تورنمنت فوتبال کافا - قزقیزستان دومین پیروزی تیم ملی ایران با دومین هتتریک/ خطر را جدی بگیرید!
تیم ملی فوتبال ایران با هت تریک دوباره مهدی طارمی به پیروزی پرگل دیگری در تورنمنت کافا رسید و میزبان مسابقات را از پیش رو برداشت اما برای دومین بازی متوالی دروازه اش به راحتی باز شد.
به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و قرقیزستان در تورنمنت کافا از ساعت ۱۸:۳۰ شامگاه امروز جمعه برگزار شد که با پیروزی ۵ بر یک ملی پوشان ایران همراه بود.
مهدی طارمی (۳۴، پنالتی -۳۹ و ۵۶) و سردار آزمون (۵۶ و ۶۶) برای ایران گلزنی کردند. مورزائف (۵۲) تک گل میزبان را زد.
دومین بازی شاگردان امیر قلعه نویی در حالی با پیروزی پرگل دیگری همراه بود که مالکیت توپ و میدان به طور کامل در اختیار تیم ملی ایران بود. این تیم با استفاده از هوش تاکتیکی بازیکنان و کارهای ترکیبی توانست دو گل خود را در نیمه اول توسط مهدی طارمی به ثمر برساند.
نیمه دوم با شوک قرقیزها همراه بود. آنها روی اشتباه مرتضی پورعلی گنجی در دفع توپ تک گل خود را وارد دروازه علیرضا بیرانوند کردند تا خوشحالی حدود ۱۰ هزار تماشاگر حاضر در استادیوم «دولان اومورزاکوف» در شهر بیشکک را ایجاد کند.
این برای دومین بازی متوالی برابر تیم های درجه چندم آسیا بود که دروازه تیم ملی ایران به راحتی باز شد و به نظر می رسد خطر بزرگی تیم ملی را برای دیدارهای مهم آینده تهدید خواهد کرد و امیر قلعه نویی باید به فکر خط دفاعی اش باشد.
با این حال باز هم سبک و سیاق فنی تیم ملی ایران تغییر محسوسی نکرد تا مهدی طارمی روی نفوذ محمد محبی سومین گل خود و تیم ملی ایران را به ثمر برساند. او همچون دیدار نخست مقابل افغانستان توانست هت تریک دیگری داشته باشد تا تواناییهایش را بار دیگر نشان دهد.
ورود سردار آزمون به عنوان مهاجم تعویضی باعث شد تا دو گل بعدی را این بازیکن وارد دروازه قرقیزها کند تا شاگردان امیر قلعه نویی با اقتدار در رتبه نخست گروه خود قرار بگیرند.
تیم ملی ایران با این پیروزی راهی دیدار فینال شد تا سه شنبه هفته پیش رو مقابل ازبکستان بازی کند.
برچسب ها : تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی فوتبال قرقیزستان کنفدراسیون فوتبال آسیای مرکزی - کافا
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
- جزئیات عفو ۲۱۰۸ محکوم به مناسبت ۲۲ بهمنماه اعلام شد
- به مناسبت اعیاد شعبانیه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفت؛ موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات محکومان قضایی
- حضرت آیت الله خامنهای: ۲۲ بهمن دشمن را مأیوس کنید
- شرمن: عراقچی مذاکرهکنندهای بسیار توانمند است/ تصمیم نهایی با ترامپ است
- فاز آزمایشی پروژه هوشمندسازی چاههای نفت در میدان نفتی اهواز رونمایی شد
- به مناسبت ایام الله دهه فجر انجام شد؛ توزیع بیش از ۲ هزار بسته بهداشتی بین بیماران زمینگیر خوزستان
- سرپرست ادارهکل صمت استان خبر داد: اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه خوشه خرمای خوزستان
- رییس اتاق اصناف اهواز خبر داد: اجرای طرح تشدید نظارت بر بازار در آستانه ورود به ماه رمضان در خوزستان
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
