
راوی گفت: منظور از <تصمیمات سخت> نباید باز هم فشار به مردم باشد، کارها را به اهلش بسپارید
رئیس مجلس گفته : < کشور نیازمند تصمیمات شجاعانه، سخت و تلخ است. باید این تصمیمات را بگیریم و پای آن بایستیم و بفهمیم که این تصمیمات قابل اجراست و با یک برنامه پنج ساله ثبات اقتصادی را به کشور باز گردانیم. تا زمانی که ثبات اقتصادی برقرار نشود، رشد اقتصادی معنا ندارد. این برنامه باید متمرکز شود تا ثبات اقتصادی را به کشور بیاورد.>
تا آنجا که به خاطر داریم، آقای قالیباف از مدتها پیش، بارها از تصمیمات سخت برای رهایی کشور از وضعیت فعلی اقتصادی سخن گفته اما رفع ابهام نکرده که منظورش از تصمیمات سخت و این که این شجاعت باید از ناحیه چه کسانی باشد که اتخاذ شود و چه کسانی از بابت آنها باید سختی بکشند، حرفی به میان نیاورده است. اگر منظور مردم باشد که زمان طولانی است جامعه زندگی سختی می گذراند و ناشی از فقدان ثبات اقتصادی است. همان مردمی که همین آقا گفت باید کاری کرد که وقتی در یخچال مردم باز می شود، خجالت نکشد. چه سختی بالاتر از این که خانواده ها از حداقل های معیشتی ناشی از تورم و گرانی و بسیار مسایل دیگر برخوردار نیستند و اتفاقاً این وضعیت به خاطر جای خالی مدیرانی در جمع دولتمردان است که شجاعت تصمیم گیری برای رفع بحران های اقتصادی و ثبات آن را ندارند.
منظور این که مردم در هر شرایط سختی کشیده اند و این مقامات هستند که باید شهامت اجرای تصمیمات سخت را داشته باشند، منتهی باید از خودشان مایه بگذارند و کاری شبیه دوران جنگ تحمیلی بکنند. در آن دوران شاهد بودیم که سرداران و مدافعان کشور چگونه از جان مایه گذاشته و نگذاشتند وجبی از خاک میهن به دست دشمن بیفتد و اشکال کار اینجاست که حالا از چنان نیروهایی در کادرهای مدیریتی نمی بینیم در حالی که آقایان معتقدند اکنون هم در جنگ اقتصادی هستیم. شاید هم منظور رئیس مجلس این است که می خواهد بگوید اگر بگذارند، من قادر هستم با اجرای تصمیمات سخت مشکلات اقتصادی را حل کنم. اگر چنین است، این سوال پیش می آید که مگر اکنون دولت یکدست نیست، پس چه عواملی مانع از اجرای برنامه های اصلاحی است¿ در حال حاضر مسئولان سه قوه که همسو هستند، رهبری هم حمایت می کند، مجلس هم که در اختیارتان است، پس معطل چه هستید¿ فقط به این بیاندیشید که مردم بیش از این تاب تصمیمات غیر منطقی را ندارند، مثلاً گمان نکنید که باز هم راه چاره در بعضی کارها ( مثل افزایش قیمت بنزین و غیره) است.
در یک کلام رهایی از گرفتاری ها و مشکلات اقتصادی به دست افراد یا حتی تیم هایی که در مدیریت امور نمره قبولی نگرفته اند، میسر نیست و نمی توان به کسانی دل بست که از کاهش قیمت ها و تثبیت قیمت یک قلم مواد غذایی مثل مرغ عاجز هستند. برای یکبار هم که شده رشته امور را به اهلش بسپارید و آن طور که شعار می دهید از نخبه های واقعی که رانت ها پشت آنها نیستند بهره ببرید تا نبود تصمیم گیران دلسوز هر چند هم که سخت باشد، جبران شود.
انتقاد از وضعیت بازار، کاهش پرواز و نواقص قطارها در استان
یک نماینده مردم اهواز در مجلس تذکراتی به دولت و وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جنوب داده است. دکتر حسینی از جمله گفته : وضعیت بازار و کنترل قیمت ها، بسیار نگران کننده است. این وضعیت در خوزستان به مراتب بدتر است و نظارت کافی بر قیمت ها به ویژه مواد غذایی وجود ندارد.
این نماینده در تذکر به وزیر راه و شهرسازی، گفته : پروازها و بلیط هواپیما در خوزستان به ویژه کلانشهر اهواز، هم کمتر شده، هم در مورد بلیط ها، گرانفروشی می شود. این وضعیت پروازها با مسافرت ریلی جبران نمی شود. تعداد قطارها برای تردد مسیر طولانی بین مشهد و اهواز و تهران - اهواز بسیار کم و بدتر از آن کیفیت خدمات بسیار پائین است.
به گفته دکتر حسینی توقف چند ساعته هفته گذشته قطار مسافربری اهواز - مشهد به علت خرابی، در اولین ایستگاه بعد از اهواز را داشتیم. مردم از خدمات ریلی به ویژه سیستم سرمایشی در قطارها شکایت دارند و ضرورت رسیدگی جدی به این موارد محسوس و در این مورد به مسئولان تذکر می دهم تا رفع نقص کنند.
برای رفع مشکلات بازنشستگان مثل قضیه برکناری معاون وزیر کشور همت کنید
اگر اندکی از پافشاری، پی گیری و اصرار نمایندگان مجلس برای برکناری معاون سیاسی وزارت کشور در خصوص حل مشکلات یا اجرای مصوبات مربوط به بازنشستگان انجام شده بود تا حالا مواردی مانند همسان سازی حقوق ها، تصویب ماده 12 حق مناطق جنگی برای بازنشستگان و مسائل مربوط به صندوق بازنشستگان و معضلات دیگر این قشر زحمتکش، قانع و صبور حل شده بود، در حالی که جز شعار و مصاحبه از سوی مسئولان حرکتی دیده نمی شود.
جمع بندی مشتاقان نمایندگی مجلس در مرحله پیش ثبت نام
در حوزه های انتخابیه خوزستان، جمعاً 2526 نفر برای کاندیداتوری مجلس پیش ثبت نام کرده اند، از این تعداد 243 نفر زن هستند. در مقایسه با دوره قبل، علاقمندان کسب کرسی های مجلس، حدود 3 برابر شده اند. در دوره قبل نام نویسی انتخابات مجلس در سال 1398، 910 نفر از سراسر استان درخواست کاندیداتوری کرده بودند.
به قرار اطلاع 73 درصد تحصیلات ثبت نام کنندگان در مقطع فوق لیسانس، 11 درصد دکترا، 13 درصد لیسانس و 2 درصد حوزوی هستند.
ترکیب سنی ثبت نام کنندگان : 30 تا 35 سال 14 درصد، 35 تا 40 سال 21 درصد، 40 تا 45 سال 22 درصد و مابقی در رده سنی 70 تا 75 سال هشت نفر است.
شنیده شده در میان پیش ثبت نام شدگان، تعدادی از نمایندگان سابق، فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی اهواز و دیگر شهرهای استان به میدان آمده اند. برخی از کاندیداهای مطرح هم انصراف خود را از حضور در انتخابات اعلام کرده اند.
براساس اعلام معاون سیاسی، اجتماعی استانداری خوزستان، شهرستان اهواز بیشترین ثبت نام کنندگان و شهرستان دشت آزادگان کمترین میزان ثبت نام کنندگان را داشته اند.
بعضی از داوطلبان نمایندگی از حالا تبلیغات را شروع کرده اند
این طور که در فضای مجازی شاهد هستیم هنوز تایید صلاحیتی اعلام نشده و به قول معروف نماینده شدن نه به بار است نه به دار است، افرادی تبلیغات برای خود را شروع کرده اند که با عکس های آن چنانی و اعلام شرح حال و رزومه همراه است و معلوم می شود اینها وضع مالی بهتری دارند چون دست به جیب شده اند.
برچسب ها : دشت آزادگان استانداری خوزستان تبلیغات
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست