راوی گفت: دستاورد اجلاس بین المللی مقابله با گرد و خاک برای ما چه بود؟/بیمه تکمیلی بازنشستگان چرا یک بام و دو هواست؟
موانع ترخیص کالاها با دستور رفع نمی شوند، اقدام ریشه ای می طلبد
این روزها شاهد فعالیت چشمگیری از سوی معاون اول رئیس جمهور در بازدید از بنادر و تلاش برای رفع موانع ترخیص کالاهای رسوب شده در آنجا هستیم و دکتر مخبر دستور داده حداکثر ظرف مدت 7 روز باید پاسخ استعلام ها داده شود. این اقدام زمانی به نتیجه خواهد رسید که عوامل سد راه ترخیص کالاها در بنادر رفع و راهکارهای عملی و نه در حد دستور که مشکلات را ریشه ای مرتفع سازد، ارائه و اجرا شود.
کارشناسان دلایل متعددی برای رسوب کالا در گمرکات کشور بیان می کنند که مهمترین آن ها را تامین نشدن ارز و سرمایه در گردش کافی، نداشتن ثبت سفارش در حجم بالا بدون در نظر گرفتن شرایط کشور و زمان بر بودن برخی رویه های ثبت سفارش و ترخیص کالا می دانند. حالا اگر کالای وارد شده غذایی و فاسد شدنی باشد که وامصیبتا چون هم سرمایه کشور از بین رفته، هم این کالا موجب تخریب انبارها و سرایت فساد به سایر کالاها می شود یا طبق استعلام های گمرک، کالا فاقد مجوزهای لازم برای ورود به کشور تشخیص داده شده و یا این که شامل اقلام ممنوعه، قاچاق یا دارای حکم قضائی است.
طبق قانون امور گمرکی، بدون محاسبه مدت زمان اظهار نظر قطعی گمرک، مهلت 5 ماهه ای برای توقف کالا در گمرکات لحاظ شده است. به یاد داریم 110 تن گوشت برزیلی منجمد به مدت یک سال در بنادر کشور وجود داشت که به گفته کارشناسان صنایع غذائی، انبارداری گوشت یخ زده موجب حذف مواد مغذی گوشت شده است.
به هر حال این که هر چند وقت یکبار مسئولی از انبارهای کالای تملیکی یا گمرکات و بنادر بازدید و دستورهایی صادر کند کافی نیست و مثمر ثمر بودن این اقدامات منوط به پی گیری امور مربوطه تا حصول نتیجه ملموس آنهاست.
دستاورد اجلاس بین المللی مقابله با گرد و خاک برای ما چه بود؟
مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان هشدار داده : < اگر گرد و غبار کشور عراق کنترل نشود، خوزستان و ایلام از استانهایی هستند که بیشترین تاثیر پذیری را از آن خواهند داشت.>
عرض شود که اجلاس بین المللی مقابله با توفان های ماسه و گرد و غبار با شرکت حدود 50 کشور، به میزبانی ایران در تهران برگزار شد اما خبر بدرد بخوری از حاصل این نشستند و گفتند و برخاستند اطلاع رسانی نشد و تنها نکته ای که در پی تشکیل این اجلاس جلب توجه کرد، پیشنهاد رئیس جمهور برای تشکیل صندوق مالی مشترک در حوزه محیط زیست بود که باید دید چه سرانجامی خواهد داشت. ما که از تجارب شرکت کنندگان در اجلاس چیزی نصیبمان نشد و احتمالاً آنها از تجارب ما که بیشتر درگیر این مشکل هستیم، بهره بردند و < دست پر > رفتند.
بیمه تکمیلی بازنشستگان چرا یک بام و دو هواست؟
در پی تاکید دکتر نمازی مدیر عامل شرکت بیمه آتیه سازان حافظ مبنی بر تسهیل و تسریع ارائه خدمات به بازنشستگان در قالب اپلیکیشن موبایلی، قرار شده این خدمت جدید به صورت غیر حضوری به بازنشستگان ارائه شود، این در حالی است که مشکل بازنشستگان ما حضوری یا غیر حضوری نیست بلکه این است که بسیاری از موارد شامل بیمه تکمیلی نمی شود و اکثر پزشکان متخصص با بیمه قرارداد ندارند.
البته رئیس کانون بازنشستگان کشور در سفر به اهواز گفته : < چطور می شود که بازنشسته ما با همین بیمه تکمیلی در اصفهان بدون پرداخت حتی یک ریال عمل می کند اما در خوزستان پزشکان و مراکز درمانی همکاری لازم را با بازنشستگان نمی کنند؟>
حالا دکتر سرمست قول داده این یک بام و دو هوای بیمه بازنشستگان خوزستان را پی گیری کند.
چرا روابط عمومی های آموزش و پرورش اخبار شورای آموزش و پرورش را پوشش نمی دهند؟
سرپرست فرمانداری اهواز در شورای آموزش و پرورش اهواز گفته : مدیران نواحی آموزشی <باید> تامین و مدیریت سرویس مدارس را انجام دهند.
وی این را هم گفته که : تا قبل از بازگشائی مدارس <باید> مانور آمادگی برنامه ریزی شود که هیچ کلاسی بدون معلم نباشد.
به گفته او برای رفع کاستی های مدارس اهواز <باید> انجمن خیریه تشکیل شود و فرمانداری مجوز رسمی این انجمن را خواهد داد. وی در خصوص رعایت نکات بهداشتی در مدارس هم گفته : < تیم گشتی برای رفع مشکلات بهداشتی مدارس در اهواز <باید> توسط مراکز بهداشتی ایجاد شود.
وجداناً این موارد و <باید> ها و چگونگی رفع مسائل مربوط به آماده شدن مدارس را مسئولان نواحی آموزش و پرورش <باید> طرح کنند و پاسخگو باشند، یا مدیری که هنوز به دلیل یدک کشیدن <سرپرست> پس از گذشت یک سال، اختیار تصمیم گیری ندارد؟ اصلاً چرا خبر شورای آموزش و پرورش فقط توسط خبرگزاری دولتی منعکس می شود و از مطالبی که سایر اعضای شورا عنوان کرده اند، خبری نیست؟
آن طور که راوی شنیده مسئولان روابط عمومی آموزش و پرورش در این نشست ها حضور ندارند تا خبر از جانب آنها تهیه و به رسانه ها فرستاده شوند؟
با توجه به این وضعیت، انتظار می رود روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش که مدیر با سابقه و دلسوزی دارد موضوع را بررسی و پاسخی در خور، بدهد تا شاید پس از برگزاری شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان، آنچه در شورا گذشته بطور کامل اطلاع رسانی شود.
برچسب ها : بیمه تكمیلی بازنشستگان بیمه تكمیلی آموزش و پرورش