شماره خبر : 20507
منتشر شده در مورخ : ۲۲ خرداد ۱۴۰۲
ساعت : 16:8
راوی گفت: مگر می شود دولت از تجارت فیلترینگ خبر نداشته باشد؟

راوی گفت: مگر می شود دولت از تجارت فیلترینگ خبر نداشته باشد؟


یک نماینده مجلس،تداوم فیلترینگ فضای مجازی را بی احترامی به حق دانستن مردم می داند و گفته به بهانه این که مثلاً ممکن است فضای مجازی تبعاتی داشته باشد،انسدادی را به جامعه تحمیل می کنند که بدون پشتوانه منطقی است.
دکتر علیرضا بیگی با بیان این که فضای مجازی،جایگزین ندارد،معتقد است با تکنولوژی نمی توان مبارزه کرد. وی با اشاره به تاثیر فیلترینگ در مهاجرت شرکت های دانش بنیان ها گفته: به خاطر فقدان اینترنت و خلائی که وجود دارد،شرکت های دانش بنیان ها در حال کوچ هستند و بنابراین در حال حاضر بخشی از آمارهای وحشتناکی که از مهاجرت ارائه می شود به خاطر همین وضعیت فیلترینگ است. بیگی مدعی است پول در گردش حاصل فروش فیلترینگ با اطلاع دولت اتفاق می افتد چرا که مگر می شود تجارتی در این حجم راه بیفتد و دولت از آن بی اطلاع باشد¿ به اعتقاد وی،انسداد،هیچ وقت نتیجه نداده و به انفجار می انجامد و تخریب بیشتری را سبب خواهد شد.
نماینده تبریز سوال کرده: وقتی یک سبزی فروشی باز می شود،بلافاصله برای او کد مالیاتی ایجاد می کنند،آیا برای تجارت فیلترشکن کد مالیاتی منظور نشده است و آیا دولت این صنف را به رسمیت می شناسد،یا نه؟
حرف ها و استدلال های دکتر بیگی،جای تامل دارد و به جاست مسئولان همانند ایشان پاسخ های کارشناسی ارائه دهند چون با توجه به ورود فضای مجازی به جامعه و خانواده ها کمتر کسی پیدا می شود که از فیلترشکن استفاده نکند و این یعنی تحمیل یک هزینه دیگر به مردم و سوء اسفتاده تامین کنندگان و فروشندگان فیلترشکن به عنوان یک کار سودآور که به گفته این نماینده مردم،قطعاً دولت نمی تواند از منافع خود در این باره چشم پوشی کند و اگر حمایتی در کار نبود،به این آسانی در هر دکه ای،فیلترشکن به راحتی فروش نمی رفت و دولت باید پاسخگوی این ناهنجاری باشد.
خصوصی سازی شرکت ملی حفاری مساوی است با تعطیلی واحدهای تولیدی و اشاعه بیکاری
بحث خصوصی سازی شرکت ملی حفاری مدتی است مطرح شده و مجمع نمایندگان استان در حال پی گیری موضوع هستند تا بتوانند از وقوع این اتفاق نامیمون که در صورت تحقق آن پشتوانه صنعت نفت تضعیف و خسارات جبران ناپذیری در پی خواهد داشت،جلوگیری کنند.به اعتقاد یک عضو هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان اولین مشکل ناشی از خصوصی سازی شرکت ملی حفاری،بیکاری در واحدهای تولیدی شهرک های صنعتی خواهد بود. همچنین حساب های بانکی ناشی از خروج شرکت ها از استان ما به استان هایی که منتظر این طرح هستند،خواهد رفت و سهم خوزستان،آلودگی محیط زیست و زیر ساخت های استان خواهد بود. سازه ها و دکل ها هم در استان خواهند ماند که مستلزم جابجائی سازه ها خواهد بود،اما سودش را استان های دیگر خواهند برد و برای کسانی که پی گیر این تخریب استان هستند و از مدتها پیش برای خصوصی سازی ملی حفاری خود را آماده کرده اند،مهم نیست برای استان خوزستان که بیشترین پروانه های بهره برداری آن در زمینه ساخت تجهیزات است،چه اتفاقی رخ خواهد داد. انتظار این است که هم مسئولین استان از استاندار گرفته تا بقیه و نمایندگان خوزستان در مجلس و نیز رسانه ها برای خفه کردن موضوع خصوصی سازی شرکت ملی حفاری در نطفه،دست به دست هم بدهند و از این اقدام زیانبار برای خوزستان مظلوم،جلوگیری کنند.
شورای رقابت،برای استاندارد سازی خودروها مجوز افزایش قیمت می دهد!
بهانه دیگری برای افزایش قیمت محصولات گروه صنعتی ایران خودرو پیدا شد و از اول تیرماه این محصولات با قیمت باز هم بالاتر عرضه خواهد شد. قضیه از این قرار است که با توجه به این که ایران خودرو ملزم به اجرای استانداردهای اجباری شد،پس از تغییرات لازم،با تصویب شورای رقابت،قیمت محصولات آن 25 درصد افزایش یافت. عجیب است که وقتی خودروها استاندارد نباشند و به ارابه مرگ تشبیه شوند و این همه خسارات مالی و جانی متوجه خریداران بشود،خبری از جبران این خسارات نیست و سازندگان خودرو احساس مسئولیت نمی کنند اما زمانی که مجبور شوند معایب را رفع و محصولاتشان را استاندارد سازی کنند،دست خوش می خواهند و شورای رقابت هم حق به جانب آنها می دهد و حمایت ها یکطرفه می شوند و همه چیز فقط به نفع تولید کننده تمام می شود. انصاف و عدالت کجا رفته؟
قیمت های تنظیم بازاری هم به گرانی ها دامن می زند
ظاهراً تنها اتفاقی که در کشور قابل پیش بینی است،افزایش قیمت هاست،مثل گران شدن پی در پی شکر که تمامی ندارد و علیرغم دادن آمارهای افزایش تولید تا حالا 33 درصد نسبت به سال گذشته گران شده است.ماجرا از این قرار است که در نیمه اول اردیبهشت سال 1401 شکر درب کارخانه 13 هزار و 200 تومان بود اما 22 اردیبهشت به 18 هزار تومان رسید و برای مصرف کننده 21 هزار تومان در نظر گرفته شد،بعد از آن 20 خرداد یک کیلو شکر تنظیم بازار برای مصرف کننده 28 هزار تومان تمام می شد. قبلاً هم متذکر شدیم که گران شدن شکر یعنی صعود قیمت تمام محصولات که شکر ماده اصلی آنهاست که شامل بسیاری از مایحتاج مردم می شود. در ضمن این 28 هزار تومان هم که برای هر کیلو شکر تعیین شده به معنی در دسترس بودن شکر در بازار نیست و رئیس اتحادیه بنکداران مواد  غذایی از تداوم کمبود شکر در بازار خبر داده و گفته در حال حاضر قیمت شکر برای مصرف کننده به37 هزار تومان هم رسیده است.
 ضمناً رئیس هیات مدیره انجمن صنایع قند ایران هم گفته با افزایش قیمت جهانی شکر واردات این محصول هم مشکلاتی خواهد داشت.البته این گرانی فقط شامل شکر نیست و تقریباً تمام کالاها هر هفته و بعضی وقت ها،هر روز گرانتر می شوند،این در حالی است که حقوق کارمندان فقط 20 درصد افزایش یافته و اقشار دیگر که حقوق ثابت ندارند از این گرانی ها مستاصل و ناچارند مرتب مواد و کالاهای دیگری را از سبد مصرفی خود حذف کنند.
دانش آموز اهوازی،جوانترین سخنران کشور شد
به قراراطلاع آرتین فرزانه،دانش آموز اهوازی به عنوان جوان ترین سخنران کشور معرفی و از او تجلیل شد. آرتین از سوی برگزار کنندگان همایش فن و بیان به سخنرانی دعوت شده بود و او با ارائه سخنانی به شیوه مدرن پیرامون تفاوت عزت نفس و اعتماد به نفس افراد مورد تحسین و تشویق قرار گرفت. آرتین فرزانه دانش آموز ممتاز پایه ششم دبستان کانون نخبگان اهواز است و برایش آینده درخشانی آرزو می کنیم.

برچسب ها : دولت فیلترینگ گرانی