راوی گفت: راه اندازی خط ریلی در مسیرهای مناطق گردشگری استان موجب جذب توریست می شود
مدیر کل راه آهن جنوب گفته : 20 کیلومتر از مسیر ریلی راه آهن جنوب، نیاز به بازسازی دارد و در باقی خط ها، کار بازسازی و نوسازی، انجام شده است.ضمن خسته نباشید به آقای عبدالکریم درویش زاده،امیدواریم در آینده نزدیک خبر نوسازی و بازسازی این 20 کیلومتر مسیر ریلی را هم از ایشان بشنویم.مدیر کل راه آهن جنوب در خصوص ایمنی خطوط ریلی ابراز اطمینان کرد که جای خرسندی است چون معمولاً از راه آهن و قطار به عنوان ایمن ترین وسیله مسافرتی نام برده می شود، فقط می ماند بحث رفاه مسافران که جا دارد در این مورد هم اطلاع رسانی شود.به گفته درویش زاده در حال حاضر روزانه سه قطار برون استانی و 10 قطار درون استانی در مسیر ریلی راه آهن جنوب تردد می کنند ضمن این که 15 قطار باری در این مسیر تردد دارند و بار به نقاط مختلف کشور حمل می کنند.خوزستانی ها انتظار دارند روزی قطار به نقاط دور استان مثل ایذه هم برسد و در شهرهایی که خط آهن وجود دارد اما فعالیت نیست ( مثل شوشتر) قطار فعال شود. از آنجا که حمل و نقل یکی از بخش های مهم در حوزه گردشگری است، راه اندازی خط ریلی در مناطقی که جاذبه گردشگری دارد، می تواند اقدامی موثر در این حوزه باشد زیرا عبور از کنار کارون، تالاب ها، جنگل های بلوط، دشت های مخملی، دریاچه ها و آثار فرهنگی مناطقی مانند ایذه تا چهارمحال و بختیاری، این مسیر را به یکی از زیباترین گذرگاه های ریلی تبدیل خواهد کرد، چرا که خوزستان یکی از اصلی ترین مراکز توریست پذیر کشور است و این به خاطر جاذبه های زیاد در حوزه طبیعی، تاریخی، مذهبی و ... است.
در آخر توجه مدیر کل راه آهن جنوب را به پی گیری پروژه قطار اهواز - ایذه - اصفهان جلب می کنیم که قرار بود خوزستان را به چهار محال و بختیاری و سپس به اصفهان وصل کند.
معنی شناور شدن سهمیه آرد نانوائی ها این است که نان کافی به مردم نرسد؟
این روزها برخی نانوائی ها ساعت پخت را کاهش داده اند، یا تعداد کمی نان به هر مشتری می دهند و یا دستگاه و تنورشان را کند می کنند و وقتی علت را جویا می شوی، جواب می دهند سهمیه آردشان را کم کرده اند. به این ترتیب تامین نان خالی هم می رود که مشکل ساز شود. به قرار اطلاع این کاهش آرد نانوایی سراسری است و محمد جلالی مشاور وزیر امور اقتصادی و دارائی در این مورد گفته : با توجه به سهمیه شناور نانوائی ها به طور متوسط، یک چهارم نانوایی ها سهمیه آردشان کم شده است که این موضوع سراسری است. البته خبرهایی مبنی بر اختلال در توزیع برخی کارخانه های آردی هم به گوش می رسد که لازم است مسئولان به ویژه فرمانداری ها در این مورد رسیدگی و چگونگی را به استاندار گزارش دهند. یعنی واقعاً آدم نمی داند از کدام سوء مدیریت بنالد چون هیچ چیز سر جایش نیست و تمام امور مردم می لنگد و هر جا تخلفی هست نباید چوبش را مردم بخورند.
ببینیم بانک مرکزی می تواند حریف بانک ها شود؟
بانک مرکزی بخشنامه <بسته نظارتی اعتباری تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج> را با قید فوریت به بانک ها ابلاغ کرد.به موجب این ابلاغیه حداکثر 15 روز پس از ثبت نام متقاضیان، باید تعیین شعبه از سوی بانک انجام شود، پس از آن با تکمیل مدارک، حداکثر ظرف 10 روز مبلغ تسهیلات به حساب متقاضیان واریز شود. ضمناً بانک عامل به هیچ وجه اجازه دریافت بیش از یک ضامن بابت پرداخت، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را ندارد.عرض شود در کلیپی که اخیراً منتشر شد نشان می داد که در یکی از سفرهای استانی رئیس جمهور، ایشان از یک چاپخانه بزرگ نیمه تمام، دیدن کرد و مدیر چاپخانه به رئیس جمهور شکایت کرد که قرار بوده وام مربوطه به دستور آقای رئیسی حداکثر یک ماه پس از این بازدید به او پرداخت کنند و تا امروز که بیش از یک سال از آن تاریخ گذشته خبری از تسهیلات نشده و تجهیزات نصب شده خاک می خورد. منظور این که از این دستورها و بخشنامه ها خیلی داریم که گوش مسئولان بانکی به آن ها بدهکار نیست. چه خوبست اگر این طلسم شکست، بانک مرکزی اطلاع رسانی کند تا ثابت شود اقتدار دارند.
توجه به مخاطب از اولویت های سیما نیست
مسئول فرهنگی بسیج دانشگاه امام صادق (ع) که به نمایندگی از بسیج دانشجوئی دانشگاه در دیدار با رئیس سازمان صدا وسیما در مراسمی حضور داشته طی صحبت های خود که در روزنامه فرهیختگان منتشر شده گفته : آقای جبلی، شیب کاهش مخاطبان سیما در سال های گذشته نزولی بود تا این که به لطف شما، سقوطی شد. در ادامه این متن خطاب به رئیس صدا و سیما آمده : < از تحول، با ما، در معیار آنتن سخن بگوئید. در تحلیل تیم شما و آمارهای مخاطبان سیما در این دو ساله، برای ما محرز شده که توجه به مخاطب، جزء اولویت های اول تیم شما نیست. سریال ها ضعیف، برنامه ها ضعیف، بطوری که گاهی اوقات تماشای برفک، جذابیت بیشتری از دیدن شبکه های شما دارد، پس پخش برفک را در برنامه شبکه ها قرار دهید که به صرفه جوئی بودجه هم کمک می کند.>واقعاً کیفیت برنامه های سیما بی نهایت پائین آمده و قابل دیدن نیستند. این همان سیمائی است که زمانی مردم منتظر رسیدن ساعت پخش سریال های دیدنی آن بودند و دیگر برنامه ها هم جذابیت نسبی داشتند در حالی که هم اکنون تلویزیون بیشتر مخاطب های خود را از دست داده و جای آن را سینمای خانگی و بعضی شبکه های ماهواره ای گرفته، حیف از آن همه اعتبارات نیست که این طور به هدر می رود؟
مسئولان میراث فرهنگی از قافله عقب نمانند
ارمنستان برای ثبت نان لواش به عنوان میراث فرهنگی خود تلاش می کند. یک تاریخدان و محقق فرهنگی پیشنهاد کرده مسئولان میراث فرهنگی، نان سنگک، دیزی و سنگ پای قزوین را تا مدعی پیدا نشده به ثبت رسانند.
هیاتی ها می توانند مشکلات تولید و اقتصاد را حل کنند؟
احمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در امور مردمی سازی دولت گفته :< هیات های مذهبی باید وارد اقتصاد شوند و با جرᅢت می توان اعلام کرد هیچ جمع دیگری به جز هیᅢتی ها نمی توانند مشکلات تولید و اقتصاد کشور را رفع کنند.>
عقیده ای است و لابد ایشان روی این قضیه کارشناسی کرده اند.
برچسب ها : گردشگری تولید اقتصاد