راوی گفت: به رئیس جمهور چه گزارشهایی دادید که معتقد است نیمی از مشکلات خوزستان حل شده است؟
رئیس جمهور در سفر دیگری به خوزستان، بر مبنای گزارشهایی که از وضعیت خوزستان به ایشان داده شده گفته اند :< نیمی از مشکلات استان حل شده است.>
این اظهار نظر آقای رئیسی در حالی است که حتی بسیاری از مشکلات کلانشهر اهواز همچنان وجود دارد، ضمن این که در این شهر مواردی است که معلوم نیست چرا آن ها را با رئیس جمهور در میان نمی گذارند.
برای مثال، چرا ماجرا و کلاف سر در گم پروژه قطار شهری اهواز را با رئیس جمهور در میان نمی گذارند و بازدید از آثار در حال فرسوده شدن آن را در برنامه سفرها قرار نمی دهید؟
در همین سفر معاون اقتصادی استاندار خطاب به سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت : مردمی که جز از راه کشاورزی درآمد دیگری ندارند به خاطر ممنوعیت کشت برنج در سال گذشته، همچنان سرگردانند و مبلغی که برای کمک به کشاورزان برآورد شده آن قدر محدود و پائین بود که نمی شد بین مردم توزیع شود.
آیا مهمترین مساله مردم خوزستان که اشتغال است حتی تا حدودی حل شده؟ آیا عملکرد بانکها مورد رضایت مردم است؟ آلودگی کارون از ورود فاضلاب به رودخانه تغییری کرده؟
به رئیس جمهور گفتید آموزش و پرورش خوزستان در میان 31 استان، رتبه سی ام را دارد؟
راه های استان را که به صورت قتلگاه درآمده به رئیس جمهور یا وزیر راه نشان دادید یا بازدید فقط با هلی کوپتر و هواپیما بود؟ وضعیت بهداشت و نابسامانی دفع زباله اهواز را اطلاع رسانی کردید¿ از رئیس جمهور خواستید برای رفع اختلاف های بین شرکت های بزرگ و دستگاه ها، به خصوص شهرداری اهواز را که باعث کندی و توقف برخی پروژه هاست فکری بکنند؟ آیا حاشیه شهر و مشکلات حاشیه نشین ها و مناطق محرومی مثل حصیرآباد و منطقه کیان را در بازدیدهای شهری همراهان رئیس جمهور گذاشتید¿ چه اشکال داشت تکلیف مناطقی که بین شهرستان کارون و شهرداری اهواز مورد اختلاف و مانع پیشرفت این مناطق محروم است در این سفر روشن می شد¿ تازه اینها بخشهایی از مشکلات اهواز است که کلی معضلات دیگر دارد، سایر شهرها و مشکلات آنها بماند که حرفی از آن ها به میان نیامد. در این موارد بهتر است آقایان برنامه ریزان سفر پاسخگو باشند.
ره آورد این سفر باید متناسب با سفر رئیس جمهور و همراهی 11 وزیر و 5 معاون رئیس جمهور باشد.
غیر از تغییر دو مدیری که انجام شده قرار است 13 مدیر دیگر استان هم جایشان را این طور که آقایان می گویند به نیروهای انقلابی بدهند.
حرف ها و قول های رئیس جمهور و همراهان که به خاطر خواهیم سپرد
رئیسی: هر مدیری که نمی خواهد تحرک داشته باشد و خسته است حتماً بداند جای خود را به یک مدیر متحول خواهد داد.
رئیسی: جوانان خوزستان نباید از بیکاری رنج ببرند.
رئیسی: حرکت معمولی در خوزستان جواب نمی دهد. خوزستان نیاز به حرکت جهادی و انقلابی در همه بخش ها دارد.
رئیسی: مدیران، بومی گزینی کنند، نیروی بومی در همه بخش ها، بر غیر بومی، اولویت دارد.
رئیسی: مدیران خوزستان باید تراز مردم انقلابی این استان کار و تلاش کنند.
وزیر کار: بومی گزینی در پتروشیمی ها خصوصاً در مورد مدیران باید انجام شود، دردآور است که اعضای هیات مدیره پتروشیمی، پروازی باشند، برای چندمین بار عرض می کنم این ضعف باید اصلاح شود. معنی ندارد شرکت در تهران دفتر داشته باشد و غیر از دفتر فروش باید تمام دفاتر را تعطیل کرد، پراخت مالیات و ارزش افزوده هم به محل کارخانه منتقل شود، نه تهران.
رئیسی : آمار بیکاری در خوزستان قابل قبول نیست.
رئیسی : استاندار و مدیران برای ایجاد اشتغال و بومی گزینی تلاش کنند و همه بخش ها باید در ایجاد اشتغال فعال باشند.
وزیر کار: تمام قد پای کار پتروشیمی مسجدسلیمان هستیم.
رئیسی : تلاش دولت، جبران عقب ماندگی های استان خوزستان است. رئیسی : در این سفر پی گیر مصوبات سفر اول به استان خوزستان خواهم بود تا بررسی شود که مسئولان چه کرده اند، ضمن این که مدیران و مسئولان این حوزه ها بازخواست خواهند شد تا ببینیم آن چه در سفر اول تصویب شد انجام شده یا خیر. آنچه برای من مهم است حل مشکلات مردم است.
وزیر کشور: تامین اعتبار تکمیل طرح آبرسانی فدک از اولویت های دولت است و آن را انجام خواهیم داد.
خاندوزی وزیر اقتصاد : مجوز ترخیص کالا از گمرکات باید 7 روزه صادر شود.این حرف ها و قول ها را به خاطر خواهیم سپرد و انتظار داریم به آنها عمل شود.
مطالبه گری شوشتری ها از رئیس جمهور به دلیل تغییر زود هنگام فرماندارشان
در جریان سفر رئیس جمهور به خوزستان، جمعی از شهروندان شهرستان شوشتر - به اهواز آمدند و به مطالبه گری از رئیس جمهور پرداختند. آنها یک بنر بزرگ در دست داشتند که روی آن نوشته بودند : < درخواست جدی عموم مردم ولایتمدار شهرستان شوشتر، انتصاب فرماندار مستقل، بدون دخالت سیاسیون است.>این درخواست شوشتری ها کاملاً به حق است چرا که همین روزها دهدشتی که مدت کمی از انتصاب او به عنوان فرماندار شوشتر گذشته است، به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری خوزستان منصوب شد که به هیچ وجه قابل توجیه نیست و باید دید استاندار بر چه مبنائی این حکم را صادر کرده است؟ اگر ایشان نیروی توانمندی است چرا نگذاشتند در شوشتر به مردم این شهر خدمت کند و در پیشرفت آن نقش داشته باشد، مگر آن که هدف این باشد که ارتقاء افراد از طریق ایجاد رزومه مقدم بر سایر اهداف باشد. ضمناً می دانیم که انتخابات مجلس را در اسفندماه پیش رو داریم و تغییر ناگهانی یک فرماندار تازه منصوب شده کار درستی نیست.
تغییر یک مدیر کل همزمان با سفر رئیس جمهور به خوزستان
به دستور معاون وزیر و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری، سید جمال الدین موسویان به عنوان سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان منصوب شد. پیش از این محمدتقی سجادی این سمت را داشت.
حفظ و حمایت، احیاء توسعه و بهره برداری اصولی از جنگل ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه های آبخیزداری و رعایت اصول توسعه پایدار و توسعه جنگل ها و مراتع دست کاشت و پارک های جنگلی از وظایف این سازمان است.
برچسب ها : رئیسی سفر رییس جمهور خاندوزی وزیر اقتصاد
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند