راوی گفت: چر ا بازرسی های شبانه روزی جهاد کشاورزی جواب نمی دهد؟
انتصابات جدید در استانداری خوزستان
استاندار خوزستان در احکامی، سید نظام الدین سجادی، محمد حسین چراغی، محمد راضی جلالی، اکبر حیدری و مهدی عرفانی فر را به عنوان مشاوران خود در امور مختلف منصوب کرد.
ضمن احترام به تمام این افراد، اما آشناترین چهره از میان مشاوران جدید، می توان به آقای چراغی اشاره کرد که سابقه مدیر کلی بازرگانی استان ایشان را به یاد داریم.
چراغی همچنین دارای سوابق کاری کشوری مانند مدیر کل امور مجلس وزارت صنعت، معدن و تجارت و مدیر کلی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک کشور را داشته است و با توجه به تجارب و اطلاعات وسیعی که از مسائل بازرگانی و اقتصاد کشور و استان دارد، امید می رود برای خوزستان منشاء اثر باشد که موفقیت ایشان را خواهانیم.
استاندار خوزستان همچنین شهروز صالحی را به عنوان معاون انتخابات و تقسیمات کشوری استان منصوب و وی معرفی شد.
مشاور استاندار در امور مجلس، معاون دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان و مسئولیت های دیگر در ارتباط با انتخابات، از سوابق صالحی است.
شهردار کارها را به اهلش بسپارد، تا شهر برای عید آماده شود
با نزدیک شدن سال نو و عید نوروز، انتظار مردم اهواز برای آماده کردن شهر بیشتر می شود ضمن این که مسئولان استان به ویژه در ارتباط با مسائل عمرانی هم همین توقع را از شهردار اهواز دارند.
در این میان شهردار به گفته این مسئولان عادت دارد همه چیز را گردن آب و فاضلاب بیاندازد در حالی که مثلاً وضعیت نور شهر و نورپردازی، ارتباطی به آبفا ندارد و شهرداری و توزیع برق اهواز باید با همکاری یکدیگر این مهم را انجام دهند. یک شهروند می گفت در شیراز، هر پل یک رنگ است و نور پردازیها بسیار زیباست. یا مثلاً نصب و ایجاد آب نما در میادین به آبفا مربوط است! وضعیت جمع آوری زباله و نخاله ها هم که مشکل شهرداری است نه آبفا.
اما به نظر می رسد گیر کار شهر آنجاست که کارها به کاربلدها یعنی کسانی که تجربه امور شهر را دارند سپرده نشده و همان طور که شهردار در ابتدای شروع به کارش گفت در شهرداری بعضی ها کار نمی کنند اما حقوق می گیرند. حالا هم می بینیم عده ای که کننده کاری نیستند، کار به آنها سپرده شده.
مفاد تفاهم نامه آموزش و پرورش و میراث فرهنگی شوشتر لاک پشتی اجرا می شود
در خبرها بود که پس از سال ها مطالبه گری مردم، تخریب ساختمان یکی از مدارس فرسوده شوشتر در مجاورت سازه های آبی تاریخی در میدان 15 خرداد، آغاز شد. این ساختمان به دلیل موقعیت قرارگیری آن در جوار سازه های آبی، امکان نوسازی نداشت و معلوم نیست چرا سال ها بدون استفاده و به حال خود رها شده بود.
به گفته رئیس اداره میراث فرهنگی شوشتر، تخریب این بنا نه تنها موجب آزادسازی عرصه جهانی سازه های آبی شوشتر و ایجاد منظری مناسب برای گردشگران می شود، بلکه می تواند در آینده شرایطی به منظور ارائه خدمات گردشگری به صورت روباز فراهم کند.جالب است بدانید که آزاد سازی این بنا اولین بخش تحقق عملیاتی از توافقات مندرج در تفاهم نامه منعقده ماه ها قبل بین آموزش و پرورش و میراث فرهنگی بوده است که باید دید چرا با این همه تاخیر و لاک پشتی پیش می رود و خدا می داند بقیه مفاد تفاهم نامه چند وقت دیگر اجرایی خواهد شد.
صحبت از سازه های شوشتر یا همان آبشارها شد، موردی که راوی چند روز پیش شاهد آن بود این است که روزهای تعطیل که مردم برای دیدن آبشارها می روند و اکثراً مسافر هستند، در مسیر پل آنجا گره ترافیکی شدیدی ایجاد می شود که هیچ نیروی راهنمایی و رانندگی هم حضور ندارد که خودروها را هدایت کند. با وجود نصب تابلوی توقف مطلقاً ممنوع، خودروها کنار جاده و حتی روی پل هم پارک می کنند که وضع را بدترمی کند و بهتر است مسئولین در این باره اقدامی بکنند تا معلوم شود در شهر نیروی راهنمایی و رانندگی وجود دارد.
اجرای <باید> های استاندار، شرط دارد
استاندار خوزستان گفته : <کشور باید به اوج تولید برسد تا نیاز خارجی نداشته باشیم.>
چشم حتماً این طور خواهد شد.
استاندار همچنین گفته: < رتبه آموزش و پرورش استان <باید> ارتقا یابد.>
باز هم چشم. این کار هم می شود، به شرطی که نیروهای کار بلد سکان ارتقا را در دست داشته باشند.
چر ا بازرسی های شبانه روزی جهاد کشاورزی جواب نمی دهد؟
وضعیت کنونی بازار در اهواز و سایر شهرستان های استان به ویژه از نظر چند نرخی بی سابقه است و مردم از این موضوع بسیار ناراضی هستند، به خصوص این که شهروندان احساس می کنند عزمی برای سامان دادن به این بی نظمی در بازار و مهار قیمت ها، وجود ندارد.
در این میان اجحاف در زمینه میوه و تره بار و به خصوص عرضه و قیمت گوشت، بیش از همه مشهود است.
سرپرست توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی در این مورد گفته: یکی از دغدغه های این سازمان <کنترل قیمت ها در بازار محصولات کشاورزی، تامین امنیت غذائی>، <بازرسی> و <نظارت در استان> است ( اینکه شد چند <دغدغه! )>
به گفته وی <بازرسان سازمان جهاد کشاورزی به صورت شبانه روزی بر روند عرضه محصولات در دو میدان میوه و تره بار اهواز، نظارت دارند.> اگر چنین بازرسی و نظارت شبانه روزی انجام می شود، پس این آشفته بازار قیمت ها چیست و چرا بازرسی و نظارت شبانه روزی انجام می شود و چرا بازرسی و نظارت آقایان جواب نمی دهد و خروجی عملکرد بازرسان کدام است¿ وی در پاسخ به این سوال که نرخ محصولات چگونه تعیین می شود، گفته : < نرخ محصولات توسط سازمان حمایت از مصرف کننده با هماهنگی اتحادیه و صنف مربوطه تعیین می شود و فروشندگان موظفند این نرخ ها را رعایت کنند و شهروندان می توانند برای پی گیری این موارد، تخلفات را به سازمانهای صمت و جهاد کشاورزی اطلاع دهند.>
عجب پاسخ های قانع کننده ای!! فروشندگان موظفند نرخ ها را رعایت کنند، شد حرف¿ همه می بینند که رعایت نمی کنند، در مواردی هم به همان نرخی که سازمان حمایت تعیین می کند ایراد هست (مثل پیاز) بعد هم تخلفات که آشکار است، اگر قرار باشد مردم تخلفات را اطلاع دهند، پس بازرسان سازمان های صمت و جهادکشاورزی چکاره اند و در قبال چه کاری حقوق می گیرند، نکند علت تخلفات اطلاع ندادن مردم است؟!
برچسب ها : میراث فرهنگی شوشتر آموزش و پرورش استاندار خوزستان جهاد كشاورزی
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند