شماره خبر : 22378
منتشر شده در مورخ : ۱۷ مرداد ۱۴۰۲
ساعت : 22:3
راوی گفت: چرا جهاد کشاورزی استان، انبارهای نگهداری مواد فاسد شدنی ندارد؟/تزریق قطره چکانی خدمات شهری افتخاری ندارد

راوی گفت: چرا جهاد کشاورزی استان، انبارهای نگهداری مواد فاسد شدنی ندارد؟/تزریق قطره چکانی خدمات شهری افتخاری ندارد

 نشست صمیمانه فرمانده نیروی انتظامی خوزستان با خبرنگاران
سردار سید محمود میر فیضی فرمانده نیروی انتظامی خوزستان در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار، با ذکر این جمله سردار رادان که < انتقاد یا سازنده است یا سوزنده، گفت از انتقاد استقبال می کنیم> ضمن این که نیروی انتظامی در ویترین شیشه ای است و چیزی از مردم پنهان نداریم. وی با قدردانی از خبرنگاران در روایت صحیح رویدادها از نقش خبرنگاری به عنوان قوه چهارم یاد کرد و اقدامات خبرنگاران را تکمیل کننده کار پلیس برشمرد. سردار این را هم گفت که مردم پلیس مقتدر را دوست دارند، به خصوص در خوزستان که پلیس امنیت خود را فدای آسایش و آرامش مردم می کند.
فرمانده نیروی انتظامی خوزستان پیشنهاد نمود خبرنگاران به عنوان همیار پلیس به نیروی انتظامی کمک  کنند. وی همچنین خبرنگار را بهترین واسطه بین پلیس و رسانه دانست.
سردار میرفیضی خوشرویی و خوشخوئی با ارباب رجوع را از صفات بارز پلیس برشمرد و گفت این رفتار، پول و اعتبار نمی خواهد و باید به انجام آن متعهد بود.
وی در پاسخ به انتقاد از گره های ترافیکی در شهر، این مشکل را ناشی از ناهماهنگی سازمان های شهری در کنده کاری و حفاری ها و رها کردن آنها تا مدتها دانست.
سردار ضمناً ابراز تمایل کرد که با رسانه ها جلسات صمیمانه و مشورتی داشته باشند تا از دیدگاه ها و نقطه نظرها به منظور ارائه هر چه بهتر خدمات به مردم و تامین امنیت و آسایش آنان بهره برده شود.
چرا جهاد کشاورزی استان، انبارهای نگهداری مواد فاسد شدنی ندارد؟
در بازدید رئیس کل دادگستری استان و هیئت همراه از بندرامام، مقرر شد 210 هزار تن از نهاده های دامی موجود در انبارهای این بندر به منظور در امان ماندن از فساد، به انبارهای امور دام و کشاورزی وزارت جهاد در استان های دیگر که از نظر آب و هوائی شرایط مطلوبتری دارند، منتقل شود. با توجه به وجود رطوبت در بندر، مسلماً جا به جائی کالاها و مواد فاسد شدنی از آنجا اقدام درستی است اما ای کاش امکاناتی فراهم می شد که در استان خودمان سالن های مجهز به وسایل سرمایشی داشتیم تا ناگزیر به خروج از استان نمی شدند. ضمناً با توجه به دپوی این همه نهاده های دامی، قاعدتاً دامداران ما نباید از این بابت مشکل داشته باشند و بهتر است به میزان مورد نیاز ترخیص شوند.
انجمن 14 معصوم را در خدمات رسانی به ایتام یاری کنیم
انجمن خیریه 14 معصوم اهواز در سال 1367 به همت جمعی از پیشگامان نیکوکاری فعالیت خود را در اهواز آغاز نمود و از بدو تاسیس نسبت به تامین نیازهای مادی و معنوی خانواده های ایتام و نیازمند اهتمام ورزیده و خدمات متنوعی در زمینه بهداشت خانواده ها، آموزش مهارت های زندگی، مشاوره احکام، اصول عقاید، برگزاری اردو و ... در طول سال به خانواده‌ها ارائه می نماید.
کارکنان انجمن خیریه 14 معصوم اهواز، با صداقت در گفتار، اخلاص در عمل، امانت داری، موجبات اعتماد بیش از پیش خیران و نیکوکاران را فراهم نموده، ضمن این که از تجارب مفید دیگران برای بهبود امور بهره می برند. از خیرین انتظار می رود با کمک های خود این انجمن را که از انضباط و مدیریت بالا برخوردار است در یاری ایتام با حفظ کرامت آنان همت کنند.
بلاتکلیفی خریداران خودروهای وارداتی، اوج سوء مدیریت
5 ماه از آغاز طرح فروش خودروهای وارداتی گذشته اما متقاضیان همچنان بلاتکلیفند و حتی نمی دانند چه خودرویی ثبت نام کرده اند و قرار است چه زمانی و چه خودروئی تحویل بگیرند. معمولاً برای اجرای یک طرح، ابتدا برنامه ریزی می شود بعد طرح به مرحله اجرایی درمی آید اما در مورد سازندگان یا فروشندگان خودرو در کشور ما، بر عکس، ابتدا یک طرح به صورت صوری شروع می شود بعد تازه به فکر می روند که چطور آن را پیاده کنند و این بی برنامه گی از قبل بوده و همچنان ادامه دارد، تا کی، معلوم نیست و دود این سوء مدیریت‌ها به چشم و جیب مردم می رود و گوشی هم بدهکار و شنوای فریاد خاموش آنها نیست.
تزریق قطره چکانی خدمات شهری افتخاری ندارد
یک عضو شورای شهر اهواز، از اضافه شدن 300 دستگاه تاکسی نو به ناوگان تاکسیرانی این شهر در هفته دولت و دهه فجر خبر داده است.به گفته محمودی 50 دستگاه خودروی ون هم خریداری شده که تعدادی از آنها در هفته دولت رونمائی و به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه می شوند.
احتمالاً این عضو شورای شهر مطمئن نیست که چه تعداد از این خودروها شروع به کار خواهند کرد چون در این باره عددی ذکر نکرد. اصولاً خرید تا تحویل خودرو به سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی اهواز، همیشه زمان بر بوده کما این که از 129 دستگاه اتوبوس که سال 1400 خریداری شده تا حالا 42 اتوبوس وارد اهواز شد. ( به گفته اعضای شورای شهر) و با آن که این موضوع یکی از مطالبه های مردم در سفر هیئت دولت بوده اما از تحویل بقیه اتوبوس ها خبری نیست.
جالب این که عضو شورای شهر در باره نبود سایبان و آبسردکن در ایستگاه های اتوبوس گفته : یک ایستگاه در مرکز شهر تجهیز شده و تجهیز دو ایستگاه دیگر در دستور کار سازمان تاکسیرانی اهواز است، پی گیری برای ایجاد آبسردکن هم در حال انجام است.
آدم تعجب می کند چطور یک عضو شورای شهر حاضر می شود چنین حرف هائی بزند.
 اولاً که از صدها ایستگاه اتوبوس، فقط یک ایستگاه آن هم در مرکز شهر تجهیز شده و حالا که وسط مرداد است، دو ایستگاه دیگر در دستور کار است، در حالی که باید قبل از فرا رسیدن تابستان و گرمای بالای 50 درجه این ایستگاه ها تجهیز می شد.
 ثانیاً چرا فقط در مرکز شهر در حالی که مناطق محروم مهم ترند چون در آنجا معطلی مسافران در ایستگاه ها زیاد است و در هر حال سوء مدیریت در سازمان های شهری بیداد می کند و تا کی باید مردم از این بابت عذاب بکشند؟

برچسب ها : ناوگان تاكسیرانی خودروهای وارداتی عضو شورای شهر اهواز اصحاب رسانه