شماره خبر : 22028
منتشر شده در مورخ : شنبه 7 مرداد 1402
ساعت : 11:59

مدیرکل آموزش قوه قضاییه خبر داد: تنظیم دستورالعمل جدید تبدیل وضعیت قضات
مدیرکل آموزش قوه قضاییه از تنظیم دستورالعمل جدید تبدیل وضعیت قضات رسمی-آزمایشی به رسمی-قطعی خبر داد.به گزارش ایسنا به نقل از معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، مهدی جوهری با بیان اینکه جلسات متعددی با حضور کارشناسان امر در خصوص تدوین و تنظیم این شیوه نامه برگزار گردید، عنوان کرد: در این جلسات شماری از مواد شیوه نامه توسط کارگروهی متشکل از اداره کل کارگزینی قضات، معاونت ارزشیابی دادسرای انتظامی قضات، مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، مشاور معاون محترم منابع انسانی قوه قضاییه و جمعی از کارشناسان معاونت منابع انسانی قوه قضاییه مورد بررسی قرار گرفت.
جوهری گفت: این شیوه نامه به صورت روند نما با هدف انتظام و شفافیت بخشیدن به روند فرایندهای تبدیل وضعیت قضات رسمی-آزمایشی به قطعی- رسمی تنظیم گردید و با موافقت آقای الفت معاون محترم منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه وارد فاز اجرایی می گردد.
مدیرکل آموزش قوه قضاییه با اشاره به اهمیت لزوم کسب نظرات مثبت استعلام از مراجع چهارگانه حفاظتی و نظارتی در تعیین تبدیل وضعیت به رسمی قطعی، بیان داشت: احراز این شرایط بر عهده نظر مساعد رییس کل دادگستری استان محل خدمت کارکنان، دادسرای انتظامی قضات، مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضاییه و در نهایت اداره کل آموزش قوه قضاییه بستگی دارد که بصورت توامان باید هم نظر باشند.
وی افزود: بر اساس این مقرره کسب استعلام از مراجع سه گانه بر عهده اداره کل آموزش قوه قضاییه است و نظر این اداره کل با انجام مصاحبه علمی شرکت کنندگان تکمیل می گردد.
جوهری اظهار داشت: شرکت کنندگانی که در اختبار علمی با نظر اساتید مصاحبه کننده مردود تشخیص داده شوند و ضعیف باشند، می بایست بصورت خودخوان یا تجدید دوره (با گذراندن دوره آموزشی کوتاه مدت متناسب با نیاز آموزشی که حداکثر سه ماه به طول می انجامد) معرفی و مجدداً دعوت به مصاحبه می شوند.
شایان ذکر است، قضاتی که با دریافت ابلاغ به مدت سه سال بصورت آزمایشی (رسمی-آزمایشی) مشغول به فعالیت شده اند، با پایش و نظارت عملکرد و همچنین احراز شرایط مورد نیاز به وضعیت رسمی قطعی تبدیل می شوند. تصویب هر گونه پست جدید و نقل و انتقالات قضات در کمیسیون نقل و انتقالات قضات منوط به تبدیل وضعیت قضات آزمایشی به رسمی قطعی می باشد.
برچسب ها : مدیر کل آموزش قوه قضائیه قوه قضائیه دادسرای انتظامی قضات
راوی
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
اجتماعی
- صف ۷۰۰ هزار نفری «وام ازدواج» تا پایان سال/ ادامه سختگیری بانکها و جریمه شعب متخلف
- آیتمهای تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه
- تجویز داروهای تزریقی در ایران ۲۵ درصد بالاتر از سقف مجاز است
- سامانه تلفنی ۴۱۶۵۱ آماده پاسخگویی سوالات دارویی هلال احمر
سیاسی
- در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه؛ رهبر انقلاب: ملت با جهتگیریهای گوناگون سیاسی و وزن متفاوت مذهبی پای ایران ایستاد
- لاوروف: آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است
- ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب اسلامی
- شکست سامانه «پاتریوت» آمریکا مقابل حمله موشکی ایران
راوی
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند