راوی گفت: از نمایندگان که ناامیدیم، هر ارگانی که بتواند، برای فعال شدن پروژه قطار شهری، کمک کند
پرونده قطار شهری اهواز که به دادگاه تجدید نظر رفته بود، منجر به تایید رای دادگاه بدوی که خلع ید پیمانکار است شد و حالا باید درخواست اجرای حکم شود که البته آن هم پروسه دیگری است تا پس از طی این مرحله بشود کارگاه ها را تحویل شخص ثالث دهند.
البته شرکت کیسان همچنان ادعای مطالباتش را دارد، اما به هر حال این امیدواری هست که فرایند قانونی برای انتخاب پیمانکار واجد شرایط با وضعیت فعلی، به اجرا درآید.
این طور که شهردار اهواز گفته با صدور رای قطعی، کارهای مقدماتی اختصاص اوراق مشارکت دولتی برای آغاز عملیات اجرائی فاز اول خط یک قطار شهری در وزارت کشور آغاز شده است و به هر حال بحث تامین منابع مالی پروژه که از سال ها پیش قول و قرارهایی در این باره داده شده مهمترین گام برای اجرائی شدن پروژه است. به قرار اطلاع با پیمانکاران ذیصلاح صحبت هایی شده و برای اجرای پروژه 36 ماه در نظر گرفته اند. البته در حال حاضر مهمترین پیمانکار که قبلاً امتحان خود را داده قرارگاه سازندگی است ولی تجربه نشان داده هر قدر هم پیمانکار قوی باشد اگر در پرداخت مطالباتش تاخیر شود، ادامه کار متوقف می شود ( مثل مشکلی که برای اجرای پروژه میدان دانشگاه پیش آمد) بنابراین تامین منابع مالی پایدار، چه داخلی و چه خارجی اهمیت زیادی دارد که مهمترین شرط شروع عملیات جدید پروژه است.
ضمناً راه های دیگری هم برای تامین منابع مالی مثل تهاتر نفت و دادن حواله مصالح و مکانیزم های مالی دیگری وجود دارد که می شود از آن طریق بهره برد. از سهم آلایندگی دولت هم که به شهرداری دارند می شود به جای مطالبات شهرداری کمک کرد یا از این بابت تضمین هائی بدهند.
ببینیم استانداری در فعال شدن پروژه قطار شهری نقشی خواهد داشت یا نه، از نمایندگان که قطع امید کرده ایم.
بنیاد برکت برای متقاضیان تسهیلات اشتغال، اطلاع رسانی کند
از بهبهان خبر رسیده که طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت در این شهرستان با بهره برداری از 383 پروژه به بار نشسته و برای 960 نفر اشتغال ایجاد کرده است. این طرح ها در زمینه های مختلف از جمله کشاورزی، آب و خاک، صنعتی و تولیدی اجرا شده است و حجم سرمایه گذاری آن ها 423 میلیارد ریال بوده که در قالب تسهیلات قرض الحسنه به مجریان طرح ها از طریق بانک های عامل پرداخت شده است.
پیشنهاد می شود بنیاد برکت سایر شهرستان ها، از جمله اهواز هم در این مورد آمار بدهند ضمن این که اعلام شود این تسهیلات چگونه و به چه افراد و متقاضیانی تعلق می گیرد و آیا مختص روستاهاست یا در شهرها هم قابل استفاده است.
توزیع قرص آهن و ویتامین D بین دانش آموزان نوجوان، با هدف پرورش مادران توانمند
معاون اجرائی مرکز بهداشت خوزستان از خرید پنج میلیون و 200 هزار قرص آهن و ویتامین D برای توزیع میان دانش آموزان استان در طول سال تحصیلی خبر داده است.
دکتر مهرداد شریفی گفته برنامه آموزش تغذیه و مکمل یاری آهن در دختران نوجوان با هدف ارتقاء سطح سلامت این گروه سنی، گام موثری در پیشگیری از این کمبود و پرورش مادرانی توانمند و نسلی سالم را در برخواهد داشت.
به گفته وی کمبود آهن در دوران بلوغ نوجوانان ( دانش آموزان ) باعث کاهش توان ذهنی و قدرت یادگیری، خستگی زودرس، ضعف و بیحالی و افزایش ابتلا به بیماری ها می شود.
به داد خانواده هائی که توان خرید کتاب و لوازم التحریر برای بچه هایشان را ندارند، برسیم
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده 796 هزار نفر برای دریافت کتاب ثبت نام نکرده اند. حالا که آموزش رایگان (براساس قانون اساسی) به فراموشی سپرده شد، خیرین و آنها که توان مالی دارند خانواده های ضعیف را در خرید کتاب و لوازم التحریر یاری کنند. آنها که برای خرید کتاب ثبت نام نکرده اند، ندارند.
با توزیع شیر در مدارس، حذف لبنیات از سفره ها را تا حدی جبران کنید
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در خصوص استفاده مردم خوزستان از طرح ملی کالا برگ گفته < این طرح برای پنج دهک اول درآمدی در حال اجراست و در بین تراکنش های انجام شده، برنج و روغن بیشترین و پنیر، ماست و شیر کمترین استقبال از طرف مردم مشاهده شده است.>
به این ترتیب معلوم می شود لبنیات از سفره مردم دهک های پائین حذف شده که زنگ خطری برای سلامت مردم این دهک هاست. با توجه به این وضعیت به جاست لااقل دادن شیر به دانش آموزان در مدارس اجرا شود، البته اگر بتوانند در این مورد مدیریت درستی داشته باشند چرا که در سال های قبل شاهد بودیم توزیع شیر بین دانش آموزان به بدترین شکل انجام می شد به این ترتیب که تمام سهمیه دانش آموزان به جای این که روزانه توزیع شود، جمع می کردند و آخر هفته یا حتی آخر ماه یکجا می دادند که نتیجه مطلوب حاصل نمی شد.
برچسب ها : لوازم التحریر قرص آهن ویتامین D لبنیات