شماره خبر : 22499
منتشر شده در مورخ : ۲۱ مرداد ۱۴۰۲
ساعت : 22:35
راوی گفت: مطرح شدن خصوصی سازی شرکت‌ها تن کارگران را می لرزاند/فقط سه بانک به نهضت ملی مسکن پیوسته اند

راوی گفت: مطرح شدن خصوصی سازی شرکت‌ها تن کارگران را می لرزاند/فقط سه بانک به نهضت ملی مسکن پیوسته اند


خوزستان گذشته خوبی از خصوصی سازی و واگذاری شرکتها در استان به بخش خصوصی ندارد و صحبت از خصوصی سازی، همه را به یاد روزهای تلخ هفت تپه و گروه ملی می اندازد.
این روزها بار دیگر موضوع خصوصی سازی و واگذاری یکی از شرکت های استان مطرح شده است. موضوعی که باید پیش از انجام هر اقدام عملی، به تبعات آن اندیشیده شود تا مجدداً مسایل خوزستان با مشکلات کارگری گره نخورد. نماینده مردم شوش در این باره گفته شرکتی که بحث واگذاری آن مطرح شده، یکی از شرکت های سود ده در استان است که با توجه به فعالیتی که دارد توانسته روزانه 54 تن محصول تولید کند و با تلاش شبانه روزی مدیران و کارکنان این شرکت از زیان ده بودن و از خطر ورشکستگی دور شده است و اکنون به عنوان یک شرکت سود ده فعالیت مطلوبی دارد.نماینده شوش این را هم گفته که انتظار می رود مسئولان از این مجموعه با اشتغالزائی بیش از 300 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم و خانواده های آن ها حمایت کنند و مانع از واگذاری و خصوصی سازی آن به شکل نادرست شوند.کعب عمیر مدعی شده از سودآوری شرکت ها صیانت نمی شود و با توجیه اقتصادی نبودن، آن ها را به راحتی واگذار و از چرخه تولید خارج می کنند، به همین دلیل هر زمان نام خصوصی سازی و واگذاری مطرح می شود، تن کارگران می لرزد. کعب عمیر از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار ورود به موضوع و مانع از واگذاری و تعطیلی شرکت های سود ده استان و دغدغههای مدیران شرکتها و کارگران شرکت‌هایی که در اقتصاد استان نقش مثبت دارند، بشود.
بَر آسفالت خیابان های اهواز نظارت کنید تا مردم راضی شوند
مدتی است شاهد ترمیم خرابی های ناشی از حفاری های آبفا و لکه گیری سایر موارد در اهواز هستیم که اقدام خوب و به جائی است که هر چند دیر انجام شد و مردم خیلی از این بابت اذیت شدند، اما به هر حال همین که سرانجام این کار اجرایی شد باعث رضایت و خشنودی مردم در محله های مختلف است. نکته ای که در این مورد به وضوح پیداست، کیفیت آسفالت است که به نظر می رسد به دلیل نحوه اجرای پیمانکاران یا سازمان مربوطه مبنی بر بی کیفیتی یا مطلوب بودن کار است. به این معنی که در یک منطقه کار درست انجام می شود و در برخی مناطق آسفالت نامطلوب یا دارای نواقصی است که به مواردی از آنها اشاره می شود.
آسفالت جدید زیرسازی کافی را ندارد و پس از آسفالت بلافاصله با عبور اولین خودروها یا با گذشت دو سه روز، آسفالت موج دار و در مواردی هم گود می شود و به این ترتیب هزینه های انجام شده، هدر می رود. حفره های ناشی از درب های فاضلاب به همان حال رها می شوند و تا مدتها که سراغشان بروند، خودروها در آنها سقوط می کنند. در برخی نقاط، آسفالت را تراش می زنند و بعد از روکش آسفالت خبری نیست و تبدیل به دست انداز می شود، مثل ‌بخشی هایی از خیابان کارگر یا مسیر پارک مالیات یا مسیر منتهی به میدان جمهوری به سمت اتوبان آیت ا... بهبهانی.
انتظار می رود نظارت بیشتری بر کار ترمیم و آسفالت خیابان ها بشود تا شهروندان اهوازی شیرینی پایان دادن به خرابیهای شهر را حس کنند.
فقط سه بانک به نهضت ملی مسکن پیوسته اند
واقعاً چرا بانک ها ( چه دولتی، چه خصوصی) آتش به اختیارند و هیچ کس جلودارشان نیست¿ کار به جائی رسیده که نه مردم از عملکرد بانک ها راضی هستند، نه وزارتخانه ها و دستگاه های دولتی. در زمینه مردمی، بانکها حتی از دادن وام ازدواج تا حدود زیادی امتناع می کنند، در خصوص پرداخت تسهیلات دولتی هم جز تعداد کمی از بانکها بقیه کم کاری می کنند و قانون جهش تولید مسکن و طرح نهضت ملی مسکن را اجرا نمی کنند تا آنجا که به عنوان یکی از مشکلات اصلی بر سر راه این طرح خودنمایی کرده اند. دولت به دنبال این است که بانک ها را ملزم به اجرای قانون کند تا سرعت اجرای طرح نهضت ملی مسکن بیشتر شود.
دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی در زمینه کم کاری بانکهای خصوصی هم گفته است : بانک های خصوصی سهمیه خود را در خصوص نهضت ملی مسکن انجام نداده اند، اما بانک هایی از جمله ملت، تجارت و ملی به اجرای طرح نهضت ملی مسکن پیوسته اند.
مردم نمی دانند برای شکایت در حوزه درمان، به کجا مراجعه کنند
مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری تهران اعلام کرده که براساس آمار سامانه سامد، بعد از موضوع های معیشتی و اشتغال، بالاترین شکایت مردم از حوزه درمان است.  ‌
به گفته وی هزار مورد شکایت در حوزه دارو، قیمت آن، کیفیت نظام پزشکی، خدمات پرستاری و امثال آن بوده است.
به گفته تقی زاده یکی از دغدغه ها براساس بررسی ها و آماری که گرفته شده این است که مردم برای شکایت در حوزه درمان نمی دانند باید به کجا مراجعه کنند و باید در این باره به مردم اطلاع رسانی شود.
7 هزار کولر به صورت حراج به خوزستانی ها واگذار می شود
رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفته : طبق توافق انجام شده 7 هزار دستگاه از کولرهای اربعین سال گذشته را به صورت پارتی های یک یا دوتائی از طریق سامانه حراج سازمان اموال تملیکی به مردم خوزستان واگذار می کنیم و این کار تا دو هفته آینده انجام می شود. به گفته وی این تصمیم به منظور جلوگیری از ورود تاجران به این طرح صورت گرفته است. خبر خوبی است.
دادنامه کولرهای قاچاق کشف شده اجرایی می شود
رئیس کل دادگستری خوزستان خبر داده که مقرر شده تا پایان مهرماه امسال تعیین تکلیف کالاهای مکشوفه، اعم از فروش، معدوم سازی یا استرداد انجام شود ضمن این که اداره کل استاندارد استان خوزستان هم مکلف شده در کمترین زمان ممکن، نسبت به دریافت استعلام های لازم در خصوص داشتن قابلیت مصرف کالاها اقدام کند. دهقانی در باره تعیین تکلیف کولرهای قاچاق در انبارهای سازمان اموال تملیکی خوزستان گفت : مراحل رسیدگی و قطعیت دادنامه در تعزیرات حکومتی انجام شده و دادنامه کولرهای قاچاق کشف شده به زودی اجرائی خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان تاکید کرده باید ترتیبی داده شود تا در بازدید بعدی از انبارهای اموال تملیکی مربوط به قبل از سال 1401 شاهد کالاهای تعیین تکلیف نشده نباشیم.

برچسب ها : كولر اربعین حسینی نهضت ملی مسكن