راوی گفت: بلیط های نایاب هواپیما چطور سر از سایت های عراقی در می آورند؟/ بانک ها برای خود شبیه یک دولت در سایه و مستقل هستند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از اعطا نکردن وام و تسهیلات مسکن از سوی بانک ها، دلیل این موضوع را خود مختاری و استقلال بانک ها به دور از هر نظارتی می داند. به گفته وی، بانک ها به قانون جهش تولید مسکن و اعطای تسهیلات و خرید مسکن تمکین نمی کنند و بر خلاف آن چه در قانون برای آن ها در نظر گرفته شده که 20 درصد تسهیلات خود را صرف اعطای تسهیلات مسکن کنند، به بهانه نبود اعتبار و ناترازی، اقدامی در راستای عمل به قانون انجام نمی دهند.
بهروزی فر این را هم گفته: به این که بانک ها اعتبارت خود را صرف اعطای وام به کارمندان و کارکنان خود می کنند، اعتراض داریم چون این اقدام بی عدالتی محض و تبعیض آمیز است. وی معتقد است با این روندی که بانک ها در پیش گرفته اند می توان گفت آن ها به یک دولت در سایه شبیه هستند و شاید فراتر از دولت بوده و مستقل و دارای قدرتند.
بهروزی فر تاکید کرد مجلس به عنوان ارگان ناظر بر اجرای قانون، پی گیر حل و فصل این مشکل است، دستگاه های نظارتی هم بایستی به این موضوع ورود کنند و این اقدام بانک ها و عدم اعطای تسهیلات مسکن خلاف قانون است و قانون باید اجرا شود و با ارگان های مستنکف از اجرای قانون باید برخورد و مجازات شوند و به هر حال دولت باید این رویه بانکها را تغییر و تذکر لازم را به آن ها بدهد.
یک کارشناس اقتصادی هم گفته : بانک ها در اعطای تسهیلات مسکن کم کاری می کنند، از طرف دیگر بانکها تسهیلاتی با مبلغ اقساطی زیاد و بازپرداخت کوتاه مدت میدهند که چون توان بازپرداخت آن را مردم ندارند، متقاضیان کمتری را جلب می کند و بهترین حالت این است که بانک ها برای مسکن تسهیلاتی بدهند که دوره بازپرداخت آن زیاد و اقساط وام به صورت پلکانی باشد تا متقاضیان به خصوص زوج های جوان در سال های اول قسطهای کمتری بپردازند و به مرور اقساط افزایش یابد.
این هم پیشنهاد خوبی است منتهی وقتی گوش مسئولان بانک ها به دولت و اجرای قانون بدهکار نیست مسلماً راهکارهای کارشناسان اقتصادی را هم قبول ندارند و راه خود را می روند.
بلیط های نایاب هواپیما چطور سر از سایت های عراقی در می آورند؟
این روزها که مردم برای پیدا کردن بلیط هواپیمای مسیر اهواز - تهران و اهواز - مشهد و بالعکس مشکل دارند و اصلاً به هر قیمتی پیدا نمی شود، این طور که در فضای مجازی آمده، در سایت های عراقی با چند کلیک می شود به هر بلیطی دسترسی پیدا کرد.
ضمن این که این سایت ها به درگاه های بانکی ایران وصل می شوند و علاوه بر امکان پرداخت دلار، می توان از طریق کارت های شتابی، به ریال پول بلیط پرداخت شود.
واقعاً این بلیط ها چطور و از چه کانالی سر از سایتهای عراقی در آوردهاند؟ لازم است مسئولان هواپیمائی اگر سر از موضوع درمی آورند و یا خودشان در جریان موضوع هستند در این باره شفاف سازی و ذهن مردم را روشن کنند و در مجموع باید معلوم شود که آشفته بازار بلیط های هواپیما تا کی ادامه خواهد داشت.
حاجی ها با هدایای سعودیها برمی گردند
با توجه به فیلم منتشر شده، دولت سعودی به منظور مهمان نوازی، به تمامی حجاجی که در حج تمتع حضور داشتند، هدایائی اهدا کرد. به این ترتیب حاجی های ما هم که پس از برقراری روابط عربستان و ایران در این سفر معنوی حضور داشتند و شنیدیم با آنها مهربانانتر رفتار کرده اند با دست پر به کشور برمی گردند.
چرا مسئولان به فکر افزایش سهمیه شیر خشک نیستند؟
مشکلات مردم این استان یکی دو تا نیست، منتهی بخشی از این مشکلات عمومیت دارد و بخشی مربوط به برخی خانواده هاست که به هر حال نشانه ای برای حل این مشکلات با این مسئولان و مدیران مشاهده نمی شود. از جمله چرا نباید شیر خشک در داروخانههای استان پیدا شود¿بچه دارها با این کمبود چه کنند و چرا مسئولان استان دنبال افزایش سهمیه شیر خشک استان نیستند و فقط شعار فرزند آوری می دهند¿ آقایان سری به داروخانهها بزنند که ببینند جای قوطی های شیر خشک در قفسه ها خالی است و اگر هم با توزیع قطره چکانی مقداری پیدا شود مجبورند آن را جیره بندی کنند. کاری نکنید که بچه دارها خود را ملامت کنند که چرا صاحب فرزند شدهاند.
مگر حق ضایع شده مردم در بورس را دادستان بگیرد، با زبان خوش کاری نمی شود
دادستان کل کشور خطاب به مسئولان بورس (البته در مراسم شورای حل اختلاف شعبه بازار سرمایه) گفته: مسئولان بورس موظف هستند اگر پرونده ای تشکیل شده و به سرانجام نرسیده، مصرانه آن را به نتیجه رسانند تا حقی از کسی ضایع نشود چون گذشت زمان حق را از بین نمی برد.
عرض شود که اگر قرار بود این حق ها ضایع نشود تا حالا مسئولان مربوطه این کار را کرده بودند.
آقای دادستان خودتان بفرمائید کاری بکنید.
برچسب ها : حج تمتع بلیط هواپیما شیر خشك