شماره خبر : 22461
منتشر شده در مورخ : ۲۰ مرداد ۱۴۰۲
ساعت : 19:55
راوی گفت: خبرنگاران مدیرانی را که پاسخگو نیستند به استاندار گزارش کنند

راوی گفت: خبرنگاران مدیرانی را که پاسخگو نیستند به استاندار گزارش کنند


استاندار خوزستان در مراسم روز خبرنگار در تالار امام رضا(ع) شهرک نفت گفته : خبرنگاری کار پردرآمدی نیست و هر چند آنها باید به فکر جبران این مشکل باشند، اما وظیفه ماست (استاندار) که در این باره اقدام کنیم.
باز هم خوبست که سرانجام یک مسئولی این حقیقت را در باره وضعیت معیشت و درآمد خبرنگاران بیان کرد، حالا ببینیم آقای محراب احتمالاً چه فکری برای کاهش معضل کمی درآمد خبرنگاران دارد. البته بحث خبرنگاران واقعی است و نه خبرنگار نماها چون  درآمد شرافتمندانه مطرح است.
استاندار در جای دیگر خطاب به خبرنگاران گفت : سراغ مدیران بروید و آنجا که مدیران پاسخگو نیستند به من گزارش کنید. وی از خبرنگاران خواست هر جا فسادی در جامعه دیدند، گزارش کنند چون اگر غیر از این باشد، تبدیل به فساد سیستمی می شود.محراب مدیران را هم از طعمه هایی که سر راهشان می گذارند، بر حذر داشت و تᅢکید کرد که باید مواظب باشند فریب ابزار کسانی را که می خواهند مدیران را به سمت خود بکشانند، نخورند.
آنچه در چنین برنامه هایی مورد نظر خبرنگاران است، این است که انتظار دارند، تریبون بیشتر در اختیار آنان باشد تا منویات و توقعات و مشکلات خود را بیان کنند، حال آن که مشاهده می شود اکثر زمان برنامه به سخنرانی مسئولان اختصاص می یابد. شاید هم بهتر بود به جای نمایش کلیپ نمایشگاه یکی از شرکت های استان در تهران گوشه هایی از فعالیت رسانه های استان و مسائل مبتلا به آنان تصاویر و گزارشی پخش می شد.
رئیس جدید شورای شهر اهواز برای کمک به شهردار، شرط گذاشت
سید محمدعلی پور موسوی که اخیراً به عنوان رئیس شورای شهر اهواز انتخاب شد، بخش هایی از برنامه ها و سیاست کاری خود و شورا را تشریح کرده و از جمله گفته : یک سری تغییرات و نکات در ارتباط با شهرداری داریم که در شورا مطرح خواهند شد و اگر این اشکالات اصلاح و رفع شوند، همچنان برای ادامه کار شهردار، مساعدت خواهیم کرد. وی این را هم گفته که اهواز مسائل و مشکلات بی شماری دارد و در همه جنبه ها دچار مشکل هستیم.
به گفته پور موسوی در ادوار گذشته حوزه سرمایه گذاری در شهرداری اهواز اقدام عملی نشده و کارنامه شهرداری اهواز در جذب سرمایه گذار بخش خصوصی موفق نبوده است. وی خبر داد که کمیسیون سرمایه گذاری شورای شهر، شیوه نامه جذب سرمایه گذار را به شهرداری برای اجرا تقدیم کرده است.
پور موسوی در دوره رئیس قبلی شورا از منتقدان شهردار بوده و تا مرز استیضاح یا طرح سوال از او پیش رفت و باید دید در زمان ریاست خودش که به میدان آمد. شهردار را متقاعد به اجرای برنامه های مورد نظرش خواهد کرد یا به روال سابق ادامه خواهد داد هر چند در این باره گفته اگر اشکالات اصلاح و رفع شوند برای ادامه کار شهردار، مساعدت خواهد کرد.
استاندارد خوزستان خود را مدعی العموم کیفیت می داند
مدیر کل استاندارد خوزستان با بیان این که ما مدعی العموم کیفیت هستیم گفته : در مباحث کمی و خالص فروشی استاندارد هیچ گاه ورود نکرده بودیم اما اکنون پیرو سیاست دولت به این مباحث ورود کرده ایم. داودی با اشاره به بحث کم فروشی واحدهای تولیدی و صنفی، به ویژه شیرینی فروشها گفته : هیچ شیرینی فروشی که خالص فروشی داشته باشد، در استان نداشتیم زیرا این واحدهای صنفی، شیرینی را همراه جعبه وزن کرده و به مشتری می فروشند.  ‌به گفته وی بیش از 94 میلیون تومان کم فروشی در 28 شیرینی فروشی در سطح استان مشاهده شد که پرونده های آن ها به مراجع قضائی معرفی شده است.
کرایه و ایستگاه های تاکسی های اهواز دلبخواه است
مسئولان سازمان تاکسیرانی اهواز هر از چند گاهی از خرید تاکسی و حالا هم ون خبر می دهند اما کمتر به ساماندهی و قانونمندی آنها می پردازند. مثلاً شهروندان اهوازی مدعی هستند که اهواز تنها کلانشهری است که نرخ مصوب تاکسی و مسافرکش ندارد و اگر هم دارد از نصب آن در تاکسی و ایستگاه‌ها خبری نیست و رانندگان دلبخواه کرایه می گیرند که باید در این باره، هم کرایه ها مشخص شود، هم بر اجرای دستور نظارت کنند. نکته دیگر ایستگاه های خود جوش و خود ساخته تاکسی هاست که هر خیابان و چهار راه را که خواستند قرق کرده و در اختیار می گیرند و کلی از معابر عمومی را به این شکل تصرف کرده اند. مثلاً امانیه، از اطراف فلکه ساعت و حاشیه های جایگاه بنزین تا خیابان سقراط را در نظر بگیرید ببینید چه وضعی دارد، همین طور چهار راه امام و سلمان فارسی و اطراف میدان شهید کجباف ( چهارشیر سابق) و اکثر ورودی و خروجی های شهر و راه آهن و پایانه ها.
ساختمان های نا ایمن تا کی باید فاجعه بار باشد؟   ‌ 
ویران شدن پنج ساختمان در منطقه احمدیه تهران هنگام تخریب یک ساختمان ناایمن که تا حالا به فوت پنج نفر منجر شده، بار دیگر چندین خانواده را سوگوار کرد، ضمن این که خسارات مالی فراوانی هم به بار آورد.
در این باره باید روشن شود که نحوه تخریب مشکل داشته یا عوامل دیگری این حادثه را موجب شده است و برای اجرای احکام تخریب در آینده، از تکرار چنین رویداد تاسفباری جلوگیری کنند. معاون شهرسازی تهران مدعی شده که ساختمان های مجاور هم که تخریب شده اند، اصول ایمنی را نداشته اند که اگر چنین بوده وضع فرق می کرده.مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در باره این حادثه گفته : چند ده واحد در منطقه احمدیه به صورت تخلف ساخته شده و در این محدوده اگر به ساختمان ها نگاه کنید با چشم احساس ناپایداری این ساختمان ها دیده می شود.
اگر وضع از این قرار است که آقای چمران می گوید چرا تحقیق نمی شود که ساختمان های خلاف، در زمان کدام شهردار و کدام ناظر یا ناظرین احداث شده و چطور به آنها مجوز ساخت داده اند چرا که مسئولان بعد از تغییر هر چند سال هم گذشته باشد تخلفشان قابل رسیدگی است. تا کی باید جان و مال مردم فدای رفتار و اعمال غیر مسئولانه افرادی فرصت طلب و وظیفه نشناس حوادثی مرگبار نظیر ساختمان مترو پل آبادان و منطقه احمدیه تهران بشود و اگر چنین ساختمان هائی شناسایی و بطور اصولی تخریب نشوند یا چنانچه شهرداری ها همچنان مجوز ساخت های مساله دار صادر کنند، هر چند دلمان نمی خواهد، اما باز هم شاهد تکرار این گونه حوادث غم انگیز خواهیم بود.

برچسب ها : خبرنگاران استاندار خوزستان مدیر كل استاندارد خوزستان