ثبت ده هزار ازدواج در خوزستان
مدیرکل ثبت احوال خوزستان از ثبت ۱۰ هزار و ۵ مورد ازدواج و ۲ هزار و ۱۹۴ مورد طلاق در سه ماهه نخست امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، مصطفی امانیپور ، با اشاره به آمار سه ماهه امسال اظهار کرد: در سه ماهه نخست امسال در استان خوزستان ۱۹ هزار و ۸۱۹ رویداد ولادت و ۵ هزار و ۸۵۹ رویداد فوت در خوزستان ثبت شده است که ۵۶ درصد فوتیها ثبت شده مرد و ۴۴ درصد زن بودهاند.
وی افزود: ۴ هزار و ۸۰۳ مورد از فوتیهای ثبت شده معادل ۸۲ درصد شهری و یک هزار و ۵۶ مورد معادل ۱۸ درصد روستایی بودهاند. در هر شبانهروز ۶۳ مورد فوت و در هر ساعت فوت تقریباً سه نفر به ثبت رسیده است.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان با بیان کرد: در سه ماهه اول امسال در هر شبانه روز به طور متوسط ۲۱۳ نوزاد و هر ساعت تقریبا ۱۰ نوزاد در استان خوزستان متولد شدهاند. ۵۱.۵ درصد کل ولادتهای ثبت شده نوزاد پسر و ۴۸.۵ درصد نوزاد دختر بودهاند.
امانی پور ادامه داد: ۱۴ هزار و ۲۰۰ مورد معادل ۷۳ درصد از تعداد کل ولادتهای ثبت شده در این مدت در استان خوزستان شهری و ۵ هزار و ۵۹۹ مورد معادل ۲۷ درصد روستایی بودهاند.
وی در خصوص آمار ثبت وقایع حیاتی در مهلت قانونی بیان کرد: ۹۷.۶۷ درصد ولادتهای ثبت شده در استان خوزستان در مهلت قانونی ۱۵ روزه و ۹۳.۵ درصد فوتهای ثبت شده در مهلت قانونی ۱۰ روزه به ثبت رسیده است.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان گفت: در این مدت میانگین سن مادران ۲۵.۶ سال بوده است. همچنین ۳۳۵ مورد دوقلوزایی و ۱۶ مورد سه قلوزایی ثبت شده است.
وی در خصوص آمار ازدواج و طلاق در سه ماهه امسال افزود: در این مدت ۱۰ هزار و ۵ مورد ازدواج و ۲ هزار و ۱۹۴ مورد طلاق در استان خوزستان ثبت شده است. میانگین ازدواجهای ثبت شده بار اول برای مردان ۲۸ سال و برای زنان ۲۳.۵ سال و میانگین سن طلاقهای ثبت شده بار اول برای مردان ۳۷ سال و برای زنان ۳۲ سال بوده است.
برچسب ها : خوزستان ازدواج طلاق
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
- «حضور ملت/ افزایش قدرت بازدارندگی» راهپیمایی ۲۲ بهمن در استانهای مختلف کشور
- وزیر خارجه مصر: با آمریکا و ایران درباره موضوع هستهای تماسهای روزانه داریم
- جزئیات عفو ۲۱۰۸ محکوم به مناسبت ۲۲ بهمنماه اعلام شد
- به مناسبت اعیاد شعبانیه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفت؛ موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات محکومان قضایی
- صدور مجوز قرارداد تکمیل خط یک قطار شهری اهواز شهردار اهواز: موافقت وزیر کشور با انعقاد قرارداد با قرارگاه خاتمالانبیا(ص) اخذ شد
- فاز آزمایشی پروژه هوشمندسازی چاههای نفت در میدان نفتی اهواز رونمایی شد
- به مناسبت ایام الله دهه فجر انجام شد؛ توزیع بیش از ۲ هزار بسته بهداشتی بین بیماران زمینگیر خوزستان
- سرپرست ادارهکل صمت استان خبر داد: اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه خوشه خرمای خوزستان
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
