راوی گفت: مرکز تحقیقات شیلات، علت مرگ و میر ماهیان در دریاچه نمک را اعلام نکرد/چرا پیش دبستانی دولتی وجود ندارد آموزش و پرورش استان پاسخگو باشد
مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست خوزستان با انتقاد از تحقیقات بدون نتیجه مرکز تحقیقات شیلات در خصوص علت یابی مرگ و میر ماهیان دریاچه نمک ماهشهر گفته: یکسال زمان ، برای تحقیقات در این زمینه، فرصت مناسبی بود تا این حادثه تکرار نشود اما متاسفانه تحقیقات مرکز مربوطه نتیجه ای در پی نداشته است. قضیه از اینقرار است که سال گذشته پس از وقوع مرگ و میر ماهیان ، مرکز تحقیقات شیلات قراردادی با شرکت پتروشیمی بندر امام به عنوان متولی انجام تحقیقات و پایش حوضچه های استحصال نمک منعقد کرد تا علاوه بر روشن شدن موضوع از وقوع این دست حوادث جلوگیری شود اما به گفته میرشکار، تحقیقات انجام شده تا کنون خروجی نداشته و حالا موضوع از طریق مراجع قضایی در حال پی گیری است. مدیر کل محیط زیست استان این را هم گفته که پس از انجام مراحل لازم، اسامی مقصران و صنایع آلوده کننده با توجه به هماهنگی با دستگاه قضائی در صورت لزوم اعلام خواهد شد.
سالانه حدود 500 هزار تن نمک در دریاچه نمک ماهشهر استحصال می شود.
غیبت بعضی اعضا، جلسه شورای شهر را لغو کرد
جلسه شورای شهر اهواز که قرار بود ساعت 14 روز شنبه بصورت علنی تشکیل و انتخاب اعضای کمیسیون ها در دستور کار بود، بدلیل حد نصاب نرسیدن تعداد اعضای شورا لغو شد.
پور موسوی رئیس شورای شهر در این مورد گفت: برخی از دوستان به هر دلیلی اعلام کردند در این جلسه شرکت نمی کنند بنابراین دستور کار جلسه به جلسه آینده موکول شد.
وی از این بابت، از شرکت کنندگان در جلسه پوزش خواست. البته غیبت ها باید بررسی شوند و چنانچه موجه نباشند اعضائی که جلسه را بخاطر نرسیدن به حدنصاب تعطیل کرده اند پاسخگو باشند.
اجرای طرح آمایش سرزمین موجب استقرار واحدهای صنعتی در سواحل می شد
اخیرا سندی منتشر شده که نشان می دهد در طرح آمایش سرزمین ایران که توسط یک شرکت فرانسوی در سال 1353 تهیه شده، در افق سال 1378 قرار بوده نصف جمعیت ایران در سواحل مستقر شوند. این در حالی است که هم اکنون جمعیت کل مناطق خلیج فارس به 2 میلیون نفر هم نمی رسد.
شرکت ستیران معتقد بود همه فعالیت های صنعتی باید در این سواحل مستقر شوند. از جمله خودروسازی ها در لب ساحل استقرار یابند و حدود 100 میلیون تن ظرفیت تولید در این منطقه پیش بینی شده بود که 15 میلیون تن آن در شعاع 25 کیلومتری بندر عباس ، مستقر می شد.
به عبارت دیگر هر فعالیت صنعتی در آن منطقه دیده شده بود. فی الواقع این طرح، هم به دنبال استقرار فعالیت در آن منطقه بود، هم استقرار جمعیت و اگر این طرح محقق شده بود، تمام استان های جنوبی ، در خدمات مولد، صنعت و کشاورزی مدرن و گلخانه ای به شدت فعال می شدند و بنظر می رسد طرح آمایش سرزمین شرکت ستیران یک طرح محرومیت زدائی از کشور و به ویژه مناطق جنوبی، از جمله استان خوزستان بود.
به زبان ساده و به اعتقاد کارشناسان، منظور از آمایش سرزمین، رسیدن به مطلوب ترین توزیع ممکن جمعیت توسط بهترین شکل توزیع فعالیت های اقتصادی و اجتماعی در پهنه سرزمین است و این امری است که در برنامه های توسعه ایران تا کنون به طور جدی به آن پرداخته نشده و یا لااقل نمودهای خود را نشان نداده است، در حالیکه ضرورت و لزوم توجه به آمایش سرزمین برای حفظ و بقای کشور، اجتناب ناپذیر است.
وظایف آمایش سرزمین عمدتا شناسایی قابلیت و امکانات و طراحی گزینه های امکان پذیر برای بهره برداری از آنها و انتخاب گزینه مناسب است که خوزستان می تواند از این بابت بهره ببرد.
چرا پیش دبستانی دولتی وجود ندارد آموزش و پرورش استان پاسخگو باشد
بقرار اطلاع هیچ پیش دبستانی دولتی وجود ندارد و غیر دولتی ها هم شهریه بالایی دریافت می کنند.
سوالی که در این میان مطرح می شود این است که تکلیف خانواده هایی که زنانی که سرپرست خانوار هستند و با کار طاقت فرسا در خانه های مردم هزینه اداره فرزندان خود را تامین می کنند یا خانواده هایی که سرپرست آنها از کار افتاده است از چه طریقی می توانند فرزند خود را که زمان پیش دبستانی او رسیده ثبت نام کنند؟
معاونتی که در اداره کل آموزش و پرورش مسئول این پیش دبستانی ها است در این باره اطلاع رسانی کند که چه کمکی می توانند به خانواده های بی بضاعت برای ثبت نام فرزندان آنها در پیش دبستانی بکنند، البته خانواده های ضعیف برای تامین سایر هزینههای تحصیلی فرزندانشان مشکل دارند که باید دید برای کمک به آنها چه راههایی وجود دارد و قبل از شروع سال تحصیلی بفکر باشند.
برچسب ها : پیش دبستانی دولتی آموزش و پرورش واحدهای صنعتی