
راوی گفت: رفع مسئولیت آقای دستیار، ناشی از اشراف نداشتن به حوزه کاری بوده!/ تتو بر بدن کودکان حتی با رضایت والدین، عواقب بدی دارد
اخیرا دستیار و معاون رئیس جمهور در سازمان اداری و استخدامی کشور در سخنانی که بطور گسترده در رسانه های مجازی و حقیقی منتشر شده عنوان نموده که برنامه ریزی حقوق بازنشستگان در اختیار این سازمان (اداری و استخدامی کشور) نیست و سازمان اداری و استخدامی، فقط مسئول حقوق و مزایای کارمندان شاغل است که دولت هم فعلا برنامه ای برای ترمیم و افزایش حقوق کارکنان در نیمه دوم سال، ندارد. کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری به این موضوع واکنش نشان داده و حسابی حق مطلب را ادا کرده و به آقای دستیار تفهیم نموده که اینجور اظهارات ناشی از اشراف و تسلط نداشتن به حوزه کاری و مسئولیت های محوله است، در نامه ای که کمیته یاد شده به رئیس جمهور نوشته، توجه ایشان را به مواد قانونی به ویژه بند هشت سیاست های کلی نظام اداری کشور که توسط مقام معظم رهبری تصویب و به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده و همچنین بند الف ماده 2 مصوبه شورای عالی که رئیس جمهور رئیس آن است در خصوص اهم ماموریت های سازمان اداری و استخدامی کشور، مصوب 27 مهر 1395 جلب کرده و اظهار امیدواری نموده در اجرای مصوبات مربوطه به خصوص بند 8 سیاست های کلی نظام اداری ابلاغی رهبری، مقدمات بهسازی تامین معیشت مناسب بازنشستگان کشوری بنحو احسن فراهم، مصوب و اجرائی شود.
اطلاع رسانی بی موقع مسئولین، مانع از تغییرات وجابه جائی ها می شود
کاش می شد آموزش فن بیان و زمان سنجی برای حرف زدن بجا و پرهیز از سخنان بیموقع به مسئولان ، بخصوص در ردههای بالاتر مثل معاونت ها به مدیران ، بخصوص بی تجربه ها و صفر کیلومترها داده می شد و زیر شیشه های میزشان با خط خوش می نوشتند: هر سخن جائی و هر نکته مکانی دارد. از جمله، چه ضرورتی دارد یک مسئول یا معاون قبل از هر اقدامی برای جابه جائیها اعلام کند که قرار است در فلان سطح از مسئولان تغییراتی داده شود¿ نتیجه این خبر دهی نابجا این می شود که مسئولان آن رده به تکاپو بیفتند و جلوی تغییرشان را بگیرند و مشاهده شده که بعد از هر اعلام اینچنین ، خبری از تغییرات نشده، این رویه حتی در سطح مقامات بالای کشور هم مصداق دارد کما اینکه دیدیم در جریان سفر ریاست جمهوری به استان با بوق و کرنا اعلام کردند 15 مدیر استان تغییر می کند، بعد ابر و باد و ماه و فلک در هم آمیخت و جز یک مورد به ناحق برکناری یک مدیر جوان فعال ، خبری از برکناری ها نشد.
مراکز غیرمجاز کاشت مو و غیره چطور دایر می شوند؟
در خبرها بود که بزرگترین مرکز غیر مجاز کاشت مو در اهواز پلمب شد. باز هم این پرسش مطرح می شود که چطور یک مجتمع پنج طبقه غیرمجاز کاشت مو بدون داشتن مجوزهای قانونی و با استفاده از افراد فاقد صلاحیت، در شهر مدتی دایر و کار می کند تا چه بسا بر اساس اطلاع دهندگان مردمی به سامانه 190 تعطیل شود.
1500 بیمارستان کشور برنامه مدونی در حوزه نگهداشت ندارند
در حالیکه عمر مفید یک بیمارستان در کشورهای پیشرفته بر اساس الگوهای مربوطه 100 تا 150 سال طراحی می شود، در کشور ما میانگین عمر مفید بیمارستان ها بین 30 تا 40 سال است که بعد از آن دچار فرسودگی می شوند.
دبیر انجمن نگهداری و مدیریت دارایی های ایران در این باره گفته: در کشور ما بیش از 1500 بیمارستان وجود دارد که درعمده آنها برنامه مدونی در حوزه نگهداشت و مدیریت دارایی های فیزیکی شامل ابنیه، تاسیسات و تجهیزات پزشکی نداشته که همین امر منجر به افزایش هزینه های عملیاتی، کاهش بهره وری و کاهش راندمان انرژی بین 40 تا 60 درصد می شود. نصر این را هم گفته که خوشبختانه در سال های اخیر وزارت بهداشت در تدوین کتاب های استاندارد ایمنی بیمارستان ها ورود کرده که کار برای انجام آن بسیار است. به گفته وی در صورت رعایت ساخت استاندارد و اصولی، می شود مدیریت بهینه ای از هزینه ها را ایجاد کرد و بهره وری در نظام سلامت را افزایش داد که امید است چنین شود.
تتو بر بدن کودکان حتی با رضایت والدین، عواقب بدی دارد
بخاطر داریم زمانی نه چندان دور خانواده هایی را که فرزندانشان را اجبار به رفتن چند نوع کلاس فوق برنامه های درسی می کردند، آنها را از این کار منع کرده و می گفتند بچه ها باید کودکی خود را داشته باشند و فرصت اینکار به آنها داده شود.
حالا کار بجائی رسیده که بعضی خانواده ها مشوق کودکانشان در سرگرم شدن با گوشی ها در فضای مجازی که در اختیارشان می گذارند، هستند و فاجعه بار اینکه اخیرا تتوی کودکان انجام می شود و این پدر و مادران از روی ناآگاهی تن به این کار زیان بار می دهند و نباید اجازه داد چنین کاری عادی شود. خیلی احتمال دارد کودکی که هنوز بالغ نشده، پس از تتو، از این کار پشیمان شود و عوارض روحی، روانی و جسمی پیدا کند. والدین بعضا در پاسخ به انتقادها به این موضوع ، دلیل می آورند که فرد اختیار بدن خود را دارد، در حالیکه کودک در شرایطی نیست که از عواقب برخی کارها و خواست ها اطلاع داشته باشد.
تتو کاران و سالن های زیبائی هم کار خود را این طور توجیه می کنند که اینکار با رضایت والدین آنهاست، باید پدر و مادرها توجیه شوند که وقتی کودکان بزرگ می شوند و به رشد عقلی می رسند، آن گاه می توانند در خصوص بدن خود تصمیم گیری کنند و حتی رضایت والدین هم در این جا ملاک نیست.
شایسته است از سوی ارگان های ناظر بر سالن های زیبائی، تتو بر بدن کودکان ممنوع شود و همین ابتدای کار جلوی این عمل را بگیرند تا ذهن کودکان درگیر این جور مسائل انحرافی در جامعه نشود.
برچسب ها : بیمارستان والدین سازمان اداری و استخدامی كشور
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست