شماره خبر : 22690
منتشر شده در مورخ : ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
ساعت : 21:4
راوی گفت: مجازات مفسدین اقتصادی اطلاع رسانی شود/بازنشستگان در انتظار اجرای وعده‌های مسئولان، دق کردند

راوی گفت: مجازات مفسدین اقتصادی اطلاع رسانی شود/بازنشستگان در انتظار اجرای وعده‌های مسئولان، دق کردند


رئیس کل دادگستری خوزستان اعلام کرده که در بخشهای مختلف بررسی هایی در خصوص ارتکاب به فساد در استان انجام شده و پرونده هایی تشکیل و افرادی بازداشت شده اند.
علی دهقانی هشدار داده که تخلف در هر حوزه ای از جمله فساد اقتصادی خط قرمز دستگاه قضا است و به شدت دنبال شناسائی افرادی هستیم که در بخش های مختلف مرتکب فساد می شوند و با این افراد در هر جایگاهی که باشند، برخورد قاطع می شود و در این رابطه با هیچ شخصی مماشات و تعارف نداریم تا زمینه فساد را از بین ببریم.
این روحیه و خط و نشان کشیدن رئیس کل دادگستری خوزستان خیلی خوبست منتهی بهتر است همان طور که جناب دهقانی گفته با کسی تعارف و مماشات نداشته باشند و برای عبرت متخلفین، چهره های فاسد استان به خصوص در زمینه اقتصادی، در صورت اثبات تخلف و محکوم شدن اطلاع رسانی شود تا جائی در استان برای تکرار تخلف و فساد نداشته باشند.

بازنشستگان در انتظار اجرای وعده‌های مسئولان، دق کردند
خانم دکتر فلاحی نماینده مجلس در نطق کوتاه خود به دفاع از بازنشستگان پرداخته و گفته : ظاهراً  ما مسئولین در دولت و مجلس هنری جز تزریق التهاب به جامعه نداریم و دوست داریم مردم را در برزخ انتظار عملیاتی شدن مطالبات بر حقشان گرفتار کنیم. کارکنان شرکتی که زخمی و خسته بی عدالتی در پرداخت هستند را در انتظار اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت گرفتار کرده ایم تا جائی که در ورطه بی عملی افتاده ایم که اینگونه به جامعه القا شده است که دولت و مجلس همدوش و هم کنار این طرح را به گروگان گرفته اند. این داستان تلخ در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز تکرار شده است. بسیاری از آنها در انتظار وعده های ما دق کردند و از قطار زندگی پیاده شدند و ما همچنان در گرداب بی عملی گرفتار شده‌ایم. امیدواریم فکر عاجلی برای این جمعیت کثیر بشود.
خوزستانی ها هم مثل اصفهانی ها باید یکصدا دنبال گرفتن حقشان باشند
شهردار اهواز با اشاره به پرداخت نشدن حق آلایندگی خوزستان از سوی صنایع و شرکت ها گفته : در راس مجموعه مدیران کشور به جز وزارت نفت، اکثراً خوزستانی هستند. این مدیران که وضعیت خوزستان را می بینند باید به استانشان کمک کنند. نمی خواهیم به کسی صدقه بدهند، اما قانون، شرکت های آلاینده را موظف کرده که حق آلایندگی را پرداخت کنند و باید این کار انجام شود و در حال حاضر حدود 50 هزار میلیارد تومان مطالبات خوزستان از این شرکت هاست و حق اهواز از این مبلغ، یک هزار و 400 میلیارد تومان بوده است. امینی این را هم گفته که : باید توجه داشت هر چه عوارض آلایندگی دیرتر پرداخت شود، سال به سال ارزش پول کمتر می شود و باید حق خوزستان را بگیریم، من تا جائی که می توانم کار می کنم اما باید همه کمک کنند.
به گفته وی اگر شهر دیگری این طلب را داشت، تا حالا تا ریال آخر را گرفته بودند. شهردار اصفهانی اهواز مدعی شد اگر منفعت استان یا زاینده رود مطرح شود، چپ و راست و همه اصفهانی ها با هم متحد می شوند و حق خود را می گیرند، اما در خوزستان این طور نیست. انصافاً این حرف ها درست است. کمتر مجموعه وزارتی است که خوزستانی ها در آن حضور ندارند. از معاون اول رئیس جمهور که تا حرف می زند همه می فهمند خوزستانی است تا وزارت راه و شهرسازی که معاون زیر ساخت های آن خوزستانی است و بقیه وزارتخانه ها، رئیس کمیسیون انرژی مجلس هم که از خودمان است و هر استانی غیر از خوزستان چنین ویژگی هایی داشت نهایت بهره برداری را می برد.
به قول امینی شاید ضعف ما در این است که بر خلاف هموطنان اصفهانی، دنبال این نیستیم که یک صدا دنبال گرفتن حقمان باشیم.

تا کی می خواهید کلید واژه < باید چه شود> را بدون اجرا تکرار کنید؟  ‌ 
رئیس شورای شهر اهواز گفته : در نوع نگاه شورای شهر به موضوع ها و مسائل شهر و شهرداری، تغییراتی ایجاد شده است، اما این تغییرات در تقابل با اولویت های ما نیست و اولویت ها از ابتدا ثابت بوده و برنامه های مدیریت شهری باید مطابق با آن و بودجه سال جاری باشد.
سید محمد علی پور موسوی این را هم گفته که شورای شهر باید اولویت های خود را بطور مداوم مورد بازنگری قرار دهد و براساس وظیفه خود نحوه انجام آن را به طور مرتب باز بینی کند.
واقعیت این است که در سخنرانی ها و نطق ها، از رئیس جمهور گرفته تا وزرا و مدیران و حتی اعضا یا ریاست شوراهای شهر، کلید واژه < باید چه شود و چه نشود> را بکار می برند، در حالی که اگر قرار است آقایان برای پیشرفت امور برنامه ریزی کنند، نیاز به طرح آن در رسانه ها و محافل و جلسات نیست چرا که مهم اجرای این بایدهاست و بهتر است قاعده این باشد که طرحی تهیه شود، بعد که مصوب و کلید آن زده شد، اطلاع رسانی کنند که فلان کار یا برنامه و طرح شروع شد و گر نه تمام صورتجلسات و متن سخنرانی ها مملو از این <باید> هائی است که کلمه ای به آن اضافه نشد و در حد همان باید و نباید مانده و با آمدن مسئول بعدی تبدیل به بایدهای دیگر شده و دیگر هیچ. اگر هم احیاناً ناکارها با خطاهایی همراه بوده شفاف و نه با ایما و اشاره بیان کنند و خطا کار برای جلوگیری از تکرار آن مورد بازخواست قرار گیرد و ملزم به جبران خسارات احتمالی شود.

دستفروشان که مجوز دار شوند چه خواهد شد؟ 
رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد اعلام کرده که قرار است دستفروشی به عنوان شغل رسمی شناخته شود. امیرسیاح این را هم گفته که در درگاه ملی مجوزها، شرایط صدور مجوز برای دستفروشی نوشته شده است و پس از باز کردن حساب تجاری، شهرداری باید بلافاصله به متقاضیان جا بدهد.
مبارک است به این ترتیب کاری که زمانی به عنوان اشتغال کاذب معروف بود، حالا قرار است رسمیت پیدا کند و شاید جوانانی که با داشتن مدرک تحصیلی دیپلم و لیسانس از ناچاری دستفروش شده اند آینده نگری کرده اند که این شغل را انتخاب نموده اند چون قرار است به رسمیت شناخته شوند.
ضمناً حالا که دستفروشان مجوز ندارند خیابان ها و جاده ها در اختیارشان است. فردا که مجاز شدند چه خواهد شد. اما به هر حال از اینکه این عزیزان صاحب جا و هویت شوند، جای خوشحالی است.

برچسب ها : بازنشستگان اصفهان حق آلایندگی خوزستان خوزستان