شماره خبر : 21280
منتشر شده در مورخ : ۱۶ تیر ۱۴۰۲
ساعت : 20:54
راوی گفت: انتخابات آینده مجلس تغییراتی خواهد داشت؟

راوی گفت: انتخابات آینده مجلس تغییراتی خواهد داشت؟


نمایندگان مجلس در بررسی قوانین مربوط به انتخابات و اصلاح آن با الحاق یک ماده، با برگزاری انتخابات تناسبی برای نخستین بار در تهران موافقت کرده اند.
این طرح به منظور رها شدن از اشکالات متعدد نظام اکثریتی شهرستانی و استانی و استفاده از مزیت نظام تناسبی استانی با رعایت تعداد کرسیهای حوزه‌های فرعی شهرستانی تدوین شده است. 
به موجب این ماده، هر نامزدی می تواند به صورت مستقل و یا صرفاً به عنوان عضو یک لیست در انتخابات شرکت کند و در صورت عضویت نامزدهای غیر مستقل در بیش از یک لیست، آراء آنها قرائت نخواهد شد.
نامزدهایی می توانند در رقابت های انتخاباتی هر حوزه شرکت کنند که یا متولد آن حوزه انتخابیه باشند یا پنج سال سابقه اشتغال در آن حوزه انتخابیه را داشته باشند.
(اشتغال صرفاً بر مبنای لیست بیمه صندوق های بازنشستگی ملاک عمل قرار می گیرد.)
کل کرسی های استان، پس از کَسر کرسیهای اشغال شده توسط نمایندگان مستقل، بین لیست ها تقسیم می شود. انتخابات تک مرحله ای است، لذا کلیه قوانین مرتبط با دور دوم انتخابات مجلس و مغایر با این ماده لغو می شود. این طرح 14 بند دارد. 21 کشور از 28 کشور اروپای غربی از این روش استفاده می کنند که برخی از آنها عبارتند : آلمان، اتریش، اسپانیا، ایرلند، بلژیک، پرتقال، دانمارک، سویس، فنلاند، قبرس، نروژ، هلند و یونان.
قرار است پروانه بیمارستان هایی که با بیمه ها قرارداد ندارند لغو شود
یکی از مشکلات مردم در مراجعه به بیمارستان‌های بخش خصوصی قبول نکردن دفترچه بیمه پایه است که در نتیجه هزینه های سرسام آوری به بیماران تحمیل می شود. در این خصوص رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفته : تمامی مراکز خصوصی درمانی موظف به عقد قرارداد با بیمه های پایه هستند و اگر سر باز زنند، طبق قانون می توان پروانه فعالیت آنها را لغو کرد و این قانون به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده و از چهارم تیر 1402 الزامی است.  ‌
قانون و بخشنامه خوبی به نفع مردم است به شرطی که واقعاً اجرا شود و در باره بیمارستان های خصوصی بدون ملاحظه این که بیمارستان به کی و کجا تعلق دارد، اگر تمکین نکردند، برخورد و اطلاع رسانی شود.
بیمه های پایه، بیمه های دولتی هستند که به افراد تحت پوشش در شهرهای کشور ارائه می شود و به طور کلی بیمه‌های تᅢمین اجتماعی، خدمات درمانی، سلامت، نیروهای مسلح و ... را شامل و بیمه گر پایه اول هستند. چه خوبست این موضوع شامل پزشکان متخصص هم بشود.
معاون فنی شهرداری اهواز تمام ترافیک و آلودگی شهر را ناشی از ناتمام ماندن یک پروژه نداند
معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز گفته : پس از آلایندگی شرکتهای صنعتی، آلایندگی خودروهای سواری در اهواز، بیشترین میزان را به خود اختصاص داده است که البته بیشتر آلودگی خودروها به دلیل ترافیک است. به گفته وی : تجهیز و افزایش وسایل حمل و نقل عمومی نیز اثرگذاری پروژه های عمرانی را در مباحث ترافیکی و حمل و نقل شهری دوچندان کرده است. وی راه حل کوتاه شدن سفرهای درون شهری، کاهش مصرف سوخت و آلاینده ها، ایمنی تردد و افزایش ضریب آرامش شهروندان را تکمیل محور ال 400 تقاطع غیر همسطح شهید کجباف (میدان شهید بندر) یا همان چهارشیر سابق می داند. معلوم نیست آقای حسینی، چرا فقط انگشت روی یک پروژه برای بهتر شدن وضع ترافیک و آرامش مردم گذاشته و فکر می کند اگر مشکل محور ال 400 حل شود، همه چیز ردیف می شود. چطور می شود ایشان در ترافیک اعصاب خرد کن کیان پارس از چهار راه پهلوان تا آخر مسیر را به خصوص بعدازظهرها و شب ها که به خاطر تجمع پزشکان بدون پارکینگ، خودروها سوخت زیادی مصرف می کنند و موتورهایشان جوش می آورد و هوا را آلوده می کنند، گیر نکرده باشد¿ همین طور مسیرهای ملی راه، جاده ساحلی که به دلیل باریکی با خراب شدن یا تصادف یک خودرو، ترافیک آنجا قفل می شود. یا ترافیک پیچ استادیوم تا فلکه ساعت به خصوص زمان تردد کارکنان ادارات و دایر بودن مدارس یا ترافیک خیلی بد مسیر اتوبان آیت ا... بهبهانی از جلوی مرکز بهداشت تا چهار راه زند و .... بهتر نیست آقای معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز تمام نقاط ترافیک زای شهر را در نظر بگیرد، خصوصاً نقاطی که نیاز به ترمیم خرابیها دارند و لاک پشتی آنها را مرمت می کنند، مثل مسیر پل شهید هاشمی.مشکل دیگر در آلودگی خودروها، فرسودگی تعداد بیشماری از آنهاست به اضافه اتوبوس های خط شهری که خیلی از آنها روغن سوزی دارند و دود سیاه از اگزوز آنها خارج می شود. مینی بوس های عهد حجر مسیر کوت عبدا... هم که در اتوبان آیت ا... بهبهانی دائماً متوقف و دود می کنند، بماند. خلاصه آقایان مسئولان شهری دیدگاهشان را وسیع کنند و تمام مشکلات ترافیکی و آلودگی شهر را ناشی از ناتمام ماندن یک طرح ندانند.
سه فرماندار جدید در خوزستان منصوب شدند
استاندار خوزستان در احکامی جداگانه سید محسن البرزی، عباس عباسی زاده و حسین بحرکانی را به ترتیب به عنوان سرپرست فرمانداری‌های باوی، گتوند و هندیجان منصوب کرد.
سید محسن البرزی سرپرست فرمانداری باوی در سوابق خود مسئولیت‌هایی همچون بخشدار سابق دهدز، فرمانده سابق حوزه های مقاومت بسیج و تدریس در دانشگاه را دارد.
عباس عباسی زاده سرپرست فرمانداری گتوند نیز پیش از این در سمت‌هایی همچون مدیر مخابرات مسجدسلیمان و عضویت در شورای شهر را دارد.
حسین بحرکانی سرپرست فرمانداری هندیجان نیز مسئولیت‌های متعددی در سطح فرمانداری هندیجان از جمله مشاور جوان فرماندار، رئیس حراست فرمانداری و مدیر سیاسی امنیتی فرمانداری را داشته است.
یک سرپرست فرمانداری دیگر، منصوب شد
با حکم آقای محراب استاندار خوزستان، سید محسن البرزی به عنوان سرپرست فرمانداری باوی منصوب شد.  ‌
البرزی بخشداری دهدز و ایذه را در کارنامه اش دارد. به این ترتیب یکی دیگر از شهرستان ها دارای سرپرست فرمانداری شد تا به دیگر سرپرست ها اضافه شود.  ‌
البته قانون است که اول سرپرست بشوند اما برای مدت محدودی نه این که برای چند برابر مدت قانونی.
 ‌






 

برچسب ها : انتخابات مجلس مجلس انتصاب استاندار خوزستان