شماره خبر : 18577
منتشر شده در مورخ : ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
ساعت : 19:1
راوی گفت: بی تفاوتی در مواردی مثل بسته ماندن پل نهم و تصرف یک پارک، چه توجیهی دارد؟

راوی گفت: بی تفاوتی در مواردی مثل بسته ماندن پل نهم و تصرف یک پارک، چه توجیهی دارد؟


قاعدتاً استاندار باید تا حالا در مورد عملکرد مدیران استان نتیجه گیری کرده باشد تا بتواند در مورد ماندن یا رفتن آنها تصمیم گیری کند. البته شاید مشکل آقای محراب این باشد که شناختی از نیروهای توانمند و کار بلد استان نداشته باشد و باید ایشان را برای دستیابی به چنین نیروهایی به منظور جایگزین کردن برخی مدیران کمک کرد. توفیق در این امر مهم، مستلزم آن است که نزدیکان استاندار افراد قابل اعتماد و آگاه به امور استان را شناسایی و به استاندار معرفی کنند و از نظرات آنان بهره ببرند. مشاوران آقای محراب هم به خصوص آنها که سابقه مدیریتی در خوزستان را دارند قادر به کمک در معرفی گزینه های مناسب مدیریتی هستند.
نکته دیگر این که مدتی است به خصوص این اواخر اتفاق هایی در این کلانشهر رخ می دهد که بعید است استاندار از آنها خبر نداشته باشد و عجیب این که اگر خبر دارد، چرا واکنشی نشان نمی دهد؟
بطور مثال همین ماجرای بسته ماندن پل نهم که ماههاست در حالی که مشکلی برای باز شدن آن وجود ندارد، بلا استفاده مانده است. آخرین مورد اسفالت جاده دسترسی پل بود که آن هم انجام شد اما با وجود این که مسئولان قول افتتاح آن را خیلی پیش از این داده بودند، ناگهان مشاهده شد یک کامیون خاک روی جاده دسترسی ریختند و مانع از باز شدن آن به روی ترافیک منطقه شدند که در این باره اطلاع رسانی نشد، اما جسته گریخته شنیده می شود شرکت نفت مانع شده که باید صحت و سقم موضوع روشن شود. البته مردم با اجازه خودشان با خودرو از روی خاک ها عبور می کنند و به روی پل می روند که اصولی نیست و باید مشکل بطور اساسی حل شود.
موضوع دیگری که موجب نارضایتی مردم شده این است که یک نفر ادعای مالکیت پارک واقع در بهزاد شهر زیتون را کرده و آزادانه رفته شروع به حصار کشی پارک کرده و شهرداری مانع نمی شود چون ظاهراً این فرد سندی در اختیار دارد که زمین پارک را که کاربری فضای سبز دارد، خریداری کرده و معلوم نیست چطور این معامله غیر قانونی انجام شده است.
مشکلات بهداشتی ناشی از کشتارهای غیر مجاز کنار جاده‌ها، خصوصاً در منطقه زرگان و فروش لاشه های گوشت که ورودی شهر را از آن چه بود بدتر کرده و تصرف نیمی از جاده اهواز - ملاثانی هم که حالا تبدیل به ساخت و ساز شده به قوت خود باقی است که وجود چنین مسائلی می طلبد استاندار از شهردار و فرماندار این کلانشهر بخواهد دلایل بی تفاوتی به مشکلات شهری را پاسخگو باشند و هر جا تعللی شده برخورد لازم انجام شود.
در مورد سایر مدیران هم انتظار مردم این است استاندار بدون اغماض از آنها بخواهد یا به کارها شتاب بدهند و وظایف خود را به خوبی انجام دهند، یا فکری برای جایگزینی آنها بکنند.
انتظار مردم از استاندار، نجات خوزستان از لوث مدیران ناکارآمد است
نماینده مردم آبادان گفته : استاندار خوزستان باید با توجه به دستور رئیس جمهور در دیدار نوروزی با مدیران کشوری هر چه سریعتر بومی گزینی استان را اجرایی کند، زیرا خوزستان علیرغم وجود استعدادهای مدیریتی به محل گسیل نیروهای دست چندم استان های دیگر شده است.
سید مجتبی محفوظی همچنین گفته : دستور رئیس جمهور برای بستن دفاتر برخی شرکت ها و سازمان ها در تهران، بسیار بجاست و قطعاً به کاهش هزینه ها و پایان مدیریت های پروازی خواهد انجامید.
وی این را هم گفته که انتظار عمومی از استاندار خوزستان این است که با بررسی کارنامه مدیران در همین ابتدای سال، استان خوزستان را از لوث مدیریت های ناکارآمد و فاقد تحرک و پویائی نجات دهد.
معاون شهردار معتقد است اهواز شهر زیبائی نیست و غرق در مشکلات شهری است
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز گفته: پیش از این در سه کلان شهر دیگر فعالیت داشته ام ولی هیچ شهری را تاکنون مثل اهواز ندیده ام که کارگر و یا پیمانکاری برای خواسته های مشخص خود، مردم را به گروگان گرفته و بهداشت عمومی جامعه را به خطر بیندازد.
وی این را هم گفته که در اهواز، بیش از دو هزار <سه چرخه> زباله گرد داریم. این بنده خدا اعتراف کرده : < این موضوع را نمی توان مخفی کرد که اهواز، شهر زیبائی نیست و شهری که عنوان کلان شهر را یدک می کشد، همواره در چالش هایی مثل آب و فاضلاب، آلودگی هوا، دود ناشی از سوختن مزارع نیشکر، قطعی برق، آبگرفتگی خیابان ها، مهاجرت، مصائب کارون و داستان تکراری زباله ها گیر افتاده است.>
خب، خدا را شکر که سرانجام در شهرداری مدیری سکاندار یک معاونت حساس شده که واقعیت های شهر و اوضاع و احوال این کلانشهر را به خوبی واقف و حقایق را قبول دارد که امیدواریم ایشان تنها بازگو کننده مسائل نباشد و راه حل های منطقی همراه با عمل برای بهبود وضع شهری داشته باشد.
روزهای اول سال، مردم نه مرغ غیر منجمد دیدند، نه میوه دولتی با کیفیت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اعلام کرده که مجموع کالاهای اساسی توزیع شده برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 3 هزار و 504 تن بوده که برنج با یک هزار و 668 تن و مرغ منجمد با یک هزار و 236 تن، بیشترین سهم بین این کالاها را داشته اند.
ملاحظه می فرمائید که هیچ اشاره ای به مرغ کشتار روز نشده، سازمان صمت هم در این مورد حرفی نزده است این در حالی است که در تمام روزهای تعطیل بعد از عید، هیچ فروشگاه مرغ و ماهی، مرغ کشتار روز عرضه نکرد و اعلام کردند که کشتارگاه ها تعطیل اند و مردم به خاطر داشتن مهمان، در به در دنبال مرغ می گشتند و ناچار بودند، مرغ زنده را با قیمت بالا خریداری و مصرف کنند.
ضمناً امسال عرضه میوه جهاد کشاورزی یعنی همان سیب و پرتغال بی کیفیت خیلی کم بود و اصلاً غرفه ها دیده نمی شدند. هر جا هم بود فروشنده می گفت باید در هم ببرید و در هر کیلو سیب اجباراً دو عدد آن خراب بود و می گفتند به ما این طوری می دهند و ما هم با خراب ها می فروشیم، قیمت ها هم تفاوت چندانی با بازار نداشتند.
بساطی ها را نه تنها ساماندهی نکردند انشعاب آب و برق هم به آنها دادند!
تا در این مسیر هستیم اشاره ای بکنیم از تخلفی که در جاده اهواز - زرگان، محدوده شهرداری منطقه 3 انجام شد. در اینجا از سالها پیش تعداد زیادی از کسبه بطور غیر مجاز بخشی از جاده اصلی را تصرف کرده اند. صحبت از این بود که با توجه به حقوق شهروندی، از این جاده رفع تصرف شود، اما نه تنها این کار انجام نشد، بلکه بساط های کپری تبدیل به ساخت و ساز شدند و به صورت مغازه درآمده اند و بدتر از آن این که برای متصرفین انشعاب آب و برق نصب شد که این کار صحه گذاشتن بر کارهای خلاف در شهر است. 
ما بارها یادآور شدیم که موافق قطع روزی هیچ شهروندی نیستیم و تاکید ما بر ساماندهی دستفروشها یا مثل این نقطه محل کسب های غیر قانونی است که امیدواریم گوش شنوائی در این مورد و سایر نقاط شهر مثل جاده کوت عبدا... پیدا شود.

برچسب ها : پل نهم اهواز آلودگی هوا آب و فاضلاب میوه دولتی مرغ