راوی گفت: مردم انتظار دارند معاون دادگستری عملا به رفع مشکلات شهری ورود کند
سالهاست مردم اهواز، از خرابی آسفالت (خصوصا در یکی دو سال اخیر) ساماندهی دست فروشان، سد معبر وانت بارها و اشغال نیمی از جاده ها چه در ورودی شهرها و چه در میادین و خیابان های داخل شهر که موجب اختلال در ترافیک می شوند، شاکی هستند اما گوش شنوائی پیدا نمی شود. حالا کار به جائی رسیده که صدای معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از این وضعیت درآمده است. علیرضا باوی گفته: در چند سال اخیر، خرابی آسفالت معابر و وجود چاله های ناشی از فرونشست زمین و تعمیرات شرکت های خدماتی، از جمله آبفا، موجبات نارضایتی مردم اهواز و آسیب جدی به خودروهای آنان شده، ضمن اینکه برخی از تصادف ها از این موضوع ناشی می شود . ترمیم و روکش برخی خیابان ها هم که در حال انجام است با توجه به حجم تخریبی ، بسیار ناچیز است و باید تسریع شود.
وی این را هم گفته که اشغال خیابان توسط خودروهای میوه فروش و ایجاد ترافیک و مزاحمت برای عابران و وسایط نقلیه ، تخلف است و وانت بارهای سد معبر کننده به ویژه در میادین اصلی باید ساماندهی شوند و مسئولان باید به خواست های مردم برای رفع این اشکالات شهری توجیه بیشتری داشته باشند.
خب علاوه بر معاون محترم دادگستری ، این مسائل همواره در رسانهها منعکس و شهروندان خواستار اقدام قاطع برای رفع معضلات شهری از سوی شهرداری و دستگاه های ناظر و بخصوص قوه قضائیه هستند، حالا که جناب باوی طراحتا گفته سد معبرها و کم توجهی به خواست های مردم برای ترمیم خرابیهای شهر، تخلف است، چه کسی بهتر از مقام قضائی که عنوان کردن تخلف را در حد تذکر و حتی هشدار نداند و یک حرکت جدی در این باره از خود نشان دهند تا مردم متوجه شوند صدای آنها به گوش مسئولان قضائی استان می رسد و بنا دارند به شهر سرو سامانی بدهند. شایسته است ثابت شود، شهر صاحب دارد و قرار نیست عوامل مختلف آتش به اختیار عمل کنند و هر طور اراده کردند در شهر برای مردم ایجاد مشکل کنند و خیالشان راحت باشد که کسی کاری به کارشان ندارد.
مدیر کل بنیاد مسکن استان را بردند، مدیری از کهگیلویه آوردند
با حکم اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، روح ا... عمادی به عنوان مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان منصوب شد.
از جمله سوابق کاری عمادی می توان به مدیر کلی بنیاد مسکن استان کهگیلویه و بویر احمد اشاره کرد.
پیش از این حسین جنتی مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان از شهریور 1400 این سمت را عهده دار بود و در سفر رئیس جمهور به خوزستان، با توجه به عملکرد قابل قبول او از طرف وزیر راه و شهرسازی به عنوان مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران منصوب شد. گویا به ما نیامده که مدیر کل فعال و شایسته ای در خور خوزستان داشته باشیم. ضمنا خیلی از مدیران استان قبلا در استان هایی مثل کهگیلویه و بویر احمد منصوب بوده اند و از خوزستان بعنوان پله دوم ترقی آنها بهره برده می شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان از سیستان و بلوچستان آمد
جواد اشرفی پس از حضور چهارساله اش در سمت مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان تغییر کرد و داود میرشکار بعنوان مدیر کل جدید این اداره کل منصوب و معرفی شد. میرشکار پیش از این مدیر کل محیط زیست استان سیستان و بلوچستان بود و مدیر کلی دفتر حفاظت از زیست بوم ها و ساحل دریائی سازمان حفاظت محیط زیست را در کارنامه کاری خود دارد.
معاون محیط زیست دریائی ، تالاب ها و سواحل سازمان حفاظت محیط زیست کشور در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گفته: تجربه نشان داده برای موفقیت در برنامه ها، تغییرات لازم است و تغییر مدیریت ها می تواند به داشتن ایده و مسیر نو کمک کند. ذوالجودی این را هم گفته که: سند توسعه تالاب شادگان با نگرش گردشگری مدنظر است و در فرصت کم باید این سند تهیه شود.
شهردار اهواز در سفر رئیس جمهور به خوزستان فرصت سوزی کرد
سید محسن موسوی، عضو شورای شهر اهواز در تذکری به شهردار این شهر در صحن علنی شورا در خصوص سفر اخیر رئیس جمهور و وزیران همراه وی عنوان کرد: شهردار اهواز می بایست در این سفر فرصت را غنیمت می شمرد و وزیر کشور و مسئولین مربوطه را به مناطق محروم اهواز از همچون ملاشیه، گلدشت، منبع آب، عین دو، سیاحی و دیگر مناطق کم برخوردار می برد و با نشان دادن محرومیت و کاستی های موجود، اعتباراتی بمنظور عمران و آبادی این مناطق از دولت طلب می کرد اما متاسفانه وزیر کشور را برای بازدید از پروژه تقاطع شهید کجباف (چهار شیر سابق) بردند. پروژه ای که در کلانشهرهای دیگر در طول مدت دو سال به اتمام می رسد، در حالیکه این پروژه در اهواز پس از حدود 12 سال ، هنوز به اتمام نرسیده است. این عضو شورا سوال کرده آیا اینگونه پروژه ها، جای افتخار و بازدید دارد¿ وی از شهردار خواست تا با حضور در شورا توضیح بدهد که چرا از این فرصت بنفع شهر و شهروندان استفاده نکرده است. پیش از این هم دیگر اعضای شورا از جمله پورموسوی از شهردار خواسته بودند به شورا بیاید و درباره برخی مسائل توضیح بدهد که چنین نشده است.
گفت و گو با مردم باید نتیجه ای داشته باشد
سرپرست فرمانداری اهواز، از آغاز اجرای طرح هر هفته یک محله، یک مسجد، با حضور مدیران ادارات و دستگاه های اجرایی در مناطق اهواز خبرداد.
از این طرح ها و گفت و گو با مردم قبلا هم بوده، مهم این است که از نتیجه این برنامه چهره به چهره چه عاید مردم می شود و بهتر است در این مورد ضمن گفتگو با مردم از رفع مشکلات آنها خبر بدهند نه اینکه مسئولین یادداشتی به مراجعه کننده داده اما پی گیر آن نباشند.
استاندار برای رفع معطلی کشتی ها در بندر امام تلاش کند
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفته: 366 کشتی در لنگرگاه بندر امام، برای تخلیه معطل مانده اند. به گفته کارشناسان اقتصادی برای تاخیر هر روز کشتی باید 25 هزار دلار جریمه پرداخت شود>
استاندار اگر نمی تواند جلوی انتصاب های نابجا را بگیرد، لااقل در این باره، کاری بکند.
کپی برداری خبرها، یک کار غیر حرفه ای است
انتشار خبرها در سایت ها و فضای مجازی خیلی یکنواخت و غیر حرفهای شده است چرا که یک خبر اگر در 10 سایت منعکس شود، همه یک انشا و کاملاً کپی برداری است در حالی که خبرنگاران باید به جای کپی کردن خبر، خودشان گزارش و خبر تهیه کنند. روابط عمومی ها هم از همین روش استفاده می کنند که ناشی از غیر تخصصی بودن برخی مسئولان آنهاست و بهتر است خبرها متفاوت باشد.
برچسب ها : محیط زیست وزیر كشور سرپرست فرمانداری اهواز