
راوی گفت: شورای اداری استان اگر خروجی دارد اطلاع رسانی کنید/بعد از جنگ در خوزستان بجای بازسازی ماله کشی شد
راوی به یاد دارد شورای اداری استان در گذشته متفاوت با جلسات فعلی این شورا بود و خروجی داشت و تنها در نشست و برخاست و سخنرانی افراد معدودی و چه بسا یک یا دو نفر متکلم الوحده خلاصه نمی شد. اصولا شورای اداری وظایفی دارد که باید طبق قانون با توجه به آن ها برگزار شود و برگزار کنندگان آن موظف به اجرای آئین نامه این شورا هستند. تا آنجا که اطلاع داریم، وظایف شورای اداری که به ریاست استاندار تشکیل می شود عبارتست از : ایجاد هماهنگی در برنامه ها و فعالیت های دستگاه های اجرایی و نهادها و سایر ارگان های مستقر در سطح استان ، ایجاد وحدت رویه و تشریک مساعی کلیه واحدهای اجرایی استان در پیشرفت امور، بررسی مسائل و مشکلات استان و ارائه پیشنهادها و راه حل های منطقی و مناسب به منظور رفع آن ها به مراجع ذیربط، بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص مواردی که از سوی دستگاه های اجرائی مستقر در استان پیشنهاد می شود، بررسی مسائل و مشکلات مطروحه از سوی ائمه جمعه یا نمایندگان مردم استان در مجلس و بررسی و اظهار نظر در خصوص مواردی که از سوی استاندار در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه مطرح می شود.
چنانچه مواردی که در شرح وظایف شورای اداری استان در دستور کار آن قرار می گیرد مطرح و تصمیم گیری می شود، چرا اطلاع رسانی نمی شود و در جلسه بعد نتیجه پی گیری آنها را نمی خوانند¿ ضمنا به یاد داریم حضور نمایندگان استان در جلسات شورای اداری استان در گذشته پررنگ تر بود و درهر جلسه چند تن از نمایندگان شرکت می کردند و مدتهاست این حضور کم رنگ شده که باید دید علت چیست و بهرحال جا دارد این شورا جان دارتر شود.
تهیه لباس فرم مدارس اختیاری است والدین را اذیت نکنید
معاون دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش تاکید کرده که هیچ الزام و اجباری برای تهیه لباس فرم مدارس از تولیدی خاص وجود ندارد و در آئین نامه اجرایی به شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان اختیار داده شده که در خصوص لباس فرم دانش آموزان تصمیم گیری کنند و برنامه و اقدامی برای تهیه لباس بر عهده انجمن اولیا و مربیان گذاشته شده است. بنابراین قانونگذار تکلیف لباس فرم را بر عهده مدرسه گذاشته است. در این مورد بخشنامه هایی به استان ها ارسال شده و چگونگی عملکرد آنها برای تهیه لباس فرم بدون ایجاد زحمت برای والدین تعیین شده است و اگر مدرسه ای خلاف این دستور رفتار کرد و درصدد اجبار والدین به تهیه لباس فرم خاصی برآمد با آنها برخورد می شود.
بعد از جنگ در خوزستان بجای بازسازی ماله کشی شد
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مشکلات کم آبی در جنوب غرب استان گفته: از دولت می خواهیم اشتباهات دولت گذشته در احداث سدهایی که در بالا دست کرخه ایجاد شده را با تعطیل کردن آنها جبران کند که باید دید نظر کارشناسان منابع آبی در این مورد چیست و این راهکار تا چه حد اجرائی است.
آیت ا... حیدری این را هم گفته که خوزستان تا قبل از جنگ، رتبه سوم برخورداری را داشت اما بعد از جنگ، این رتبه تا 13 کاهش یافت. از سوی دیگر بعد از جنگ، خوزستان آنطور که باید بازسازی نشد و بیشتر ماله کشی شد، بنابراین عقب ماندگی خوزستان به رتبه 30 و 31 هم رسید. ایشان معتقد است برای حل مشکل اشتغال، اشتغال را باید به سمت بخش خصوصی، تولیدات صنعتی و کشاورزی و آموزش فنی و حرفه ای سوق داد چون تنها با جذب در شرکت های دولتی کاهش بیکاری امکان پذیر نیست.
<بریکس> گروهی در تقابل با اقتصاد امریکا و اروپا و حمایت از کشورهای درحال توسعه
این روزها، عضویت ایران در <بریکس> خبرساز شده است. اگر بطور مختصر بخواهید اطلاعاتی درباره بریکس بدانید، موضوع این است که بریکس نام گروهی به رهبری قدرت های اقتصادی نوظهور است که از به هم پیوستن حروف اول نام انگلیسی کشورهای عضو: برزیل، روسیه، هند، چین و افریقای جنوبی تشکیل شده که البته حالا چند کشور دیگر از جمله ایران به این گروه اضافه شده و از اول سال میلادی رسما در آن فعال خواهند شد. گروه بریکس قرار است در برابر اقتصاد غرب، یعنی امریکا و اروپا قرار گیرد. اعضای بریکس معتقدند این گروه حامی کشورهای در حال توسعه و کشورهای برقرار کننده تعادل و عدالت اقتصادی در مقابله با نظام پولی و بانکی غربی است، به این ترتیب یکی از دستور کارهای گروه بریکس را می توان تقابل با نظام اقتصادی غربی دانست که کل مناسبات جهانی را در برگرفته است.
بریکس نمایانگر نیمی از جمعیت جهان است و 26 درصد قدرت اقتصادی دنیا را در اختیار دارد. ویژگی بریکس نسبت به سازمان های دیگر، رشد پرشتاب اقتصادی اعضای آن است . اعضای بریکس در سال های اخیر توانسته اند اهمیت خود را به رخ امریکا و اروپائی بکشند و تنها به همکاری های اقتصادی بسنده نکرده اند و در تلاش هستند تا در معاملات سیاسی جهان هم فعالانه عمل کنند. 40 درصد از منابع مالی جهان، 15درصد تجارت جهانی و 25 درصد تولید ناخالص داخلی طبق گزارش بانک جهانی در اختیار کشورهای بریکس است. رهبران کشورهای عضو بریکس پیش از این در بیانیه مشترکی نسبت به رسیدن به توافق در مذاکرات هسته ای وین ابراز امیدواری کرده و از حق ایران برای استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای دفاع کردند.
دستگاه های تابعه در استان ها جمع و جور و استخدام ها محدود می شود
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه خبر داده که به موجب مصوبه این کمیسیون، دولت مکلف شد تا پایان برنامه هفتم توسعه ، تعداد کارمندان خود را تا 15 درصد کاهش دهد. همچنین مقرر شد همه دستگاه های وابسته به یک وزارتخانه و دستگاه های تابعه در استان ها و شهرستان ها در هم تجمیع شوند و عملا دستگاهها به یک اداره کل تبدیل شوند.
هر گونه استخدام دولتی اعم از قراردادی، رسمی ، خرید خدمت و ... مشروط به تایید سازمان اداری و استخدامی شود و دستگاه ها راسا نمی توانند نسبت به این امر اقدام کنند.
باید دید این مصوبه ها دارای بندها و تبصره هایی که استثناها را مشخص کرده، هست یا نه، چون معمولا اینطور بوده و از تصویب برنامه ها و طرح ها تا اجرا، تغییراتی اتفاق می افتد.
برچسب ها : خوزستان بازسازی سخنگوی كمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست