راوی گفت: معاون جدید اقتصادی استاندار هم با <باید> شروع کرد، تغییر رویه بدهید
سرپرست جدید معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان هم مانند دیگر مدیران، از استاندار گرفته تا بقیه، کار خود را با <باید> ها شروع کرد. محمد راضی جلالی در نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان گفته: بانک ها <باید> در خوزستان برای پیشبرد اهداف اقتصادی و اجرای پروژه های اشتغالزا، نقش موثری ایفا نمایند.
وی این را هم گفته : افرادی که سرمایه خود را در بخش تولید سرمایه گذاری کرده اند، <باید> حمایت شوند.جلالی تاکید کرده : نمی شود در بازار دستوری کار کرد و <باید> با بخش خصوصی تعامل کرد و راه حل عملیاتی، افزایش تولید و مثبت کردن موازنه تولید و مصرف است.
با احترام به جناب جلالی که یک نیروی ارزشی با قابلیت های بالاست، اما همین اول کار به ایشان بد نیست عرض شود که : همان طور که معتقدید < در بازار نمی شود دستوری کار کرد> امور استان هم با باید ها و دستوری و نظریات شفاهی، درست شدنی نیستند و همه می دانند این رویه تا حالا جواب نداده است. یعنی نه بانک ها با گفتن بایدهای مسئولان حتی در رده بالا حرف شنوی داشته و دارند، نه تعامل با بخش خصوصی با باید تحقق یافته و نه با باید از سرمایه گذار حمایت شده و درست این است که راهکارها توسط کارشناسان و تیم اقتصادی استان (اگر داریم) مورد بحث و تصمیم گیری شود و ماحصل آن در جلسات مطرح و مسئولان اجرایی آنها مشخص و پس از ثبت در صورت جلسات، مسئول پی گیری هم تعیین و اجرای آن هم زمانبندی شود. در غیر این صورت نطقها و <باید> گفتن های آقای معاون اقتصادی استاندار، به سرنوشت <باید> های قبلی مدیران دچار خواهد شد. یعنی اگر بخواهند به قول امروزی ها جهادی کار شود، جلسات را از حالت سخنرانی به نشست های تصمیم گیری تبدیل کنید.
تاریخ ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس اعلام شد
با توجه به اولین نشست ستاد انتخابات شهرستان اهواز، ثبت نام از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از 19 آذر 1402 آغاز و به مدت هفت روز ادامه خواهد داشت.
انتخابات ششمین دوره مجلس شورای اسلامی در تاریخ جمعه 11 اسفند 1402 برای تعیین نمایندگان مجلس برگزار خواهد شد و مسئولین داوطلب نمایندگی باید 6 ماه قبل از آن از سمت خود استعفا بدهند.
چرا قبل از افتتاح یک پروژه، نواقص آن را رفع نمی کنید؟
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفته : <به منظور جمع آوری درزهای انبساطی اصلی تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه، مسیر شمال به جنوب (امانیه به گلستان) و لوپ شمال به شرق (امانیه به پل پنجم) از 2 خردادماه به مدت دو هفته مسدود و از شهروندان درخواست می شود برای تردد، از محدوده میدان استفاده نمایند.
آخر این چه وضعی است که رسم شده یک پل یا تقاطع غیر همسطح را با بوق و کرنا افتتاح کنند، بعد تا مدت ها و بلکه سالها تکمیل آن وقت ببرد و مردم گرفتار باشند ( مثل وضعیت پل چهارشیر و اسم های دیگری که دارد که بعد از 12 سال هنوز مرتب برای رفع نواقص آن، بعضی مسیرها بسته می شود) زیر پل هم که مخروبه است، جاده کنار آن هم زشت و ناهموار است. شما که این همه معطل کردید، درزهای انبساطی پل را هم جمع آوری می کردید تا مجبور نباشید دو هفته، دو هفته قسمت هایی از آن را ببندید. ضمناً این تقاطع همچنان تاریک و شب چراغهای آن خاموش است، این در حالی است که عبور از آن مستلزم ویراژ رفتن وسایل نقلیه است.
فرماندار، شهردار و رئیس سازمان آتش نشانی اهواز پاسخگوی کم کاریدر حادثه غم انگیز حریق واحد مسکونی باشند
جان باختن یک دختر 6 ساله و دو نوجوان پسر 15 و 12 ساله در آتش سوزی یک واحد مسکونی مجتمعی در خیابان شیراز کوی سعدی اهواز، هاله ای از غم را بر فضای این منطقه و دیگر شهروندان که از این اتفاق ناگوار خبردار شدند، قرار داده است. یکی از بستگان قربانیان حادثه گفته : آتش سوزی از طبقه سوم مجتمع شروع شده و وقتی حریق به واحد هفتم رسید که حادثه در آنجا رخ داده، با باز کردن درب ساختمان، دود این واحد را فرا گرفته و راهی برای فرار وجود نداشته زیرا با قطع برق آسانسور کار نمی کرد، درب پشت بام هم بسته بوده که منجر به مرگ این سه فرزند خانواده و مصدوم شدن سایر اعضای خانواده شده است. هم اکنون پدر و مادر بچهها در بیمارستان گلستان بستری هستند و از مرگ فرزندانشان خبر ندارند. نکته قابل بحث این که مجتمع واقع در خیابان شیراز که محل آتش سوزی بوده فاصله کمی با ایستگاه آتش نشانی گلستان دارد اما با آمدن اولین ماشین آتش نشانی ماموران می گویند تجهیزات لازم را ندارند و ماشین دیگری می آید که دیگر خیلی دیر شده بود و قصور آتش نشانان محرز است و انتظار خانواده این است که فرماندار، شهردار و رئیس سازمان آتش نشانی ( که به یک معذرت خواهی بسنده کرد) پاسخگوی این حادثه تلخ باشند و استاندار دستور پی گیری موضوع برای برخورد با مقصران به منظور پیشگیری از تکرار چنین حوادثی را بدهد.
مبادا هدف، پیدا کردن راهی قانونی برای انتصاب شهرداران غیر بومی باشد
عزل شهردار شوشتر و در پی آن ورود مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری به موضوع که به استناد ماده 4 دستور العمل ماده 5 آئین نامه اجرائی شرایط احراز و تصدی سمت، شهردار شوشتر را از نظر سکونت در محل ماموریت مستثنی کرده حرف و حدیث هایی در پی داشت و حالا نظر نهایی در این مورد با کمیته تطبیق است که تکلیف را روشن کند.
مدیر کل امور شهری و شوراهای استان در این باره گفته : طبق دستورالعمل مربوطه اگر همسر یا یکی از اعضای خانواده شهردار نتواند به شهر محل خدمت وی انتقال پیدا کند، با داشتن گواهی مستند و موجه، از سکونت و اقامت در داخل محدوده شهر، مستثنی است.به گفته شاه ولی، آقای جافری (شهردار عزل شده توسط شورای شهر شوشتر) نامه ای از شهرداری خرم آباد آورده که در آن اعلام شده آن شهرداری با انتقال همسر ایشان به شوشتر مخالفت کرده و ما این نامه را به فرمانداری شوشتر و سایر مسئولین ارسال نمودیم و آن چه را که قانون می گوید، عنوان کردیم، از طرف دیگر اقدامی که اعضای شورای شهر شوشتر انجام داده اند، از نظر شکلی صحیح بوده و حالا نظر نهایی با کمیته تطبیق است و حتی اگر این کمیته مصوبه شورا را رد کند، شورا این حق را دارد که رای اصراری بدهد. شاه ولی این را هم گفته که : دوران سرپرستی، دوران خوبی برای شهرها نیست، در انتخاب گزینه های جانشین هم باید دقت شود و اشخاصی انتخاب شوند که شرایط لازم را داشته باشند تا با حضور او، مردم ضرر نکند. عرض شود در باره اقدام مدیر کل امور شهری و شوراها، این دغدغه وجود دارد که ایشان راهی برای حضور مدیران غیر بومی در استان و حتی حمایت از آن ها پیدا کرده و ممکن است منبعد، این رویه باب شود. اما نگرانی ایشان از نیروی جایگزین هم بجاست، کما این که شورای شهر شوشتر گزینه ای برای سرپرستی شهرداری انتخاب کرد که سابقه شهرداری ندارد و عملکردش تعریفی ندارد و اگر قرار باشد جانشین یک شهردار از قبلی ضعیف تر باشد، چه بهتر که اصلاً این تغییر انجام نشود، علی الخصوص در مورد شهرهایی مثل شوشتر که عقب ماندگی و عدم توسعه فراوان دارند و باید تلاش شورا و مدیر کل امور شهری و شوراها این باشد که یک شهردار کار بلد و در عین حال مقتدر در راس امور شهر قرار گیرد.
برچسب ها : اقتصاد ستاد انتخابات شهرستان اهواز رئیس سازمان آتش نشانی اهواز