
راوی گفت: بچه ها حالا، به جای اسباب بازی بهانه کباب و آبگوشت را می گیرند/نظارتی بر کلینیک های دامپزشکی نیست
این روزها گفتمان های خانوادگی تغییر کرده و مسیر حرف ها عوض شده است. پیش از این، بچه ها سر سفره برای پدر و مادر شیرین زبانی می کردند، اما حالا بچه ها با نگاهی به غذا احساس سیری و رغبتی به خوردن نمی کنند که کاملاً مشهود است، او قاشق را در غذا می چرخاند و نگاهی به مادر می کند و انگار خجالت می کشد حرفش را بزند. مادر می پرسد : عزیزم چرا نمی خوری، مگر نگفتی گرسنه ای¿ و بچه قاشق را به ته ظرف می زند و می گوید : من گوشت می خوام. مادر می گوید تقصیر باباس، چند روزه قراره گوشت بخره، تنبلی می کنه. پدر با شرمندگی می گوید، چشم، همین روزها حقوق میدن و گوشت می خرم و مامان یک آبگوشت خوشمزه درست می کند. بچه می گوید کباب هم می خوام، من خیلی دوست دارم اما برام درست نمی کنید. و با بی میلی با چنگال کمی سیب زمینی می خورد و بلند شده می گوید: من میرم کارتون ببینم و می رود.
مادر بچه شروع به نق زدن می کند که : همین را می خواستی این بچه دیگر بهانه اسباب بازی را نمی گیرد، طفلک گوشت می خواهد. مرد می گوید گفته بودی گوشت گوسفند و چرخ کرده از هر کدام دو کیلو بخرم، می شوند دو میلیون تومان، از کجا بیاورم؟
قطعاً این تراژدی در سایر خانواده ها هم که قبلاً درآمدشان کفاف هزینه های زندگی فقیرانه شان را نمی کرد و حالا بیشتر از گذشته کمرشان زیر بار خرج روزانه خم شده، تکرار می شود چون به هیچ وجه قادر به خرید گوشت کیلویی 500 هزار تومان (فعلاً) نیستند و شرمنده خانواده اند. و چرا این وضع و گرانی ادامه دارد و مسئولان از کسادی بازار گوشت متوجه نمی شوند که اکثر خانواده ها قادر به خرید آن نیستند. دلایل این وضع هم روشن است و نیاز به تشکیل ستادی برای آسیب شناسی نیست چون دست اندر کاران حقایق را می دانند و هر روز تکرار می کنند که شاید چاره ای بشود.
حالا دیگر مردم هر چند ماه مقداری گوشت خریداری می کنند و خانم خانه آن را در بسته های خیلی کوچک تقسیم می کند بطوری که به هر عضو خانواده ( هر قدر که مثلاً دو سه نفر بیشتر نباشند) یک قطعه گوشت نمی رسد و به مرغ پناه برده اند که مقداری ارزانتر است.
قصاب ها پیش بینی کرده اند با تداوم این شرایط، قیمت گوشت گرم در ماه های آینده هر کیلو به یک میلیون تومان خواهد رسید.
واقعاً آقایان عقلشان به جائی قد نمی دهد که چاره ای بیابند که خانواده ها هفته ای یک بار آبگوشتی و ماهی یکبار کبابی به بچه هایشان بدهند؟
مراکز بهداشت واکسن <ثلاث> ندارند بچه دارها چه کنند؟
واکسن سه گانه یا ثلاث، واکسن سه بیماری دیفتری، کزاز و سیاه سرفه است که برای ایمن سازی نوزادان و کودکان بین سنین 6 هفته ای تا 6 سالگی به مصرف می رسد. از آنجا که عوارض عصبی مانند تشنج، تب و علایم موضعی بعد از تزریق به وجود می آید، به آن، واکسن سیاه سرفه نسبت داده می شود که عامل اصلی تشنج در کودکان است و بهتر است بدون تاخیر این واکسن تزریق شود. مطالعات علمی نشان می دهد که ممکن است این بیماری (سیاه سرفه) در بزرگسالی هم سراغ افراد برود که سه هفته طول می کشد.اما آنچه موجب شد راوی این مقدمه را عنوان کند، این است که این روزها خانواده هایی که برای تزریق واکسن ثلاث به مراکز بهداشتی اهواز مراجعه می کنند با جواب منفی نیروهای این مراکز مواجه می شوند و آنها می گویند واکسن نداریم که باید دید علت این فقدان واکسن چیست و انتظار می رود مسئولان بهداشتی، به خصوص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی در این باره توضیح دهد و زمان آوردن واکسن را برای مردم اطلاع رسانی کنند تا خطراتی متوجه نوزادان و کودکان نشود.
فکری برای ام، آر، آی بیماران سنگین وزن کنید
ام - آر - آی که تصویربرداری پرتو مغناطیسی یا تصویر برداری تشدید نامیده می شود، روشی پرتو نگارانه در تصویر برداری تشخیص پزشکی و دامپزشکی است که در دهه های اخیر فراگیر شده است و براساس پدیده تشخیص مغناطیسی هسته ای، عمل می کند. حالا شهروندان اهوازی خبر داده اند که این دستگاه برای افراد سنگین وزن ( بالای صد کیلو) در استان وجود ندارد و ضرورت دارد مسئولان برای رفع این کمبود اقدام کنند تا مشکل تشخیص و درمان بیماران سنگین وزن حل شود.
نظارتی بر کلینیک های دامپزشکی نیست
نگهداری برخی حیوانات و پرندگان در خانه و انس گرفتن با آنها در بسیاری از خانواده ها انکار ناپذیر است و براساس همین علاقه است که امروز، رشته دامپزشکی طرفدار دارد و فارغ التحصیلان آن از راه مداوای حیوانات امرار معاش می کنند. با توجه به این موضوع کلینیک ها و داروخانه های دامپزشکی با مجوز اداره کل دامپزشکی در شهرها، از جمله کلانشهر اهواز ایجاد شده است. به گوگل که مراجعه شود، 8 کلینیک دامپزشکی در اهواز مشاهده می شود که بین آنها کلینیک شبانه روزی دامپزشکی هم هست. به کلینیک دامپزشکی < پت شاپ> هم می گویند که آنها فروشگاه های فروش لوازم حیوانات خانگی هستند. یک شهروند اهوازی به راوی گفت که حیوان اهلی خانگی او دچار مسمومیت شده و چون شب بوده او را به کلینیک شبانه روزی دامپزشکی که در فضای مجازی هم معرفی شده و تبلیغ هم دارد، مراجعه می کند که می بیند تعطیل است.
روز بعد که علت تعطیلی این کلینیک سوال می شود، مسئول مربوطه جواب قانع کننده ای نمی دهد. این شهروند می گوید وقتی این محل ها با مجوز دامپزشکی ایجاد می شوند، به هر حال باید جوابگوی نیاز دارندگان حیوانات که چه بسا با قیمت بالا خریداری می شوند، باشند و نباید دلبخواه، محل را تعطیل کنند تا موجب متضرر شدن صاحبان حیوان یا پرنده و تلف شدن یک موجود زنده نشوند و اگر احساس مسئولیت شد، مسئولان مربوطه به موضوع رسیدگی کنند.
برچسب ها : اسباب بازی كباب آبگوشت كلینیك های دامپزشكی
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست
- راوی گفت: مردم زمان برگزاری مراسم، درب خانهها را باز نگذارند، سارقین در کمین اند
- راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
- راوی گفت: انتصاب 4 سرپرست فرمانداری و سرپرست دفتر فنی استان
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست