راوی گفت: قیمت کالای تولید داخل، از محصولات خارجی بیشتر شده است
چقدر تبلیغ و سفارش شد که مردم کالای ایرانی خریداری کنند تا تولید کنندگان داخلی تشویق شوند به تولید ادامه بدهند، مردم هم خوشحال بودند که کالای ساخت داخل حتماً قیمت کمتری از وارداتی ها دارد و زورشان برای خرید آنها می رسد. اما بعد از این که خرید کالای داخلی جا افتاد آقایان زدند به سیم آخر و مرتب به افزایش قیمت پرداختند تا حالا که یک یخچال تولیدی با مونتاژ داخلی به 78 میلیون تومان رسید و گوی سبقت را از محصولات خارجی ربود و این وضع تا آنجا پیش رفت که رهبری از افزایش قیمت محصولات داخلی انتقاد کرد و از تولید کنندگان داخلی خواست به مردم فشار نیاورند، اما گران شدن محصولات خصوصاً <ساید> ادامه دارد و حتی از قیمت جنس خارجی بیشتر شده است در حالی که هزینه های کالای وارداتی را ندارند.
چرا نظارتی بر این کار نیست و برخی تولید کنندگان کالا آتش به اختیار هستند. یک شهروند می گفت یخچال فریزرم که خراب شد طوری ناراحت شدم که برای از دست دادن پدرم، این قدر ناراحت نشدم! سرمایه دارانی که از تمام امکانات مملکت بهره می برند، باید رعایت حال مردم را بکنند و در شرایط سخت اقتصادی در کنار منافع خود، وضعیت و وسع هموطنان خود را هم در نظر بگیرند. مسئولان هم در این باره بی تفاوت نباشند و قیمت ها را ساماندهی کنند.
با ساخت مسکن، مشکل اشتغال در استان حل می شود
نماینده ولی فقیه در استان گفته : < اگر ساخت مسکن به شکل واقعی انجام شود، اشتغال به معنای واقعی حل می شود و به راحتی می توان در خوزستان تامین مسکن اعلام شده را اجرائی کرد.> به این ترتیب بهتر است در بحث مسکن، مسئولان مربوطه از همفکری ایشان برخوردار شوند تا با ساخت مسکن، مشکل اشتغال در استان هم حل شود.
خانواده های وزیران از مردم کم توقع ترند؟
وزیر کار در پاسخ به این سوال که آیا با حقوق کارگری می شود زندگی کرد گفته : < زندگی با حقوق کارگری واقعاً سخت است اما با قناعت هم می توان ساخت.>
وی این را هم گفته که : در طول عمرم با حقوقم ساختم، البته آدمها فرق می کنند و خانواده من کم توقع است.
اصولاً این طور که معلوم است خانواده های وزیران ما کم توقع اند کما این که دیدیم خانواده محترم وزیر سابق صمت هم به داشتن خودروی تندر 90 قناعت کرده بودند.
ضمناً باید دید معیار قناعت از نظر آقایان چیست. آیا حذف بسیاری از مواد غذایی از سفره ها، کم خوردن، کم پوشیدن، با گرفتن وام زندگی کردن، تفریح نکردن، کمر خم کردن زیر بار هزینه های درمان و آموزش و کرایه خانه و ... از مقوله قناعت محسوب می شوند، حالا رفتن همسر کارگر یا کارمند در صف مرغ منجمد و تحمل خیلی از مسائل و مصائب دیگر بماند.
بانک ها با ایجاد سامانه، از مراجعه مشتریها برای استعلام و بستن حساب ها جلوگیری کنند
یک مخاطب محترم این ستون از عملکرد و برخورد برخی بانکها با مشتریان خود انتقاد کرده و گفته : به بانکی که در آن حساب دارم مراجعه کردم و گفتم می خواهم حساب های اضافی را ببندم، گفتند 11 حساب دارم اما باید برای بستن آنها یا گرفتن استعلام و امور دیگر به شعبه همان بانک مراجعه کنی. چرا یک نرم افزار در همراه اول نصب نمی کنند تا از طریق سامانه بدانم چند حساب به نامم هست و مشتری این همه سرگردانی و اتلاف وقت برای تهیه استعلام و بستن حساب های زائد خود نداشته باشد؟
جذب مربی پرورشی باید حساب شده و کارشناسی باشد
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با اشاره به کمبود نیروهای پرورشی و برخوردار نبودن 50 درصد مدارس از مربی پرورشی و تربیتی گفته : < این دولت اجازه جذب 11 هزار نیروی پرورشی را به ما داده و بزودی نحوه جذب آنها نهائی و اعلام خواهد شد.>
چه عجب آقایان به این نتیجه رسیدند که در کنار آموزش باید به پرورش هم اهمیت داده شود و مربی پرورشی برای مدارس جذب شود. امام مهم این است که مفهوم تامین نیرو یا مربی پرورشی به خوبی درک و اجرایی شود. نکند مثل جذب معلم در مدارس باشد که افرادی دو سه هفته آموزش هایی می بیینند بعد بدون داشتن مهارت این کار بچه های مردم را به آنها می سپارند در حالی که آموزش پایه اول مهمترین مقطع تحصیلی است.
اجازه ندهید یک مسئول کشوری حرفهای غیر مسئولانه و فاجعه بار بزند
برخی از مسئولان کشوری نه تنها توفیقی در حل مسائل حوزه کاری خود ندارند، حتی در سخن گفتن فاجعه بار ضعف دارند و در نهایت نسنجیدگی حرف هائی می زنند که مردم را عصبی می کند و حتی از دشمنان ملت هم انتظار شنیدن آنها را نداریم. مثلاً این مدیر کل بیمه های اجتماعی وزارت کار حرفهائی زده که لازم است او را سرجایش بنشانند تا حرفهای بی ربطش را پس بگیرد و با او برخورد شود. سجاد پادام با این استدلال که کشور یونان 100 جزیره فروخت تا بتواند مطالبات بازنشستگانش را بدهد و ما هم به زودی به این وضعیت دچار خواهیم شد، گفته : < به زودی مجبوریم کیش، قشم و خوزستان را بفروشیم تا بتوانیم حقوق بازنشستگان را بدهیم.> وی مدعی شده < حتی اگر 3 میلیون بشکه نفت را بدون تحریم بفروشیم و پولش را کامل بگیریم باز هم نمی توانیم بحران بازنشستگان را حل کنیم.> این آدم در حالی از بحران بازنشستگان حرف می زند که به جای دادن راهکار و امید به یک قشر زحمت کشیده کم درآمد، با ادای کلمات نفرت انگیز، کلید گشودن کلاف سر درگم موانع در راه حقوق بازنشستگان را زدن چوب حراج به بخش هایی از سرزمین و کشور می داند و نباید به امثال او اجازه طرح چنین مطالبی را داد. افرادی این چنین به جای آن که به فکر تامین منابع باشند، خارج از محدوده کاری خود نظر می دهند و فکر می کنند اگر حرفی نزنند تصور می شود که لال هستند. آخر یک ایرانی، آن هم در جایگاه مدیریتی کشور چطور نمی داند مطرح کردن چنین راهکارهای غیر منطقی بحران آفرین است که لازم است متناسب با چنین خطای نابخشودنی او را وادار به پس گرفتن حرفش کنند، به خصوص این که از خوزستان که کشور مدیون آن است به عنوان یک ملک قابل فروش نام می برد.
خریداران رنگ یک روز مصرف آسفالت خیابان های اهواز، پاسخگو باشند
هر چه قبلاً گفتیم و نوشتیم مگر خط کشی اسفالت خیابان ها چقدر هزینه دارد که شهرداری از انجام این کار هم سرباز می زند فایده نداشت تا در جریان آمدن رئیس جمهور به خوزستان، نقاطی از شهر اهواز را خط کشی کردند اما طبق معمول خط کشی ها دوام نیاورد و تدریجاً کم رنگ و بعد در حال از بین رفتن هستند. هر کس در خرید رنگ ها دخالت دارد توضیح بدهد از کجا خریده و فروشنده باید جبران کند. ضمناً مسئول خرید شهرداری چرا نباید در کارش دقت داشته باشد؟
برچسب ها : كالای تولید داخل محصولات خارجی قیمت كالای تولید داخل