راوی گفت: آقای استاندار! <شهر سلامت> با دستور شفاهی راه اندازی نمی شود جدی و قاطع وارد میدان شوید/قرار بود نظافت شهر متحول شود نه فقط اطراف مدارس را تمیز کنند
استاندار خوزستان گفته: <بسیاری از خانه های مسکونی در منطقه کیان پارس تبدیل به مطب های پزشکی شده و شاهد ترافیک سنگین در هسته شهر هستیم، لذا هر چه سریعتر <باید> شهر سلامت راه اندازی شود تا از وضعیت کنونی کیان پارس خارج شویم.>
به این ترتیب یک <باید> دیگر به قبلی ها اضافه شد در حالی که فقط یک دستور شفاهی کلی، هرگز دردی را دوا نمی کند، کما اینکه <باید> های عنوان شده در گذشته بجائی نرسیده. راوی که عمری را پشت سر گذاشته و در جلسات اداری قبل از انقلاب حضور داشته ( به دلیل سابقه طولانی رسانه ای) به یاد دارد استانداران وقت، پس از شنیدن گزارش ها در جلسات و بازدیدها بجای اینکه بگویند <باید> فلان شود، یکی، یکی مسئولان مربوطه به موضوع را مخاطب قرار می دادند و می گفتند : مهندس فلانی شما همین فردا چنین کنید، مهندس فلانی شما هم اینکار را بکنید و خلاصه به هر کدام دستور قاطعی می دادند و بعد به دبیر جلسه دستور می دادند موارد را ثبت و پی گیری کند و هر هفته یکبار به او ( استاندار ) گزارش کار بدهند و نتیجه را در جلسه بعد اعلام کنند و هر مسئولی هم کم کاری کرد معرفی شود، و اگر در هفته های بعد کسی جرات می کرد کارش را درست انجام ندهد ( که معمولا اینطور نمی شد ) فی المجلس دستور برکناری او را می دادند و به این ترتیب تمام <باید> ها در کمترین زمان اجرا می شد. منظور اینکه همزمان با هر <باید> بهتر است وظایف مسئولان و کاری را که باید انجام دهند مشخص و از آن ها مسئولیت بخواهند و تعارفی در کار نباشد و بخاطر برخی حمایت ها، از کم کاری بعضی مدیران نگذرند. آقای استاندار، به امتحانش می ارزد شما که دلسوز استان هستید مقداری با قاطعیت عمل کنید تا ببینید چطور وضعیت مدیریتی استان عوض می شود.
استانداری و فرمانداری اهواز به جای فشار به شهرداری مانع از حفاری در خیابان های تازه آسفالت شده بشوند
معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز با اشاره به کنده کاری خیابان های شهر پس از آسفالت گفته با وجود اینکه قبل از انجام آسفالت، از شرکت آبفا استعلام گرفته می شود اما می بینیم پس از اتمام کار با صرف هزینه های سنگین، باز هم اقدام به حفاری معبرهای تازه آسفالت شده می کنند.
پرویز حسینی بطور نمونه گفته بیش از یک ماه است محدوده زیر پل میدان دانشگاه که به تازگی به بهره برداری رسیده بود، توسط شرکت آبفا حفاری شده و هنوز به همان وضع باقی مانده در حالی که قرار بود این کار در مدت چهار روز انجام شود.
خیابان امنیت در محدوده منطقه 5 شهرداری که خیابان اصلی و پرترددی است هم به تازگی آسفالت شده اما باز هم آبفا آن را حفاری کرد. به گفته وی از سال گذشته تا کنون بیشتر از 10 خیابان در اهواز، پس از آسفالت، توسط آبفا حفاری شده و عملا هزینه بیت المال به هدر رفته است.
واقعا اینکار آبفا با توجه به استعلام قبل از آسفالت ، چه توجیهی دارد و آیا بهتر نیست استانداری و فرمانداری اهواز بجای فشار به شهرداری برای دادن مجوز حفاری، آبفا را از هدر دادن اعتبارات منع و با آن برخورد کنند؟
طرح ملی مسکن در خوزستان با <باید> چه شود و چه نشود فعال نمی شود؟ کننده کار می خواهد
استاندار خوزستان در نشست فعالان اقتصادی حوزه مسکن، با اشاره به اینکه 280 هزار واحد در طرح ملی مسکن در استان باید در مدت چهار ماه ساخته شود گفته: روند ساخت و ساز طرح ملی مسکن در استان قابل قبول نیست و این طرح باید همپای کشور، در خوزستان حرکت کند. استاندار در ادامه طبق معمول گفته باید برای رونق ساخت و ساز در استان چنان شود و چنین شود که باز هم معلوم نیست مثل سایر <باید> چه کسی مسئول پی گیری آنهاست تا موانع رکود ساخت و ساز برطرف شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان هم در این نشست خبر از توقف 937 پروژه ساختمان سازی در 6 ماهه امسال در استان به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی داد.
به گفته وی سازمان نظام مهندسی استان 21 هزار نفر عضو دارد و حالا قرار است برای روشن شدن ادعاهای برخی از انجمنها و فعالان حوزه ساخت و ساز مسکن نسبت به این سازمان، استانداری کمیته حقیقت یاب تشکیل دهد.و اما حرفهای مدیر کل صنعت و معدن و تجارت خوزستان در این نشست جالب بوده که ابتدا گفته:< تولید سیمان در خوزستان با هیچ <مشکلی>مواجه نیست و مازاد تولید استان هم صادر میشود.
اما رضا فلاح در ادامه <مشکلات> تولید سیمان در استان را عنوان کرده و از جمله گفته: کارخانه سیمان مدتی است به دلیل اورهال کردن شبکه، تولید ندارد ( مشکل اول) در فصل تابستان هم کارخانه های سیمان در تامین برق با مشکلاتی مواجه هستند (مشکل دوم) قیمت سیمان هم مصوب نیست و بر اساس عرضه و تقاضا است بررسی قیمت ها در بازار سیمان نشان می دهد که نسبت به چند هفته پیش هر پاکت سیمان 18 تا 29 درصد افزایش داشته است.(مشکل سوم) فعالان حوزه ساخت و ساز هم مشکلات دیگر و گلایه های خود را مطرح کردند که در خبر ارسالی به آنها اشاره ای نشده چون خبرگزاری دولت فقط به مطالب مسئولان می پردازند.
قرار بود نظافت شهر متحول شود نه فقط اطراف مدارس را تمیز کنند
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز گفته<با توجه به در پیش بودن اول مهر برنامه ریزی شده که محیط اطراف مدارس تا شعاع 500 متری کاملا پاکسازی شود.>
مگر قرار است مدارس باز باشند تا شهر تمیز شود؟ گفته بودند نظافت شهر را متحول می کنند، چه شد؟
برچسب ها : استاندار حوزستان شهر سلامت طرح ملی مسكن در خوزستان