نقل و انتقالات لیگ بیست و سوم؛ عیسی آلکثیر به سپاهان پیوست/ دستبرد به خط حمله پرسپولیس!
عیسی آل کثیر مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با عقد قراردادی دو ساله به تیم سپاهان پیوست.
به گزارش خبرنگار مهر، عیسی آل کثیر یکی از مهاجمان فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس بود که در چند مسابقه از جمله دیدار برابر استقلال گل حساسی را برای سرخپوشان به ثمر رساند.
این مهاجم ۳۳ ساله بعد از آنکه با پرسپولیس بر سر مبلغ قرارداد فصل آینده به توافق نرسید، با سپاهان وارد مذاکره شد و در نهایت به این تیم پیوست.

به این ترتیب آل کثیر که سابقه بازی در تیمهایی چون استقلال اهواز، پیکان، نفت آبادان و نفت تهران را هم دارد، فصل آینده پیراهن سپاهان را بر تن خواهد کرد.
هدایت سپاهان بر عهده ژوزه مورایس است و این تیم در خط حمله بازیکنان زیادی را در اختیار دارد که شاید با انتقال آل کثیر، یکی از مهاجمان سپاهان این تیم را ترک کند.
باشگاه سپاهان در خبر رسمی جذب این بازیکن اعلام کرد: « با توجه به درخواست ژوزه مورایس، سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و پیگیریهای هیأت مدیره و مدیرعامل باشگاه، عیسی آلکثیر قرارداد خود را به عنوان بازیکن آزاد برای ۲ فصل با سپاهان امضا کرد.
این بازیکن باتجربه که سابقه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را دارد، توانایی بازی در پست مهاجم و وینگر را داراست و سابقه بازی در استقلال اهواز، آلومینیوم، پیکان، نفت آبادان و پرسپولیس را در کارنامه ثبت کرده است.»
کد خبر 5833036
برچسب ها : تیم فوتبال پرسپولیس عیسی آل کثیر نقل و انتقالات لیگ برترفوتبال ایران تیم فوتبال سپاهان اصفهان
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
- جزئیات عفو ۲۱۰۸ محکوم به مناسبت ۲۲ بهمنماه اعلام شد
- به مناسبت اعیاد شعبانیه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفت؛ موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات محکومان قضایی
- حضرت آیت الله خامنهای: ۲۲ بهمن دشمن را مأیوس کنید
- شرمن: عراقچی مذاکرهکنندهای بسیار توانمند است/ تصمیم نهایی با ترامپ است
- فاز آزمایشی پروژه هوشمندسازی چاههای نفت در میدان نفتی اهواز رونمایی شد
- به مناسبت ایام الله دهه فجر انجام شد؛ توزیع بیش از ۲ هزار بسته بهداشتی بین بیماران زمینگیر خوزستان
- سرپرست ادارهکل صمت استان خبر داد: اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه خوشه خرمای خوزستان
- رییس اتاق اصناف اهواز خبر داد: اجرای طرح تشدید نظارت بر بازار در آستانه ورود به ماه رمضان در خوزستان
- راوی گفت: پنهان کردن النگوها در کیسه برنج هم امن نبود و به سرقت رفتند/ خوزستان با داشتن دو کارخانه تولیدی نباید کمبود روغن داشته باشد
- راوی گفت: ارز، کالای شخصی نیست، ارزش پول ملی را تعیین می کند
- راوی گفت: مدیریت جدید شرکت توسعه نیشکر و استفاده بهینه از ضایعات بیشتر بجای آلودگی/یارانه <یک ریالی> برای داروی تحت پوشش بیمه چه معنی دارد؟
- راوی گفت: هشدار به دولت در باره جهش تورم/خط قرمز استانداران مردم باشند نه نماینده
