شماره خبر : 17953
منتشر شده در مورخ : ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
ساعت : 11:45
راوی گفت: آنها که به مسائل اقتصادی واقف هستند برای مشارکت مردم در اقتصاد چه کرده اند؟

راوی گفت: آنها که به مسائل اقتصادی واقف هستند برای مشارکت مردم در اقتصاد چه کرده اند؟


در حالی که کشور و در نتیجه مردم به دلیل برخوردار نبودن از یک اقتصاد درست و سالم رنج می برند و بسیاری از گرفتاری ها ناشی از این موضوع است،برخی مقامات و آنها که در این باره ادعا دارند،اظهار نظرها  و حرف هایی می زنند بدون آن که راهکار بدرد بخوری ارائه دهند یا از جایگاهی که دارند برای رفع این معضل بهره ببرند.
مثلاً آقای قالیباف رئیس مجلس گفته : < مردم ما نقشی در اقتصاد ندارند و حدود 80 درصد اقتصاد ما دولتی است،البته منظور فقط این دولت نیست،کلا این طور بوده و این اشتباه است،اقتصاد تا دولتی باشد،نه رشدی می کند،نه فسادش تمام می شود.>
خب بفرمائید چه باید کرد¿هر جلسه همکاران شما کلی پیشنهاد می دهند که از هر صد تای آنها شاید دو تا تصویب شود،چرا برای اقتصاد مردمی قدمی برنمی دارید¿
یا این که آقای محسن رضائی گفته : < مردم نسبت به مسائل اقتصادی کاملاً واقف نیستند،اگر نصف فشار اقتصادی که به ایران وارد شده به کشور دیگری وارد شود،کمتر از 48 ساعت سقوط می کند.>  ‌وی این را هم گفته : < علت آن که مردم نسبت به مسائل اقتصادی واقف نیستند،عدم مشارکت کامل آنها در اقتصاد است.>
خب،این ایراد به کی وارد است! جنابعالی هم اقتصاد دان،هم با توجه به جایگاهت یکی از بازوان رئیس جمهوری هستی. بفرمائید برای مشارکت مردم در اقتصاد چه کرده اید و ببخشید که مردم نسبت به مسائل اقتصادی ( که نقشی در آن ندارند) واقف نیستند. البته تخصص حاج محسن دکترای اقتصاد و رساله اش پول و اعتبار بوده و به گفته ی خودش با معدل 19 و خرده ای قبول شده و قولی داده بود در صورت پیروزی در انتخابات پول ایران را قویترین پول منطقه کند.
به هر حال،اظهار نظرهای فراوان در خصوص اقتصاد ایران از جانب شخصیت ها،اقتصاد دانان و مقامات کشوری شده و می شود،اما تا زمانی که متولیان و مسئولان اقتصادی کشور،از وجود اهل فن و آنها که در تعیین راهکارهای اقتصادی،بیطرفانه و بدون در نظر گرفتن منافع رانت ها و مافیاهای اقتصادی استفاده کاربردی نبرند و خود را همه کاره بدانند،وضع از همین قرار خواهد بود.
آیا در خوزستان نمره تمام مدیران 20 است؟!
در خبرها بود که در آستانه سفر رئیس جمهور به استان بوشهر،براساس ارزیابی های به عمل آمده تعدادی از مدیران استان برکنار و چند تن از آنها مورد تشویق قرار می گیرند. بر این اساس به دستور رئیس جمهور،در این ارزیابی،پنج مدیر استان مورد تشویق قرار می گیرند و پنج تن از مدیران برکنار می شوند.
در این جا این سوال پیش می آید که چرا در استان ما خوزستان از این خبرها نیست. اگر ارزیابی ها نشان می دهند که در این استان همه چیز گل و بلبل و تمام دستگاه ها مثل ساعت کار می کنند و مردم از همه چیز راضی هستند،لااقل مدیرانی را که در ارزیابی ها (اگر این کار می شود) نمره بیست می گیرند،با ذکر دلایل قبولی آنها معرفی و تشویق کنید تا بقیه از آنها الگو بگیرند!
فقط شیرینی کالای سوپر لوکس نیست
رئیس اتحادیه قنادان گفته : شیرینی به کالای سوپرلوکس تبدیل شده است و مردم دانه ای می خرند.
بفرمائید کدام مواد غذایی به کالای سوپر لوکس تبدیل نشده¿ وقتی مردم پیاز را دانه ای می خرند،شیرینی و پسته که توی سر ما جا دارند و مسلماً سوپرلوکس به حساب می آیند و امسال نوروز جای آنها در بسیاری از خانه های مردم خالی است.حالا کاش فقط همین چیزها طوری گران شده بودند که زور هر کسی به آنها نمی رسد فکرش را بکنید <نشاسته> 200 درصد افزایش قیمت پیدا کرده است.  ‌
نشاسته پودری سفید رنگ،نرم و بی مزه است که توسط گیاهان سبز تولید می شود و بطور گسترده در خوراک انسان و صنعت کاربرد دارد،دارای خواص طبی هم است. قیمت بقیه مواد اولیه تولیدات غذایی هم سر به فلک کشیده.
 باز هم ساز گرانی شکر را کوک کرده اند!
این روزها بار دیگر شکر را قایم کرده اند که نشانه گران کردن دوباره آن است،شکر از مواد <مادر> کارخانه هاست و افزایش قیمت آن روی قیمت تمام محصولات تولیدی که نیاز به شکر دارند به شدت اثرگذار است مثل انواع شیرینی،شربت ها،حلواها و غیره.حق نیست با وجود هفت واحد نیشکری هفت تپه،امام خمینی،دهخدا،حکیم فارابی،امیرکبیر،دعبل خزاعی،میرزاکوچک خان و سلمان فارسی از شرکت های تابعه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و تامین حدود 40 درصد نیاز شکر کشور در خوزستان،این استان همانند دیگر استان ها مشکل کمبود شکر و افزایش قیمت داشته باشد و جا دارد استاندار از این بابت مدافع مردم خوزستان باشد تا واحدها و کارخانه های تولیدی خوزستان که شکر ماده اولیه آنهاست متضرر نشوند چون در صورت گران شدن شکر،آنها هم ناچار باید قیمت تولیدات خود را افزایش دهند که به دلیل پائین بودن قدرت خرید مردم،فروش کاهش خواهد یافت.
تجمیع مطب پزشکان،بدترین گره ترافیکی را در کیان پارس ایجاد کرده است
منطقه کیان پارس به صورت بدترین گره ترافیکی اهواز در آمده و اوج گرفتاری و معطلی مردم در این منطقه از بعدازظهر تا پاسی از شب است.  ‌این وضع بیشتر به دلیل وجود مطب پزشکان است،چه آنها که به تازگی مطب دایر می کنند،چه پزشکانی که مطب خود را از خیابان نادری به کیان پارس انتقال می دهند. این مطب ها به علت نداشتن پارکینگ عامل توقف خودروهای بیماران و خانواده های آنهاست.شهرداری اهواز به خاطر درآمد زائی مجوز دایر کردن مطب را در کیان پارس به صورت انبوه صادر کرده و می کند و هر جا هم قانون اجازه نمی دهد با گرفتن جریمه،مشکل را حل می کند. این وضعیت در حالی است که خیلی از استان ها اقدام به ایجاد سایت پزشکان در نقطه یا نقاط مناسبی از شهر کرده اند و مثل کیان پارس ما نیستند که در آنجا مطب پزشکان قاطی پاساژهای دیگر و طلافروشی و غذاخوری و انواع مشاغل دیگر باشند. کاش شورای شهر اهواز که کاری به مشکلات مردم ندارد،به این موضوع ورود می کرد و راهی برای نجات مردم از این وضع،پیش پای شهرداری می گذاشت.
 
 
 
 
 

برچسب ها : اقتصاد شورای شهر اهواز مطب پزشكان