
جام از دست جهانبخش لیز خورد!
ستاره ایرانی فاینورد در کسب قهرمانی سوپر جام همراه تیمش ناکام ماند.
تیم فوتبال فاینورد در حالی که علیرضا جهانبخش را در ترکیب ابتدایی خود بهعنوان وینگر راست در اختیار داشت، از ساعت ۲۱:۳۰ جمعه شب (به وقت ایران) در مسابقه سوپر جام فوتبال هلند در فصل ۲۳-۲۰۲۲ مقابل تیم آیندهوون، قهرمان جام حذفی قرار گرفت.
یاران جهانبخش که در فصل گذشته لیگ اردیویسه هلند به قهرمانی دست پیدا کردند، امشب هم در تلاش برای رسیدن به یک جام دیگر با کسب پیروزی مقابل آیندهوون بودند، اما نتیجه ایدهآل آنها به دست نیامد و مغلوب حریف دیرینه خود شدند.
علیرضا جهانبخش که انگیزه زیادی برای کسب دومین جام ارزشمند باشگاهی خود در فوتبال هلند بود و انگیزه زیادی برای مسابقه امشب مقابل آیندهوون داشت، در نیمه اول بهترین عملکرد را در بین بازیکنان تیمش ارائه داد که درخشش او منجر به گل و باز شدن دروازه حریفشان نشد.
علیرضا جهانبخش در دقیقه ۱۲ یک سانتر به داخل محوطه جریمه فرساند که ارسال خطرناک او را والتر بنیتز، دروازهبان آیندهوون با خروج به موقع از دروازه مهار کرد و اجازه نداد توپ به مهاجمان فاینورد برسد.
ستاره ایرانی فاینورد در دقیقه ۲۵ هم دوباره یک حمله خطرناک برای تیمش به وجود آورد و این بار از یک فضای کوچک، سانتر خطرناکی به محوطه جریمه فرستاد که بازهم این توپ تبدیل به گل نشد.
جهانبخش پس از موقعیتسازیهای پیاپی در دقیقه ۳۵ هم دست به انجام این کار زد که بازهم پاس در عمق او به مهاجمان فاینورد نرسید و این بار هم موقعیت این تیم وارد دروازه آیندهوون نشد.
نیمه اول این مسابقه با تساوی بدون گل خاتمه یافت، اما آیندهوون که در نیمه دوم هجومیتر کار کرده بود، در دقیقه ۷۹ توسط نوآ لانگ دروازه فاینورد را باز کرد تا کار یاران جهانبخش برای رسیدن به جام سختتر شود.
تلاش یاران جهانبخش برای زدن گل تساوی تا پایان مسابقه ثمری نداشت و در نهایت فاینورد با شکست یک بر صفر مقابل آیندهوون نتوانست به قهرمانی در سوپر کاپ دست پیدا کند.
باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی دنیای ورزشبرچسب ها : جهانبخش فاینورد تیم فوتبال فاینورد
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- سخنگوی وزارت آموزش و پرورش تشریح کرد: اعلام ساعت آغاز فعالیت مدارس در مهرماه/ تداوم فعالیت تمامی ۲۳۰۰۰ حقالتدریس آزاد در سال تحصیلی جدید
- رئیس پلیس راهور: تردد موتورسیکلتهای سنگین در معابر عمومی تخلف است
- زمان و ساعت برگزاری «جشن شکوفهها» اعلام شد/ تاکید بر بزرگداشت هویت ملی در جشن
- برنامه بهزیستی برای ارائه تسهیلات شغلی و توانمندسازی مددجویان/برنامهریزی برای خروج ۳۰ هزار نفر از چرخه مستمریبگیری
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!