شماره خبر : 20649
منتشر شده در مورخ : ۲۷ خرداد ۱۴۰۲
ساعت : 12:4
راوی گفت: انتقاد استاندار از نحوه هزینه کرد عوارض آلایندگی که تغییری در شهر  نداشته است

راوی گفت: انتقاد استاندار از نحوه هزینه کرد عوارض آلایندگی که تغییری در شهر  نداشته است


استاندار خوزستان در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به تحقق حدود 51 هزار میلیارد ریال عوارض آلایندگی در سال گذشته برای خوزستان، گفته 20 هزار میلیارد ریال از عوارض صنایع نیز در سال جاری پرداخت شد که برای عمران روستائی و شهرهای استان هزینه می شود.  ‌
حسینی محراب این را هم گفته که مردم در خصوص نوع و نحوه هزینه کرد عوارض، ابهام دارند و افکار عمومی راضی نشده چون در برخی روستاها هنوز یک گام هم برداشته نشده است.
استاندار با بیان این که تغییر چهره شهر هم باید برای مردم ملموس باشد،گفته : این سوال برای مردم وجود دارد که اگر رقم هزینه عوارض آلایندگی بالاست، چرا هیچ تغییری قابل مشاهده نیست که می توان دلیل آن را تخصیص نامناسب و اعمال نشدن نظارت کافی دانست.
استاندار دستور داد شورای برنامه ریزی نظارت جدی بر عملکرد صنایع آلاینده در پرداخت عوارض داشته باشد تا در خصوص پرداخت درصدهای خود کوتاهی نکنند.
استاندار تᅢکید کرده که از نظرات نخبگان و پیشکسوتان در توسعه استان استفاده شود.
این اولین حرکت و برخورد استاندار با مسائل و حرف و حدیث هائی است که در باره نحوه هزینه کرد عوارض آلاینده بر سرزبان هاست و اگر در عمل هم ایشان کوتاه نیاید جای امیدواری است. البته بهتر این است که با توجه به ایراداتی که ایشان از ملموس نبودن تغییرات در شهر با بهره گیری از عوارض آلاینده عنوان کرده، شورای شهر که قاعدتاً باید پاسخگو باشد، علناً زیر سوال برود، مسائل روستا هم جای خود دارد. واقعاً اگر 70 هزار میلیارد ریال از محل مسئولیت های اجتماعی نفت که به خوزستان اختصاص یافته با برنامه ریزی و به صورت کارشناسی صرف کارهای عمران شهری و فضای سبز می شد، چهره شهر قطعاً تغییر می کرد بطوری که برای مردم ملموس بود.
کشت نیشکر، ریه های خوزستان یا سوهان نفس های به تنگ آمده؟
موافقان و مخالفان کشت نیشکر و ضرورت جایگزینی چغندر به جای آن همواره مورد بحث و کَل کَل این دو گروه بوده است، کما این که در مطلبی که طبق معمول تمام خبرگزاری ها و سایت ها، یک شکل و هماهنگ منتشر کرده اندو معلوم است که جنبه گزارش و رپرتاژ دارد آمده است : < کشتزارهای نیشکر ریه تنفسی دشت خوزستان هستند و این گیاه جادویی در کنار شیرین کردن کام مردم با تولید شکر، مثل ریه های خوزستان عمل می کند و سالانه اکسیژن 14 میلیون نفر را تامین و دی اکسید کربن ناشی از بازدم 23 میلیون نفر را جذب می کند.
در عوض متخصصان این گیاه معتقدند : توسعه کشت نیشکر در خوزستان با وجود تامین بیش از 40 درصد شکر کشور و اشتغال هزاران نفر، در کنار مزایائی که دارد، معایبی هم دارد و اکنون به سوهان نفس های به تنگ آمده مردم درآمده است.
کدامیک از این تعریف ها و زیان ها را باید باور کنیم؟
نماینده می تواند همسرش را به عنوان مشاور با حقوق و 10 روز ماموریت و 150 ساعت اضافه کار کنارش داشته باشد؟
هر چه تا حالا در باره انتصابات خویشاوندی شنیده اید، فراموش کنید و به یک نوبرانه از این دست انتصابات توجه کنید تا مصداق ضرب المثل هر چه بگندد، نمکش می زنند، وای به روزی که بگندد نمک،  را عمیقاً درک کنید!
ماجرا مربوط می شود به رفتار یک نماینده مجلس که همسرش را از یک استانداری به دفترش در مجلس منتقل کرده و او را را با حقوق و اضافه کار 150 ساعتی و ماموریت 10 روزه در ماه منصوب و مشغول کار کرده و ابائی هم ندارد که اقرار به این کار کند.  ‌
آنچه در پی می آید گفتگوی خانم آذربیک خبرنگار تهرانی با این نماینده است که حیف است ( اگر در فضای مجازی نشنیده اید) متن آن را بخوانید.
خبرنگار : آقای ... شما خانمتان را به عنوان مشاورتان انتخاب کردید درست است؟
-بله ایشان سی سال سابقه کار دارد، یعنی من همسرم را در جای دیگر بگذارم، خودم تهران باشم؟  ‌
خبرنگار : موضوع این است که شما خانمتان را به عنوان مشاور خودتان در مجلس معرفی کرده اید.
-طبق قانون من می توانم پنج نفر از دستگاه اجرائی به عنوان پرسنل بگیرم.
خبرنگار : متن قانون را خواندید¿ قانون می گوید، باید این افراد کارشناسان نخبه باشند، همسر شما کارشناس نخبه است! استاد دانشگاه است، به شما مشاوره می دهد؟
-بله، بله، کلی از کارهایم را ایشان انجام می دهند، دیگر نزدیکتر از ایشان به من چه کسی می تواند باشد؟  ‌
خبرنگار : این درست است که شما از بیت المال استفاده کنید که همسرتان نزدیک خودتان باشد، حقوق هم به او بدهید؟
-حقوق را من به او نمی دهم، دولت می دهد، پرسنل رسمی استانداری است. شما مجلس آمده اید؟  ‌
خبرنگار : بله آمده ام، اطلاعات را هم دفتر خودتان به من داده.
-شما از مجلس سوال کنید.
خبرنگار : من از مجلس سوال کرده ام.
-پس اطلاعات درست به شما نداده اند، ایشان (خانمشان) مدرکش فوق لیسانس حقوق است، شما می گوئید من چکار کنم، ایشان را در ..... بگذارم خودم در تهران باشم؟
خبرنگار : بقیه نمایندگان هم همسرانشان را آورده اند مشاور خودشان کرده اند؟
-هر کس خودش می داند، من می خواهم همسرم کنارم باشد. کار بدی کردم که همسرم کنارم است؟
خبرنگار : کار بد اینست که ایشان از ... حقوق می گیرد، با 150 ساعت اضافه کار و 10 روز ماموریت!
-نه این طور نیست، این روال مجلس است، بررسی کنید. سقف ماموریت و اضافه کاری را مجلس تعیین می کند.
خبرنگار : شما درخواست 10 روز ماموریت می کنید، چرا خلاف واقعیت می نویسید؟
-شما از مجلس بپرسید. و تلفن قطع می شود.
مسئول فرهنگی بسیج دانشگاه امام صادق (ع) که به نمایندگی از بسیج دانشجوئی دانشگاه در دیدار با رئیس سازمان صدا وسیما در مراسمی حضور داشته طی صحبت های خود که در روزنامه فرهیختگان منتشر شده گفته : آقای جبلی، شیب کاهش مخاطبان سیما در سال های گذشته نزولی بود تا این که به لطف شما، سقوطی شد. در ادامه این متن خطاب به رئیس صدا و سیما آمده : < از تحول، با ما، در معیار آنتن سخن بگوئید. در تحلیل تیم شما  و آمارهای مخاطبان سیما در این دو ساله، برای ما محرز شده که توجه به مخاطب، جزء اولویت های اول تیم شما نیست. سریال ها ضعیف، برنامه ها ضعیف، بطوری که گاهی اوقات تماشای برفک، جذابیت بیشتری از دیدن شبکه های شما دارد، پس پخش برفک را در برنامه شبکه ها قرار دهید که به صرفه جوئی بودجه هم کمک می کند.>واقعاً کیفیت برنامه های سیما بی نهایت پائین آمده و قابل دیدن نیستند. این همان سیمائی است که زمانی مردم منتظر رسیدن ساعت پخش سریال های دیدنی آن بودند و دیگر برنامه ها هم جذابیت نسبی داشتند در حالی که هم اکنون تلویزیون بیشتر مخاطب های خود را از دست داده و جای آن را سینمای خانگی و بعضی شبکه های ماهواره ای گرفته، حیف از آن همه اعتبارات نیست که این طور به هدر می رود؟
مسئولان میراث فرهنگی از قافله عقب نمانند
ارمنستان برای ثبت نان لواش به عنوان میراث فرهنگی خود تلاش می کند. یک تاریخدان و محقق فرهنگی پیشنهاد کرده مسئولان میراث فرهنگی، نان سنگک، دیزی و سنگ پای قزوین را تا مدعی پیدا نشده به ثبت رسانند.
هیاتی ها می توانند مشکلات تولید و اقتصاد را حل کنند؟
احمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در امور مردمی سازی دولت گفته :< هیات های مذهبی باید وارد اقتصاد شوند و با جرᅢت می توان اعلام کرد هیچ جمع دیگری به جز هیاتی ها نمی توانند مشکلات تولید و اقتصاد کشور را رفع کنند.>
عقیده ای است و لابد ایشان روی این قضیه کارشناسی کرده اند.

برچسب ها : استاندار خوزستان مجلس مسئول فرهنگی بسیج دانشگاه امام صادق (ع)