان آن رسیده که معلوم شود استانداری که بعد از یک دوره انفعالی سکان استان را در دست گرفته چند مرده حلاج است و تغییرات مدیریتی او امیدوار کننده یا بر عکس آن است.
بهانه ای برای به تعویق انداختن بهره برداری از پل نهم در کار نیست
یک ماه پیش مسئولان راه و شهرسازی قول داده بودند که پل نهم آخر ماه ( که حالا باشد) افتتاح خواهد شد، اتفاقاً این وعده را پس از بازدید استاندار داده بودند که تا حالا از باز شدن پل ( که البته برای بار دوم است) خبری نشده، این خلف وعده را می گذاریم به این دلیل که ماه پر بارانی داشتیم و امکان آسفالت قسمتی از یک جاده دسترسی پل وجود نداشته، با توجه به این که چند روز است هوا آفتابی است و موردی برای تعویق انداختن آسفالت نیست، منتظریم مشکلات جزئی پل رفع و با راه اندازی آن، بخشی از گره ترافیکی شهر حل شود.
آخر هفته زمان مناسبی برای لکه گیری جاده های برون شهری نیست
بسیاری از شهروندان آخر هفته، به خصوص زمانی که مثل دو هفته گذشته دو سه روز تعطیل است، به شهرهائی مثل مسجدسلیمان، لالی، شوشتر و ... می روند و از طبیعت یا رفتن نزد بستگانشان استفاده می کنند. با کمال تاسف در چنین روزهایی مشاهده می شود که در این مسیرها کارگران راهداری مشغول لکه گیری آسفالت هستند که باعث کندی تردد وسایل نقلیه می شود. منظور این که بهتر است آقایان طوری برنامه ریزی کنند که آخرهای هفته جاده ها در دست لکه گیری نباشند، مگر همه هفته را از شما گرفته اند؟ 
کاش یک نفر خبر خوشی از سال آینده می داد!
وزیر بهداشت قول دو هفته ای برای تامین داروهای کمیاب در بازار داده بود و رئیس سازمان غذا و دارو هم گفته کمبود داروها تا آخر سال جبران می شود، اما این طور که پیداست این وعده ها تحقق نیافته، در حالی که همین رئیس سازمان غذا و دارو مدعی است که 99 درصد از داروهای مورد نیاز، در داخل کشور تامین می شوند.
رئیس انجمن دارو سازان هم آیه یاس خوانده و خبر بدی داده مبنی بر این که با توجه به نرخ تورم، سال آینده قیمت دارو بیش از 20 درصد افزایش خواهد یافت، کاش یکی پیدا می شد خبر خوشی می داد.
می خواهند مجوز تردد خودرو در خیابان سلمان فارسی را بگیرند و پیاده روها به دستفروشان اختصاص یابد
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز گفته : <در حال گرفتن مجوز تردد خودروها در سطح خیابان سلمان فارسی هستیم تا حداقل دستفروشان بساط خود را وسط خیابان پهن نکنند.>
قضیه دستفروشان خیابان نادری (سلمان فارسی) سال هاست در جریان است و بارها تصمیم به جمع آوری آنها گرفته شده اما چون اقدامات مقطعی و خیلی زود رها شده، فروشندگان مجدداً به جای خود برگشته اند، انتقال دستفروشان به محل بازارچه جدید (ربیع) هم مثل بازارچه جایگزین کیان، به خاطر اشکال در مکان یابی موفقیت آمیز نبوده است. حالا هم اگر قرار باشد سطح خیابان برای خودروها باز شود، وقتی پیاده روها همچنان در اشغال دستفروشان باشد مردم پیاده ناچارند از سواره رو عبور کنند که خطر آفرین است.
موضوع این است که در اهواز، تعریف دستفروش رعایت نمی شود چرا که یک بساط قبلاً عبارت بود از یکی دو متر که در آن فردی که توان راه اندازی مغازه نداشت، تعدادی جوراب و وسایل خرازی روی پارچه ای پهن می کرد و یکی دو ساعت بعد آن را جمع آوری کرده و خیلی مزاحمتی نداشت اما الان دستفروشی ها اکثراً فضائی بزرگتر از یک مغازه را به پهن کردن بساط خود اختصاص می دهند و سرمایه آنها به چند میلیون می رسد، خیلی‌ها هم همانطور که سرپرست معاونت خدمات شهرداری اهواز گفته، عوامل مغازه داران هستند.  ‌مساله دستفروشان به خیابان نادری تنها منحصر نیست و بسیاری از نقاط شهر، خصوصاً ورودی های شهر و نقاطی مثل اتوبان کوت عبدا.... و بقیه جاده ها در اختیار فروشندگان سیار که دارای کامیون هستند و فضای زیادی را اشغال می کنند و به خاطر توقف خریداران از آنها ترافیک می شود، است و عزمی برای سامان دهی آنها وجود ندارد، در حالی که با هماهنگی دستگاه های مرتبط می توان قانون را در باره آنها به نحوی که در جای مناسب درآمدی داشته باشند، اعمال کرد.

برچسب ها : واردات گوشت خیابان سلمان فارسی شهری شهرداری اهواز