
دعوت رسمی امیر قطر از آیتالله رئیسی برای سفر به دوحه
وزارت امور خارجه قطر از دعوت رسمی امیر قطر از رییس جمهور کشورمان برای سفر به دوحه خبر داد.
به گزارش خبرگزای مهر، وزارت خارجه قطر روز یکشنبه اعلام کرد که وزیر مشاور در امور خارجی دولت قطر در دیدار با وزیر امور خارجه ایران، پیام امیر قطر در دعوت از ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان، برای سفر به دوحه را تسلیم وی کرد.
شبکه خبری الجزیره شامگاه یکشنبه گزارش داد که «محمد عبدالعزیز الخلیفی» وزیر مشاور در امور خارجی دولت قطر که به تهران سفر کرده، بعدازظهر امروز (یکشنبه) با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتوگو کرد.
وی در این دیدار پیام «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در دعوت از ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور برای سفر به دوحه را تسلیم وی کرد.
امیرعبداللهیان که اواخر خرداد ماه سفری به چهار کشور حوزه خلیج فارس داشت در مقصد اول این سفر و در دوحه با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر دیدار و گفتوگو کرد. امیر قطر در دیدار امیرعبداللهیان با اشاره به جایگاه ویژه ایران برای قطر در منطقه گفت: به دنبال توسعه همه جانبه روابط با ایران هستیم.
«محمد عبدالعزیز الخلیفی» وزیر مشاور در امور خارجی دولت قطر همچنین امروز با علی باقری معاون سیاسی وزارت خارجه دیدار و درباره روابط دوجانبه و نیز مسائل منطقهای و بینالمللی مورد علاقه دو کشور رایزنی و گفتوگو کرد.
وزیر مشاور در امور خارجی دولت قطر امروز در دیدار با علیاکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی، پیام کتبی نخستوزیر و وزیر خارجه قطر را تقدیم احمدیان کرد.
برچسب ها : امیر قطر سیدابراهیم رئیسی دوحه
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- صف ۷۰۰ هزار نفری «وام ازدواج» تا پایان سال/ ادامه سختگیری بانکها و جریمه شعب متخلف
- آیتمهای تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه
- تجویز داروهای تزریقی در ایران ۲۵ درصد بالاتر از سقف مجاز است
- سامانه تلفنی ۴۱۶۵۱ آماده پاسخگویی سوالات دارویی هلال احمر
- در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه؛ رهبر انقلاب: ملت با جهتگیریهای گوناگون سیاسی و وزن متفاوت مذهبی پای ایران ایستاد
- لاوروف: آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است
- ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب اسلامی
- شکست سامانه «پاتریوت» آمریکا مقابل حمله موشکی ایران
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند